Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 21 минути , bobole4e каза:

Някой има ли идея каква  е тази лихва? Не е от не внасяне навреме на пари, защото почти винаги картата ми е на плюс, т.е. вкарвам повече пари да има от лимита.

Може би от някакъв превод и след няколко дни ти идва като лихва. Знам ли, то вече и те толкова такси имат, че.... няма оправяне и разбиране.  

Аз имам един депозит при тях и сега вчера ми звъняха от банката да отида до тях, защото искат да ми направят някаква оферта (много по-добра от тази).    

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , ngshec каза:

Здравейте,

извинявам се предварително, защото вероятно е коментирано вече. Дълго време не бях усвоявал точки от ДСК към Уиз, последно го бях правил миналата година и тогава стана за няма и 24ч, но този път чакам почти 72ч. Та да попитам дали някой скоро го е правил и колко време отне горе-долу? 

Благодаря предварително!

Различно е. Напоследък са по-бързи - до 24ч, но не е изключено да се забавят ден, два, че и три. Ако ми е спешно, гледам да прехвърлям сутрин до 11ч, така до към 13-14ч същият ден са налични в профила.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Забравих да уточня, че това е по кредитната карта. Възможно ли е за покупка на крипто валута да си взимат и трета такса за превода( веднъж превалутирането, втори път паричен трансфер, отделно не възстановиха едни стотинки, които дърпат първоначално за проверка на картата,  а за съща транзакция phyre ми ги върнаха, и сега тази лихва).

Затова нямам депозитна сметка в тази банка, много ме дразни, само уиз кредитната.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 38 минути , bobole4e каза:

Някой има ли идея каква  е тази лихва? Не е от не внасяне навреме на пари, защото почти винаги картата ми е на плюс, т.е. вкарвам повече пари да има от лимита.

1.png.0f16397493f4a77e99a5c2a8f48a9eae.png

Наказателна лихва, че държиш повече пари 😄

• Смея се 2
Връзка към коментар
Радостин Радиев

Преди 2 седмижи прехвърлих 10 точки от DSK на WIZZ AIRза тестване. Но и днес не се ви дат в баланда ми в Wiz клуба.

Предполагам трябва да се свържа с хелпдеск на Уизеър, но не намирам чат ил имейл. Само някакъв телефон, дето чарджи по левче минуте. 

Имате ли други контакти?

Връзка към коментар
преди 3 минути , Радостин Радиев каза:

Преди 2 седмижи прехвърлих 10 точки от DSK на WIZZ AIRза тестване. Но и днес не се ви дат в баланда ми в Wiz клуба.

Предполагам трябва да се свържа с хелпдеск на Уизеър, но не намирам чат ил имейл. Само някакъв телефон, дето чарджи по левче минуте. 

Имате ли други контакти?

Пробвай с този:098 819 2640! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 27.05.2021 г. в 14:15, bobole4e каза:

Забравих да уточня, че това е по кредитната карта. Възможно ли е за покупка на крипто валута да си взимат и трета такса за превода( веднъж превалутирането, втори път паричен трансфер, отделно не възстановиха едни стотинки, които дърпат първоначално за проверка на картата,  а за съща транзакция phyre ми ги върнаха, и сега тази лихва).

Затова нямам депозитна сметка в тази банка, много ме дразни, само уиз кредитната.

Много интересно е с тези малки такси... на мен ми взимат такива стотинки, когато ми възстановяват пари от Aliexpress.

Възможно е от закупуване на крипто да ти е таксата. Ако се свържеш по телефона ще ти кажат веднага от къде ти е тази такса. 

Аз зареждам през ДСК моята phyre сметка и винаги ми взимат такса, която зависи от сумата.

На 27.05.2021 г. в 14:09, Иван Попов каза:

Аз имам един депозит при тях и сега вчера ми звъняха от банката да отида до тях, защото искат да ми направят някаква оферта (много по-добра от тази).   

Ще се самоцитирам, ако може 😃

Офертата е била дали да не започна да се занимавам с "Нискорискови Фондове". 😇

Имат "ДСК стандарт" и "ДСК Евро Актив". Брей, интересна работа. 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Иван Попов каза:

Аз зареждам през ДСК моята phyre сметка и винаги ми взимат такса, която зависи от сумата.

И аз така, но тогава таксата веднага се вижда във phyre, а от ДСК ми дърпат цялата сума наведнъж, без разбивка.

Не, няма сега да се занимавам повече и без това тази покупка на крипто с картата беше проба. Но ако зачестят с тия лихви, които взимат от мен,ще им обърна внимание-отрицателно 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, bobole4e каза:

И аз така, но тогава таксата веднага се вижда във phyre, а от ДСК ми дърпат цялата сума наведнъж, без разбивка.

Точно така! И при мен така ставя, сумата се взима веднага.

преди 1 час, bobole4e каза:

Не, няма сега да се занимавам повече и без това тази покупка на крипто с картата беше проба. Но ако зачестят с тия лихви, които взимат от мен,ще им обърна внимание-отрицателно

Ами аз вече си мисля за Fibank дали да не им обърна гръб. Преди 3 дни ми взеха 5 лева за да ме уведомяват с смс-си..... е та, ако не искам. 

Няма питане или не, взимане на такси ама яко. Вкарваш пари такса, изкарваш пак такса. 

Но хубавото е при ДСК, че можеш да си зареждаш сметката без такси и по всяко време. Ето това им харесвам. 😉 

преди 2 часа, bobole4e каза:

внимание-отрицателно

Ако продължат със същото темпо и аз така ще направя 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 28.05.2021 г. в 8:44, Радостин Радиев каза:

Появиха ли се? Аз все така си чакам моите, а при усвояването в ДСК пише, че трябва да са налични в УИЗ до 2 работни дни. 

Връзка към коментар

И аз чакам точки от няколко дни, обикновено по-бързо се прехвърлят. Случвало ми се е и за няколко часа, в общия случай - на следващия ден идват, ама този път се забавиха

Връзка към коментар

@Банка ДСК, явно доста хора имаме проблем с прехвърлянето на точки. Сега видях, че имам непрехвърлени точки от 25.05. Моля ви, да ни дадете повече информация защо се случва това.

Връзка към коментар
преди 39 минути , Мари Николова каза:

@Банка ДСК, явно доста хора имаме проблем с прехвърлянето на точки. Сега видях, че имам непрехвърлени точки от 25.05. Моля ви, да ни дадете повече информация защо се случва това.

Да допълня въпроса:

Не се изпълнява срока от два дни, който е обявен за прехвърляне.

Ако има проблем, той не е обявен на страницата ви, ако има промени свързани с точките - също.

П.П. Имам непрехвърлени точки от 25 и 28 май. Вчера опитах да прехвърля нови, но днес ги намирам налични и ги заявих за прехвърляне отново.

/Нямам скрийншот и не смятам, че е необходимо да се прави./

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , Stryper каза:

Обадете им се и вижте защо са забавени.

Ако ще плащаме лев на минута, по-добре да си платим билетите кеш, а точките да останат за следващия път. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Съжаляваме за неудобството. Опитваме се да установим каква е причината прехвърлените точки да не се отразяват в профилите на клиентите в Wizz Air. Ще Ви информираме веднага, при отстраняване на проблема.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Влизам в темата, за да проверя как е при другите потребители и виждам, че не съм единствена с непрехвърлени точки.

Прехвърлях точки 3 пъти от 25.05. досега, нито едните не са налични.

Искам да закрия картата, но докато точките не видя точките в профила ми не смея.

Връзка към коментар

При мен положението е същото, осъществил съм трансфер на точки на 28.05, в 9:37. Днес им писах мейл, а отговор нямам. Желателно е да не кажа наложително дори, подобни установявания @Банка ДСКда бъдат навременни в период за почивки, в който всеки иска да ползва натрупаните си точки за билети и в крайна сметка да има смисъл от услугата - благодаря!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

ОК де, не че защитавам някого и аз чакам прехвърляне на точки, но нека да видим какво ще кажат. Проблемът може да от страна на Уиз.

Вярвам, че @Банка ДСК скоро ще съобщят резултата от проверката.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След написаното от @Банка ДСК, реших да не губя повече време в чакане и доплатих кеш за билетите, защото от друга страна част от вече наличния ми кредит щеше да изгори тази вечер. Е, преди малко цъфна мейл, че точките са кредитирани.. 

Банката дали ще ме чака, като стане време за погасяване или там техническите неуредици не са от значение?

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 час, yordanov каза:

ОК де, не че защитавам някого и аз чакам прехвърляне на точки, но нека да видим какво ще кажат. Проблемът може да от страна на Уиз.

Вярвам, че @Банка ДСК скоро ще съобщят резултата от проверката.

И аз мисля в тази посока. Колко му е УИЗ да променят условията си за точките. Натрупана е маса, която се увеличава, защото няма полети. Очаквам намаляване на кешбека, девалвиране на точките и накрая спиране на програмата. Не е задължително реда да е този или да не се прескочи нещо. 

• Харесвам 4
  • Шок 2
Връзка към коментар

Ако не са си представяли че въобще може да се стигне до подобен развой на нещата с този ковид...лошо. Макар грам не се съмнявам, че си припечелват предоволно от цялата тая случка пък с периода в който всичко бе замразено, защото не съм разбрал годишната такса на картата ми да е по-малка примерно, а през това време вкараха и куп други таксички.  Все пак всичко това е създадено за печалба, а не за благотворителност, така че няма да се учудя и на подобно нещо като закриване на програмата и останалите гореизброени от други потребители предположения, защото при нормално отреагиране нещата следва да бъдат разрешени за часове, а не за дни както е в случая!

Връзка към коментар

Здравейте, на мен също днес ми се пренесоха точките. От кол центъра на ДСК ми отговориха преди няколко дни, че забавянето е само за тези, прехвърлени в почивните дни около 24 май. Момичето мкмиаза, че точките от 26 май насам се прехвърлят веднага. Според мен не трябва да се търсят конспиративни причини и други далавери. Може наистина да е технически проблем. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.