Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Картата ми изтича в края на месеца. Натрупаните бонус точки при плащане с нея трябва ли да се усвоят дотогава за да не се изгубят?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , lesy каза:

Картата ми изтича в края на месеца. Натрупаните бонус точки при плащане с нея трябва ли да се усвоят дотогава за да не се изгубят?

Мисля, че се губят точките, но когато се прекрати договора за издаване на КК. Ти ще прекратяваш ли договора си с ДСК с 1-месечно предизвестие?

Моята изтича ноември и се зачетох какво пише в договора.

@Банка ДСК ще сме благодарни, ако ни спестите едно ходене до клон за консултация🙂

Ето снимки от ОУ.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Връзка към коментар
преди 38 минути , lesy каза:

Няма причина да ги изгубиш, ако имаш активна сметка - по общи условия трябва да ги отчитат до два  дни, до два дни да ги преведат след заявка и УИЗ да ги отчетат в профилите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Галин Маргаритов
преди 21 часа, iMari каза:

Имам точки, които искам да прехвърля към Уиз профила, но след като натисна "усвои" нищо не се случва. Същото е и като цъкна на "история". При вас как е?

И при мен е така !

Връзка към коментар
преди 22 часа, iMari каза:

Звъннах на ДСК,провериха и казаха технически е проблема, до края на деня трябва да го оправят.

Нищо не направиха,все още проблема си стои. Дайте малко да ги атакуваме с обаждания и съобщения. Сега изпратих обратна връзка от ДСК директ.

Тел. номер, който трябва да е без добавена стойност е 0988192640.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 28 минути , iMari каза:

Нищо не направиха,все още проблема си стои. Дайте малко да ги атакуваме с обаждания и съобщения. Сега изпратих обратна връзка от ДСК директ.

*2375 cъщо е без добавена стойност

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 38 минути , iMari каза:

Писах им чрез Обратната връзка чрез DSKDirekt и получих веднага обаждане. Работело се по въпроса и до няколко дни щели да го оправят. Явно не се работи много.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 14 минути , adreno каза:

Без добавена стойност е, но не черпи от включените минути в тарифния план

Как се тарифира разговора. Звънял съм, но не помня за допълнително таксуване.

Връзка към коментар
преди 4 часа, Таньо каза:

Как се тарифира разговора. Звънял съм, но не помня за допълнително таксуване.

Ами зависи от договора. Преди докато плановете бяха с някакъв лимит разговори имаше цена за минута разговор след минаване на лимита 30-40ст например

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , mu_ry каза:

Същия проблем си продължава, нали… дано го оправят наистина скоро

Като свършат отпуските, може и да се заемат с оправянето му.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , ДиянаВ каза:

Като свършат отпуските, може и да се заемат с оправянето му.

Веднага след като разработчиците им приключат със справката за натрупания кешбек, по която "работят" от няколко години и последно пречката беше сливането им със Сосиете Женерал... 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , chandni каза:

Веднага след като разработчиците им приключат със справката за натрупания кешбек, по която "работят" от няколко години и последно пречката беше сливането им със Сосиете Женерал... 🙂

Да, да. Напълно си права🙂

Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

Да и аз не успявам да усвоя точки и се обадих преди малко и казаха, че имат проблем от миналата седмица

Като се обадиш по телефона, прегвърлят ли ги ръчно?

Връзка към коментар

Те имат проблем вече цяла седмица и последно ми изпратиха отговор, че не се ангажират със срок кога ще го оправят!?!

Не знам какъв е механизма да се пораздвижат и оправят този велик проблем, но думите са ми малко, а и повечето са непозволени тук, във форума, за да изразят емоцията ми. Освен да искам да ми платят те билетите от Уиз.

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Връзка към коментар

За съжаление няма друго решение освен търпение, проблемът е доста хора в отпуск + много инциденти в други по-критични приложения

Би трябвало до края на седмицата да стигнат и до него. Ще ви пиша да пробвате веднага щом имам информация че е е разрешен :)

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Аз също се оплаках и ми казаха, че проблемът трябва да е оправен след 13.08. Явно ще чакаме, за жалост...

А за услугата Mastercard Flight delay pass - онзи ден полетът ми закъсня с 1 час и 40 минути. И не само, че не ми пратиха ваучер за лаундж, но и ми изпратиха email, че виждат как полетът е навреме и ми пожелават приятно пътуване 😄

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , jorrro каза:

Аз също се оплаках и ми казаха, че проблемът трябва да е оправен след 13.08. Явно ще чакаме, за жалост...

А за услугата Mastercard Flight delay pass - онзи ден полетът ми закъсня с 1 час и 40 минути. И не само, че не ми пратиха ваучер за лаундж, но и ми изпратиха email, че виждат как полетът е навреме и ми пожелават приятно пътуване 😄

Ако се гледа монитора при бординга на гейта  - Да.

Вчера бордингът и излитането на Уиз за Ханя  закъсня с 40 мин.  Не беше още отворен гейта в часа на излитането, а си го пишеше навреме.

20210808_172533.jpg

Хората и автобусите си чакаха, а дамата от чек ин не се беше появила на гейта до часа на излитане.

20210808_172350.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Дани Магелани каза:

Ако се гледа монитора при бординга на гейта  - Да.

Ясно е, че това гледат и че не се подава информация за закъснението на полетите. Ясно е и че услугата е някакъв комплимент, а не основното предназначение на картата. Но просто в такива ситуации не работи. Крайният потребител не се интересува от причините по трасето. Нищо де, все пак ще продължа да регистрирам и следващите си полети за тази услуга.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 44 минути , jorrro каза:

А за услугата Mastercard Flight delay pass

Това съм го забравила. Как беше - ако полета закъснее имаш право на безплатен салон, така ли? Само за БГ или навсякъде важи? А къде трябва да се регистрира полета?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.