Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

А кой ще поеме загубите от това, че не можеш да прехвърлиш точки и да си купиш билет съответно?

Това си е направо за колективен иск срещу ДСК за пропуснати ползи. Точно през отпускарския сезон. Имам някакъв спомен, че миналата година имаше пак някакъв проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, iMari каза:

Това съм го забравила. Как беше - ако полета закъснее имаш право на безплатен салон, така ли? Само за БГ или навсякъде важи? А къде трябва да се регистрира полета?

Да, ако закъснее с над 1 час, ти пращат ваучер за лаундж, за теб и още един човек, който трябва да се попълни предварително в заявката. Тя май се правеше до 6 часа преди полета, по спомен. Важи за летища с лаунджове.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, iMari каза:

Това съм го забравила. Как беше - ако полета закъснее имаш право на безплатен салон, така ли? Само за БГ или навсякъде важи? А къде трябва да се регистрира полета?

https://fdp.mastercard.com/DSKBANK

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Днес специално влязох в офис на ДСК където имат банкомат с възможност за вкарване на пари, за да не им давам поредните 2лв подарък.

Банкомата работи, но като стигна да избера внасяне на пари ми казва, че в момента не можело да се изпълни тази услуга и да пробвам пак по-късно.

След минути мина служителка и каза, че банкомата не можел да приема пари, преди час друг човек се бил жалвал.

Питах като не работи, ще ми премахнат ли таксата от 2лв, на което се умихнато казаха, не.

Дали пък не са решили да премахнат опцията за вкарване на пари безплатно, само загуби търпят...

Още преди 15 год в Испания на банката ми имаше опция, ако не работи техния банкомат, правя снимка и тегля от който искам, като банката ми връща таксата която ми е взета..пробвал съм го 2-3 пъти и връщаха.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 41 минути , Alexander каза:

Днес специално влязох в офис на ДСК където имат банкомат с възможност за вкарване на пари, за да не им давам поредните 2лв подарък.

Банкомата работи, но като стигна да избера внасяне на пари ми казва, че в момента не можело да се изпълни тази услуга и да пробвам пак по-късно.

След минути мина служителка и каза, че банкомата не можел да приема пари, преди час друг човек се бил жалвал.

Питах като не работи, ще ми премахнат ли таксата от 2лв, на което се умихнато казаха, не.

Дали пък не са решили да премахнат опцията за вкарване на пари безплатно, само загуби търпят...

Още преди 15 год в Испания на банката ми имаше опция, ако не работи техния банкомат, правя снимка и тегля от който искам, като банката ми връща таксата която ми е взета..пробвал съм го 2-3 пъти и връщаха.

Просто банкоматите им са скапан модел, който ако задържи дори една банкнота, която е "определена" от него като съмнителна, цялата му функция за внасяне блокира, докато не се обработи ръчно от служител. Целта е да се прегледа въпросната банкнота, като само ако е блокирал се знае от коя транзакция, респективно от кого е  вероятно фалшивата банкнота.

А като служителите откровено ги мързи да ревизират банкомата, или го правят веднъж дневно, си е на късмет внасянето на суми. Затова никога не оставяйте за в последния момент.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 35 минути , Alexander каза:

Пиши им по мейла за обслужване на клиенти за неизправността. От офиса на банката, където е банкомата, може и да не са подали сигнал до външната фирма, която осигурява поддръжка. Така може да си стои няколко дни неизправен.

На мен ми се е случвало. Когато влязох в офиса да кажа, че не работи внасянето на пари, ме нахокаха, че не съм си изтеглила номерче. Зарязах ги и писах мейл, за да го имат като регистриран сигнал.

Не че с нашия проблем - прехвърлянето на точки нещата се задействаха при подадените сигнали. Още не функционира...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да докладвам пак за услугата Flight delay pass - полетът ми отново закъсня, като този път ми изпратиха ваучер за посещение на лаундж в минутата, в която на таблото беше обявено закъснението на полета.

За мой късмет обаче лаунджът се намираше преди security и паспортните проверки, които бях минал вече, и съответно не можах да се възползвам. Здраве да е 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз ДСК вече съм я отписала за нормални сметки. Само кредитните на уиз и корпоративната ми са там, а втората просто защото ме мързи да променям банка, да уведомявам всички контрагенти за смяната и т.н., а и за момента не са ми вдигнали таксата и намалили базплатните плащания, което ако се случи и на тази сметка ще кажа Чао. 

Относно банкоматите - не във всички може да се внася. В Русе такива са само в два клона, мисля. Не че имат кой знае колко банкомата де.

И днес услугите по прехвърляне не работят. Почвам сериозно да им се дразня.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • за 2 седмици не можаха да отстранят проблема с прехвърлянето на Wizz точки
  • за над 2 години не можаха да добавят нова функционалност за проверка на Wizz точки за всяка транзакция (уж отдавна е във фаза тестване и предишното оправдание беше сливането с Експресбанк, което се случи преди 15 месеца!)
  • мобилното им приложение няма елементарни push нотификации (като изключим изолирания случай "Kole poluchi li"

@Банка ДСК е, това ли банката на годината в България?

• Харесвам 10
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Обадих се на кол центъра им - казаха ми, че в началото на седмицата би трябвало да е оправено. Питаха ме дали съм пробвал днес и ако все още не става, да пробвам малко по-късно през деня...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 53 минути , jorrro каза:

Обадих се на кол центъра им - казаха ми, че в началото на седмицата би трябвало да е оправено. Питаха ме дали съм пробвал днес и ако все още не става, да пробвам малко по-късно през деня...

а, дано 😆

Връзка към коментар

А дано ама още не работи. Вчера вече в беса си ги заплаших, че издиря още потърпевши и ще заведа колективен иск за причинени вреди и пропуснати ползи. Даже мислех да уведомя Уиз, за неизпълнение на задълженията от страна на ДСК и че не можем да си купуваме билети та да ги натиснат и те.

• Харесвам 11
Връзка към коментар
В момента, ДиянаВ каза:

Хайде всички да прехвърляме😄 Кой с нужда, кой без, че пак може да изпаднем в дефицит😉

Е то и без това тия точки друга употреба нямат

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

Хайде всички да прехвърляме😄 Кой с нужда, кой без, че пак може да изпаднем в дефицит😉

Аааа не, стойте си на когото не му трябват, че ще вземе да им забие системата, знам ли, може на ръка да ги прехвърлят и без това чакаме по 2-3-дни осчетоводяване на транзакция и после още 2-3- докато го прехвърлят, а са ми спешни.

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 19 минути , EliDion каза:

Аааа не, стойте си на когото не му трябват, че ще вземе да им забие системата, знам ли, може на ръка да ги прехвърлят и без това чакаме по 2-3-дни осчетоводяване на транзакция и после още 2-3- докато го прехвърлят, а са ми спешни.

Доколкото разбирам, след като натиснеш прехвърли и потвърди, вече си в ръцете на Уиз и от тях зависи отразяването в акаунта. 

@neuromancer, прехвърлих малко точки, ако излезе нещо изненадващо изгодно при Уиз, но оставих и да има в ДСК за старини😄

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, SpeeDemoN5 каза:

Обещах да пиша като проблема е решен, пробвайте с прехвърлянето 🙂

Снощи си купих с пари куфарите, за които събирам точки в последните седмици 😞.

Само забравих къде се пазят точките 2 години - в ДСК или Уиз.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.