Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 12 минути , Selena каза:

Снощи си купих с пари куфарите, за които събирам точки в последните седмици 😞.

Само забравих къде се пазят точките 2 години - в ДСК или Уиз.

В ДСК са с валидност 2 години, но от 01.01. на годината следваща тази, през която са натрупани. 

В Уиз прехвърлените от ДСК са с валидност 1 година от датата на постъпването им.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

И моите пристигнаха и си взех едни билети Варна-Прага

Това с точките обаче много ме кефи. Понеже взех билети с точки на още 2-ма човека които ще пътуват с мен, те ми платиха сумата в кеш и се оказа че основна част от разходите ми (самолетния билет и нощувките) ми излизат напълно безплатно 😄

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Здравейте, опитвам се да резервирам хотел . Искам да използвам точките си от Уиз профила .

Следвам тези стъпки - влизам в акаунта си в  Уизеър, влизам в Букинг избирам хотел , стигам до плащане ,пиша си десетцифровия клиентски номер за да получа кешбек. 

Не разбирам, как става усвояването на натрупаната сума, не ми се отваря никакъв прозорец  . Ако има някакво занчение , опитвам св да резервирам през приложението, защото през дескстопа не става, салдото ми е в евро. Всъщност , като вляза в профила си ,където пише, колко е салдото като натисна там се отваря страница и има Изтегляне, но като натисна там пак нищо не става, 

Ако може някой да помогне.

Връзка към коментар
преди 10 минути , nino каза:

Здравейте, опитвам се да резервирам хотел . Искам да използвам точките си от Уиз профила .

Следвам тези стъпки - влизам в акаунта си в  Уизеър, влизам в Букинг избирам хотел , стигам до плащане ,пиша си десетцифровия клиентски номер за да получа кешбек. 

Не разбирам, как става усвояването на натрупаната сума, не ми се отваря никакъв прозорец  . Ако има някакво занчение , опитвам св да резервирам през приложението, защото през дескстопа не става, салдото ми е в евро. Всъщност , като вляза в профила си ,където пише, колко е салдото като натисна там се отваря страница и има Изтегляне, но като натисна там пак нищо не става, 

Ако може някой да помогне.

Само за полети можеш да ползваш кредита (и багаж, места, тия неща), не хотели.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 минути , neuromancer каза:

Само за полети можеш да ползваш кредита (и багаж, места, тия неща), не хотели.

+ трансфер с бус или такси, но е по-скъпо през тях. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, nino каза:

Странно , като вземах картата ми казаха, че може и за рента кар и паркинг, които ги има на сайта на Уизеър. Благодаря  за отговорите !

Най-вероятно са имали предвид, че картата може да ползваш, а не кредит. Но точките се трупат в профила ти в ДСК от там трябва да ги усвоиш и до ден отиват като кредит в акаунта ти в Уиз

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Ivko каза:

Най-вероятно са имали предвид, че картата може да ползваш, а не кредит. Но точките се трупат в профила ти в ДСК от там трябва да ги усвоиш и до ден отиват като кредит в акаунта ти в Уиз

Благодаря !

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 26 минути , iMari каза:

О, чудо! Вече имаме визуализация на точките за всяка отделна трансакция!

Моля ви, проверете как е при вас, да не би да халюцинирам нещо!🤣

Работи си! Най-накрая

Връзка към коментар
На 19.08.2021 г. в 20:26, Таньо каза:

+ трансфер с бус или такси, но е по-скъпо през тях. 

Може и паркинг също,ако го добавиш като допълнителна услуга към резервацията 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , cybersimo каза:

В шок съм, тъй като Уиз карта нямам, проверих златната си кредитна карта и виждам кешбека за всяка транзакция по отделно!

Ами то си е за шок, след толкова време...Аз си признавам, че не вярвах някога да стане факт.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, iMari каза:

О, чудо! Вече имаме визуализация на точките за всяка отделна трансакция!

Моля ви, проверете как е при вас, да не би да халюцинирам нещо!🤣

ДСК са върха. Сега, ако си оправят и сайта (дск-директ) да им работи и през ноща ... току виж позволя на някое от техните IT-тата да пусне CV при нас. Не че ще го чета.

• Смея се 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, ven62 каза:

ДСК са върха. Сега, ако си оправят и сайта (дск-директ) да им работи и през ноща ...

Вечер след 22ч. сайтът и приложението са offline. Години вече е така!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Щеше да е хубаво да има вариант за експорт към ексел, CSV или някакъв друг смислен формат, в който всъщност човек да може да си провери това, което са му начислили, но нали трябва да дам повод на @ven62 да прескочи въпросните CV-та, без да изгуби съня си по това... :girl_crazy:

Ще почакаме още 6-8 години и може и да се появи и такава опция... 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Patrick K каза:

Вечер след 22ч. сайтът и приложението са offline. Години вече е така!

Да, това имах предвид. - един от малкото сайтове с работно време. 

А пък като за банки - вероятно е за рекордите на Гинес. 

Оредставяте ли си сайта на НАП да не работи през ноща. 

На ЕК ще се оплачем

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

През месец май ДСК вдигнаха лимита на ДСК Уиз картата ми и предложиха бонус от 5% за всяка трансакция за период от 2 месеца (при условие, че максималната сума на бонуса е 30 лв). След приключване на периода забелязах, че са ми превели 20 лв. бонус, при условие, че имам трансакции за максимума). Свързах се с кол центъра, от там ми казаха, че няма как да направят проверка, а трябвало да отида в клон на банката...

И така, явно всичко трябва да се проверява и следи ръчно... 

https://dskbank.bg/card-usage

Връзка към коментар
преди 10 минути , WanderlustME каза:

През месец май ДСК вдигнаха лимита на ДСК Уиз картата ми и предложиха бонус от 5% за всяка трансакция за период от 2 месеца (при условие, че максималната сума на бонуса е 30 лв). След приключване на периода забелязах, че са ми превели 20 лв. бонус, при условие, че имам трансакции за максимума). Свързах се с кол центъра, от там ми казаха, че няма как да направят проверка, а трябвало да отида в клон на банката...

И така, явно всичко трябва да се проверява и следи ръчно... 

https://dskbank.bg/card-usage

При мен са 26 и нещо. Началото на юни вдигнаха моя лимит. Може да засичат непълен месец. Не знам. Няма да си причиня ходене в клон😜

Връзка към коментар

Аз като един идиот да попитам. Като купуваш нещо от Уйзз нали точките трябва да са 4, а не 2. Че сага като имам вече видимост виждам че са ми начислили по 2 точки

Връзка към коментар
преди 3 минути , EliDion каза:

Аз като един идиот да попитам. Като купуваш нещо от Уйзз нали точките трябва да са 4, а не 2. Че сага като имам вече видимост виждам че са ми начислили по 2 точки

Нещото се умножава по 4, ако е от сайта или приложението - билети или добавки към тях. Ако покупката е с карта на борда на самолета е по 2. Същото е и при нощувки.

Връзка към коментар
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Нещото се умножава по 4, ако е от сайта или приложението - билети или добавки към тях. Ако покупката е с карта на борда на самолета е по 2. Същото е и при нощувки.

И аз така знам, а са ми умножили билетите по 2, и приоритито после. ааааааа. Ще се разправяме. Не стига че по трънския курс обръщат, ами и спестяват от точки

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.