Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 часа, EliDion каза:

И аз така знам, а са ми умножили билетите по 2, и приоритито после. ааааааа. Ще се разправяме. Не стига че по трънския курс обръщат, ами и спестяват от точки

Да, грешка е. Аз имам умножени по 4 и то от миналия месец, така че си важат правилата.

Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Да, грешка е. Аз имам умножени по 4 и то от миналия месец, така че си важат правилата.

Писах им, да видим как ще реагират. И аз имам осчетоводени с по 4 по-рано в месеца, а тези са 2 транзакции с по 2. Интересното е че е осчетоводено по различен начин

HUN BUDAPEST WAH BGN R9PQXY WIZZ AIR HU, а предното HUN BUDAPEST WIZZ AIR000EDQZYJ KOER UTCA и съответно в 

WAH BGN -R9PQXY и WIZZ AIR000EDQZYJ(това от транзакциите с бонус точките), което е странно. Реалната разлика е, че едното е платено в лв. , а другото в евро.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
преди 3 минути , Patrick K каза:

Пише, че само дебитни MasterCard. Твоята такава ли е?

Кредитна ДСК Wizz, все пак потребителят над мен твърди, че е свързал такава към GooglePay.

Връзка към коментар

По тая логика и аз съм рисков, защото и на мен ми излиза същото!

Моля колегата по-горе да потвърди, че действително е добавил кредитна карта WIZZ!

Връзка към коментар
преди 47 минути , SpeeDemoN5 каза:

Поради някаква причина си определен като рисков клиент и затова трябва да се обадиш в банката за да те верифицират

Не смятам, че ме имат като рисков клиент при положение, че преди месец ми увеличиха лимита на картата. Близо 70% от плащанията ми минават през нея като в голямата част от времето това са пари внесени над определения лимит от банката. Считам, че има нещо недоизгладено технически от тяхна страна, което е по-вероятния сценарий, ако въобще е възможно добавянето.

Връзка към коментар
преди 4 минути , Iliyan Minchev каза:

Не смятам, че ме имат като рисков клиент при положение, че преди месец ми увеличиха лимита на картата. Близо 70% от плащанията ми минават през нея като в голямата част от времето това са пари внесени над определения лимит от банката. Считам, че има нещо недоизгладено технически от тяхна страна, което е по-вероятния сценарий, ако въобще е възможно добавянето.

И аз същото си мисля, а още повече, че става на въпрос за друг вид карта на банката!

В момента, WanderlustME каза:

Дотук само аз ли съм успял?

Кредитна карта WIZZ ли си добавил?

Връзка към коментар
преди 22 минути , Iliyan Minchev каза:

О да, със сигурност може да е и технически проблем от тяхна страна

Иначе, поне при Apple pay, оценката за риска се извършва от Apple, така че банката няма нищо общо.

Така или иначе може да им звъннеш, нищо не губиш

Връзка към коментар
преди 29 минути , SpeeDemoN5 каза:

Иначе, поне при Apple pay, оценката за риска се извършва от Apple, така че банката няма нищо общо.

Така или иначе може да им звъннеш, нищо не губиш

Става въпрос за Google, не Apple Pay. Не ми е наложително, но същата карта я ползвам без проблем в GPay само че закачена зад Curve. Пък и от Google твърдят друго:

IMG_20211006_183244.jpg

Връзка към коментар
Преди 1 час, Iliyan Minchev каза:

Става въпрос за Google, не Apple Pay. Не ми е наложително, но същата карта я ползвам без проблем в GPay само че закачена зад Curve. Пък и от Google твърдят друго:

IMG_20211006_183244.jpg

В случая не говорим дали картата може или не може да бъде добавена в google pay, защото банката вече е решила че може и защото аз и други хора вече сме я добавили.

Проблема при теб е свързан с верифицирането, дали наистина ти се опитваш да си добавиш картата или някой друг се опитва да прави измама

И тука има два варианта:

1.Банката има съмнение за измама (това съмнение може да идва от гугъл, както се случва и при apple, затова ги дадох като пример) и те кара да се обадиш да е сигурна че си ти

2.Банката не разполага с телефона ти за да ти прати смсти поради технически проблем (или нещо друго) те кара да се обадиш

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 50 минути , SpeeDemoN5 каза:

В случая не говорим дали картата може или не може да бъде добавена в google pay, защото банката вече е решила че може и защото аз и други хора вече сме я добавили.

Проблема при теб е свързан с верифицирането, дали наистина ти се опитваш да си добавиш картата или някой друг се опитва да прави измама

И тука има два варианта:

1.Банката има съмнение за измама (това съмнение може да идва от гугъл, както се случва и при apple, затова ги дадох като пример) и те кара да се обадиш да е сигурна че си ти

2.Банката не разполага с телефона ти за да ти прати смсти поради технически проблем (или нещо друго) те кара да се обадиш

Защо говориш от името на банката не мога разбера? Какво е решила можеш само да предполагаш, защото в официалната публикувана информация се приемат само дебитни на ДСК. До момента колкото хора са успели да свържат кк на wizz, толкова са и неуспешните такива опити, включвам и опитите на други мои познати, както и тези от тук, така че проблема не е само при мен, както се изразяваш ти. Сценарий за измама също изключвам по ред причини, а с телефонния ми номер разполагат, така че и това отпада.

п.п. някой със свързана кк на wizz през GPay пробвал ли е плащане и минало ли е то?

Връзка към коментар

Не предполагам нищо, бивш служител съм и имам доста информация по темата. Отивам се да бъда полезен, ама като гледам не вникваш в нещата които ти пиша така че по-добре да спрем с разговора ни до тук. Хубав ден 🙂

• Харесвам 6
Връзка към коментар

И аз добавих картата,след втория опит!

От първия през Google Pay не стана!Обадих се на безплатния телефон и служителката ми каза,че трябва да я добавя през приложението на ДСК,където са сложили специален бутон за Google Pay-стана от раз!

П.П. Само обнових приложението,че ми беше стара версия!

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Да добавя нещо важно свързано с плащането с телефон с google pay. В България до 100 лв може да плащате без да е отключен телефона, само трябва да се светне дисплея. Тествано от мен.

Ако искате още един слой сигурност, може да настроите телефона да плаща, само ако е отключен, но тази опция мисля че е налична само при по-новите версии на андроид, защото на моя s10 я няма 😄

Ето тук е описано по-подробно

https://support.google.com/pay/answer/7644132?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid

Връзка към коментар
преди 11 минути , crazyhorse каза:

И аз добавих картата,след втория опит!

От първия не стана!Обадих се на безплатния телефон и служителкатса ми каза,че трябва да я добавя през приложението,където са сложили специален бутон за Google Pay-стана от раз!

П.П. Само обнових приложението,че ми беше стара версия!

Къде било разковничето. Да, така се получи! Ето, стъпка по стъпка.

IMG_20211006_215432.jpg

IMG_20211006_215414.jpg

IMG_20211006_215352.jpg

IMG_20211006_215332.jpg

IMG_20211006_215316.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Iliyan Minchev нали бяхте твърдо убеден, че щом на официалния сайт пише само дебитни карти, значи КК ДСК Уиз не може и, едва ли не, се заяждахте с хората, които се опитваха да Ви помогнат? 😉 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.