Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 13 часа, crazyhorse каза:

И аз добавих картата,след втория опит!

От първия през Google Pay не стана!Обадих се на безплатния телефон и служителката ми каза,че трябва да я добавя през приложението на ДСК,където са сложили специален бутон за Google Pay-стана от раз!

П.П. Само обнових приложението,че ми беше стара версия!

Да, ама не. На този бутон вече пише "Добавена в Gpay", от където искат да се обадя в банката ... където "всички оператори са заети" 😉

EDIT: Като я махнах от Gpay и пак пробвах ПЪРВО през приложението на ДСК и стана веднага 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Jorro каза:

При подаване на заявление за закриване на кредитната картс уизз членството остава ли активно до края на периода или се прекратява? 

На @Георги Матеев му беше останало активно ... мисля.

Ето открих по дума и автор🙂

На 7.07.2020 г. в 14:04, Георги Матеев каза:

Бих искал да уточня, че към момента това условие не се спазва.

Повече от 2 седмици след закриване на Уиз картите (основна + допълнителна) и прекратяване на договора все още имам активно членство в Wizz Discount Club. Може инфото да е полезно на други, които евентуално са решили да закриват.

Оставам с впечатление, че WDC просто ще изтече сам на оригиналната дата, а няма да бъде спрян предсрочно.

Може да каже запазило ли се е членството до края на срока.

Връзка към коментар
преди 8 часа, ДиянаВ каза:

На @Георги Матеев му беше останало активно ... мисля.

Ето открих по дума и автор🙂

Може да каже запазило ли се е членството до края на срока.

Мерси, чакаме адаша да каже. Налага ми се да я закрия временно и искам да знам какво да очаквам. 

Връзка към коментар
преди 8 часа, ДиянаВ каза:

На @Георги Матеев му беше останало активно... Може да каже запазило ли се е членството до края на срока.

@Jorro, членството се запази до края на срока. Закривай картата смело.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Искам да попитам, понеже сега ми изтича срока на кредитната карта на ДСК, ако не отида да получа новата ще ми начисляват ли такса за нея или трябва да отида и да подам някакво заявление, че се отказвам от нея? 

Предполагам, че натрупаните точки трябва да си ги прехвърля в акаунта на WIZZ преди да изтече срока на старата карта за да не ги изгубя?

Връзка към коментар
преди 2 минути , Ivan Ivanich каза:

Искам да попитам, понеже сега ми изтича срока на кредитната карта на ДСК

Годишната такса, която се дължи ще трябва да платиш тя се начислява към края на срока на картата и трябва да отидеш да си закриеш сметката и картата съответно ако си я напълнил иначе автоматично ти се подновява договора за нови 3г.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
В момента, Ivan Ivanich каза:

Искам да попитам, понеже сега ми изтича срока на кредитната карта на ДСК, ако не отида да получа новата ще ми начисляват ли такса за нея или трябва да отида и да подам някакво заявление, че се отказвам от нея? 

Предполагам, че натрупаните точки трябва да си ги прехвърля в акаунта на WIZZ преди да изтече срока на старата карта за да не ги изгубя?

Картата автоматично се преиздава, ако не подадеш заявление за прекратяване на договора поне 1 месец по-рано. След това пак можеш да се откажеш, но ще ти начислят такса, пропорционална на времето, за което е действал договора. Иначе в общия случай таксата се начислява в края на годишния период.

За точките, да, точно така е, трябва да ги прехвърлиш.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Това с начисляването на таксата не ми е много ясно. Поне според мен си се дърпа авансово за следващата година освен ако поне месец по-рано не заявиш, че се отказваш от картата. Сега гледам, че и от малоумното им извлечение не можеш да разбереш, пише само: ГОДИШНА/МЕСЕЧНА ТАКСА ЗА КАРТА

Връзка към коментар

Със сигурност се дърпа последния месец от едногодишния период. Пише го и в договора. При мен трите години все така е било, включително и тази.

ПИБ например вземат таксата си още първия месец.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Моята нали я блокираха от банката, след среднощен опит за кражба от някакъв сайт и понеже новата нямаше да стане за предстоящото ми пътуване (тръгвах след 3 дни) а и казаха, че удоволствието ще ми струва 20 лв., реших да почакам няколко седмици - така и така изтича заедно с годината и трябва да ми излезе новата. 

Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Със сигурност се дърпа последния месец от едногодишния период. Пише го и в договора. При мен трите години все така е било, включително и тази.

ПИБ например вземат таксата си още първия месец.

Сигурно е така. Значи още един допълнителен стимул да приключа предсрочно с единственото което ми остана в ДСК 🙂

Връзка към коментар
Преди 1 час, logist13 каза:

Сигурно е така. Значи още един допълнителен стимул да приключа предсрочно с единственото което ми остана в ДСК 🙂

Предсрочно или не, ще си вземат пропорционално на използваните месеци таксата.

Връзка към коментар

Най-накрая ДСК пуснаха и Apple Pay за картите си, съоветно и за Wizz картата - още не е официално обявено, но ако отворите приложението излиза веднага съобщение да се добавят картите в Apple Pay (пак като Gpay трябва през тяхното приложение да се добави обаче). Добавянето стана от първия път  без проблем!

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, aleks1973 каза:

Аз сега опитах но не мога да добавя  Wizz картата 

Хм, през приложението на ДСК ли пробва? До колкото чух има проблеми ако не се ползва то.

Пробвах вече Wizz картата с Apple pay - всичко работи чудесно, единствено СМС-а за транзакцията (който по приницип получавам от ДСК за всяко плащане на ПОС) закъсня с около час-два.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 3.09.2021 г. в 11:31, WanderlustME каза:

През месец май ДСК вдигнаха лимита на ДСК Уиз картата ми и предложиха бонус от 5% за всяка трансакция за период от 2 месеца (при условие, че максималната сума на бонуса е 30 лв). След приключване на периода забелязах, че са ми превели 20 лв. бонус, при условие, че имам трансакции за максимума). Свързах се с кол центъра, от там ми казаха, че няма как да направят проверка, а трябвало да отида в клон на банката...

И така, явно всичко трябва да се проверява и следи ръчно... 

https://dskbank.bg/card-usage

И така... Писах им мейл, обясних им, че имам няколко хиляди лева оборот за посочения период. След това ми се обадиха от кол центъра, попитаха ме дали съм сигурен, че въпросния оборот е направен в периода, в който бе валидна тази "велика" промоция... 

Онзи ден случайно забелязах, че тихомълком са ми превели допълнителна сума, без имейл, без обаждане...

След поредния софтуерен бъг вече сериозно се притеснявам за надеждността на системата им. 

Selection_037.png

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 30.11.2021 г. в 18:11, stormbringer каза:

Моята нали я блокираха от банката, след среднощен опит за кражба от някакъв сайт и понеже новата нямаше да стане за предстоящото ми пътуване (тръгвах след 3 дни) а и казаха, че удоволствието ще ми струва 20 лв., реших да почакам няколко седмици - така и така изтича заедно с годината и трябва да ми излезе новата. 

Не проперъчвам да се полза за плащания извън БГ. За валута различна от BGN има кофти превалутиране.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 час, Яничка каза:

Не проперъчвам да се полза за плащания извън БГ. За валута различна от BGN има кофти превалутиране.

Аз я използвам почти основно за БГ, но от друга страна нямам друга кредитна, а и скоро намалих броя на карти, които така и така не използвам, а само им плащам таксите. Т.е. ми е един вид резервна при пътуване и основна за БГ, или поне беше 😄 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, stormbringer каза:

Аз я използвам почти основно за БГ, но от друга страна нямам друга кредитна, а и скоро намалих броя на карти, които така и така не използвам, а само им плащам таксите. Т.е. ми е един вид резервна при пътуване и основна за БГ, или поне беше 😄 

В чужбина може да се ползва през Curve. 

Връзка към коментар
преди 17 часа, Яничка каза:

На мен на много места в чужбина не я приема, пък то било за добро.😀

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 9.12.2021 г. в 18:00, WanderlustME каза:

И така... Писах им мейл, обясних им, че имам няколко хиляди лева оборот за посочения период. След това ми се обадиха от кол центъра, попитаха ме дали съм сигурен, че въпросния оборот е направен в периода, в който бе валидна тази "велика" промоция... 

Онзи ден случайно забелязах, че тихомълком са ми превели допълнителна сума, без имейл, без обаждане...

След поредния софтуерен бъг вече сериозно се притеснявам за надеждността на системата им. 

Selection_037.png

Моята промоция изтича на 25.12, та като ми преведат този кеш бек направо отивам и я закривам, поне да ми покрие част от таксата. Некомпетентността на служителите в ДСК вече ми идва в повече.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 11 минути , Ivko каза:

Една покупка на сайта на Уиз с КК са ми я сметнали по 2т. вместо по 4т. Към кого трябва да се обърна на ДСК ли трябва да звъня или на розовите?

И аз имам такова отчитане. Би трябвало сигнала да е към ДСК, но откакто видях как дават 2 точки за похарчени 1.99 лева поради закръгляне надолу към цял лев не мисля, че си струва губенето на време с тях.

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Capitan Morgan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.