Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 7 минути , The Doctor каза:

И аз имам такова отчитане. Би трябвало сигнала да е към ДСК, но откакто видях как дават 2 точки за похарчени 1.99 лева поради закръгляне надолу към цял лев не мисля, че си струва губенето на време с тях.

Е ако е така то гооолямо закръгляне ще е паднало при мен, че за похарчени 150лв да ми начислят 300 точки 😁

Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

Е ако е така то гооолямо закръгляне ще е паднало при мен, че за похарчени 150лв да ми начислят 300 точки 😁

1193170121_.png.f777545a10a7942c3dba7897c0fe10b3.png

1. 20 точки получени срещу похарчени 10.93 лева

2. 12 точки получени след похарчени 3.94 лева след превалутиране от евро в сайта на УИЗ - сумата е закръглена на 3 лева и осребрена по 4 т.

3. 10 точки за похарчени 5.58 лева в сайта на  УИЗ - вместо по 4 са под 2 т.

"Алъш-вериш да става" казват и плащат в точки банка ДСК !  🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар

Това е редовен номер да лъжат с точките, аз съм пускал поне 5 жалби по този въпрос и затова настоявах да въведат системата да се виждат точките за всяка транзакции.

Пиши директно на ДСК и да се оправят. Ако не ги следите - си лъжат без да им мигне окото.

С кешбека при картите положението е същото. 1-2 на сто транзакции просто не се отчитат

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 23 часа, cybersimo каза:

Това е редовен номер да лъжат с точките, аз съм пускал поне 5 жалби по този въпрос и затова настоявах да въведат системата да се виждат точките за всяка транзакции.

Пиши директно на ДСК и да се оправят. Ако не ги следите - си лъжат без да им мигне окото.

Обадих се днес на кол центъра и ми казаха, че до 15.01 ще ми начислят и останалите точки.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Здравейте, срока на картата ми изтича сега на 31 Декември и новата ми карта вече била в офис. Интересува ме, точките натрупани до момента, ще ги имам ли с новата карта? Или трябва да си ги прехвърля в Wizz акаунта до края на годината, благодаря? 

Връзка към коментар
преди 6 минути , edbloom каза:

Здравейте, срока на картата ми изтича сега на 31 Декември и новата ми карта вече била в офис. Интересува ме, точките натрупани до момента, ще ги имам ли с новата карта? Или трябва да си ги прехвърля в Wizz акаунта до края на годината, благодаря? 

Точките си остават в акаунта в дск нямат общо с картата. Новата карта е със същия номер даже само трицифрения код е нов.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте,

Моята карта изтича в края на месеца, но вече не работи и на два пъти ми се отказват транзакции.. Обаче въпреки това, си ми взеха не 40 лв, а 50 лв годишна такса.. Тези ДСК са под всякаква критика!

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 9.12.2021 г. в 18:00, WanderlustME каза:

И така... Писах им мейл, обясних им, че имам няколко хиляди лева оборот за посочения период. След това ми се обадиха от кол центъра, попитаха ме дали съм сигурен, че въпросния оборот е направен в периода, в който бе валидна тази "велика" промоция... 

Онзи ден случайно забелязах, че тихомълком са ми превели допълнителна сума, без имейл, без обаждане...

След поредния софтуерен бъг вече сериозно се притеснявам за надеждността на системата им. 

Selection_037.png

След колко време ви изплатиха т.н. бонус.

Връзка към коментар
На 6.01.2022 г. в 21:22, EliDion каза:

След колко време ви изплатиха т.н. бонус.

Периодът, за който важеше промоцията от 5% кешбеш, беше от 9.06 до 9.08 и след около 20 дни са ми превели неправилно калкулиран бонус.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Радостин Радиев

В момента може ли от някъде да се плаща тока с Wizz Air?

Допреди 2 месеца плащах през банкомат на ЦКБ, но при проверка от вчера ми изписва: сметката не е активна за плащане. А имам сметка 300лв от 2 седмици. Изглежда ЦКБ или Енерго Про не разрешават плащането с карта.

Та с друга банка става ли?

Връзка към коментар
преди 39 минути , Радостин Радиев каза:

Допреди 2 месеца плащах през банкомат на ЦКБ, но при проверка от вчера ми изписва: сметката не е активна за плащане. А имам сметка 300лв от 2 седмици. Изглежда ЦКБ или Енерго Про не разрешават плащането с карта.

Не съм го правил, но директно в сайта на Енерго-Про изглежда, че може? https://vp.energo-pro.bg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , Радостин Радиев каза:

Аз също плащам на тяхните банкомати, но не на всички става. Банкомата трябва да е от старите , иначе ако е нов  иска номер на търговеца, който не знам от къде да взема. При мен също е имало такива случаи сметката да е излязла, но сумата да е няма още в тяхната система, но след мяколко дена излиза. Ако си от Варна мога да ти кажа къде има от старите банкомати. Бяха казвали че става и на Райфайзен, но там не съм успявал да платя. На ДСК мога да платя само водата.

Връзка към коментар
преди 1 час, Радостин Радиев каза:

Става! Точно с ДСК плащам! Прави се регистрация в epay. Регистрира се картата(има такса 1 лев). Регистрират се всички сметки(аз плащам ток, вода, интернет и телефон). Като излезе нова сметка ти излиза съобщение във Вайбър(добавил съм там epay). Има такса обаче:за14,99 е 0,07;на 18,15 е 0,09;на 139,07 е 0,43;на 41,36 е 0,20... 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

На EVN може с карта на сайта им, ако ли не - през epay, но там има половин процент такса. 

Иначе мен ме ядосаха с wizz картата и смятам да я прекратя за сега. Доколкото знам членството си остава, т.е. към момента нищо не губя, освен пропорционално такса за първия месец?

Обмислям да си изкарам друга кредитна, като най-после да се пречупя за Дайнърс, ама на тях им е изтекла безплатната промоция преди няколко седмици, т.е. не чак такава оферта. Трябва да разгледам по-внимателно кои какво предлагат и срещу каква такса   

Връзка към коментар
преди 3 часа, Радостин Радиев каза:

Аз плащам на банкомат на ДСК.

Връзка към коментар

И аз не мога да платя тока ЕВН през банкомат. Само водата плащам. За съжаление нито един служител с който съм говорила, не знае защо не може. За Бургас става дума.

Връзка към коментар

Аз почти 3 години плащам тока към EVN през EVN Online +. Само водата, която е към ВиК Стара Загора плащам на банкомат, защото не може да се плаща онлайн (в ePay може, но взима такса).

Връзка към коментар
преди 4 часа, vladimira74 каза:

И аз не мога да платя тока ЕВН през банкомат. Само водата плащам. За съжаление нито един служител с който съм говорила, не знае защо не може. За Бургас става дума.

Защо ти е да плащаш тока на ЕВН е Бургас през банкомат? Влизаш им в сайта и си плащаш сметката с картата 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Радостин Радиев
На 23.01.2022 г. в 9:11, nino каза:

Аз също плащам на тяхните банкомати, но не на всички става. Банкомата трябва да е от старите , иначе ако е нов  иска номер на търговеца, който не знам от къде да взема. При мен също е имало такива случаи сметката да е излязла, но сумата да е няма още в тяхната система, но след мяколко дена излиза. Ако си от Варна мога да ти кажа къде има от старите банкомати. Бяха казвали че става и на Райфайзен, но там не съм успявал да платя. На ДСК мога да платя само водата.

Моля те, кажи с кои банкомати във Варна става.

И по-специално ако има такива около Чаталджа, Левки, Цветен, Чайка Възраждане

Връзка към коментар
преди 5 часа, Радостин Радиев каза:

Моля те, кажи с кои банкомати във Варна става.

И по-специално ако има такива около Чаталджа, Левки, Цветен, Чайка Възраждане

Аз ходя на три- 

ЦБА Победа -вътре в магазина след входните врати веднага в ляво.

Виница - пред супермеркет Макао има чейндж бюро и до входа на бюрото има банкомат, който работи с работното време на бюрото. Като затвори и пускат прозрачна щора и няма достъп.

В центъра на улица Русе 59, там има офис на ЦКБ и има банкомат . Намира се зад Печатницата.

Сигурно има и други, но аз ходя на тези. Сега ще пробвам да платя през сайта на Енаргопро. Една съфорумка по -напред спомена, че няма такса.

Връзка към коментар
Радостин Радиев
преди 4 часа, nino каза:

Аз ходя на три- 

ЦБА Победа -вътре в магазина след входните врати веднага в ляво.

Виница - пред супермеркет Макао има чейндж бюро и до входа на бюрото има банкомат, който работи с работното време на бюрото. Като затвори и пускат прозрачна щора и няма достъп.

В центъра на улица Русе 59, там има офис на ЦКБ и има банкомат . Намира се зад Печатницата.

Сигурно има и други, но аз ходя на тези. Сега ще пробвам да платя през сайта на Енаргопро. Една съфорумка по -напред спомена, че няма такса.

Благодаря ти. Аз се страхувам да плащам с wizz през интернет, защото веднъж вече ми я хакмаха преди половин година. Вярно че беше Грабо, но все пак е интернет. Веднъж само платих и ми я хакнаха.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 25 минути , mamaivy каза:

Картата ми е валидна до края на месеца.

Да очаквам ли ДСК да ме информира когато новата пластика е в офиса им или инициативата трябва да е моя?

Изчакай да раздадат пенсиите и върви си я вземи😄. Готова е. Мен ме уведомиха, но не помня как - по телефон или чрез съобщение смс/в ДСК Директ. 

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.