Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 30 минути , mamaivy каза:

Картата ми е валидна до края на месеца.

Да очаквам ли ДСК да ме информира когато новата пластика е в офиса им или инициативата трябва да е моя?

Обикновено втората половина на месеца са готови.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, mamaivy каза:

Картата ми е валидна до края на месеца.

Да очаквам ли ДСК да ме информира когато новата пластика е в офиса им или инициативата трябва да е моя?

Всички карти се преиздават автоматично и са налични за вземане от избран от клиента офис през последната седмица на месеца, в който изтича валидността.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Радостин Радиев
На 26.01.2022 г. в 6:59, nino каза:

Аз ходя на три- 

ЦБА Победа -вътре в магазина след входните врати веднага в ляво.

Виница - пред супермеркет Макао има чейндж бюро и до входа на бюрото има банкомат, който работи с работното време на бюрото. Като затвори и пускат прозрачна щора и няма достъп.

В центъра на улица Русе 59, там има офис на ЦКБ и има банкомат . Намира се зад Печатницата.

Сигурно има и други, но аз ходя на тези. Сега ще пробвам да платя през сайта на Енаргопро. Една съфорумка по -напред спомена, че няма такса.

Еми май няма да е от банкомата. Проверих на ЦБА Победа и въобще няма такова меню. Явно банките са се усетили, че така им е по-малка печалбата и не допускат такива плащания. То за това и в Енерго Про във Варна не можеш да се плаща с карта.

Връзка към коментар
Радостин Радиев
На 23.01.2022 г. в 9:22, Климент каза:

На https://ubbpay.bg също може да се плащат комунални сметки(влючително ток), но има такса 30ст за карти които не са наОББ

Не става с WizzAir карта

Screenshot_20220206-141712_Chrome.jpg

Връзка към коментар
преди 1 час, Радостин Радиев каза:

Еми май няма да е от банкомата. Проверих на ЦБА Победа и въобще няма такова меню. Явно банките са се усетили, че така им е по-малка печалбата и не допускат такива плащания. То за това и в Енерго Про във Варна не можеш да се плаща с карта.

Не знам, преди месец ставаше. Аз този месец го платих през сайта на Енерго Про. Няма такси.

Връзка към коментар

Здравейте, кешбека ми е в Wizz профила

Знам че мога да купувам полети за мен и моята компания 

Какво друго може да се прави с парите - мога ли да купувам билет за приятел ако аз самия не пътувам с него

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Оказва се, че съм пропуснала да усвоя някакви точки от картата т.е. не съм ги прехвърлила в Wizz профила и съответно съм ги изгубила. Не би трябвало да са много, защото вчера усвоих други налични. Има ли все пак как да разбера колко точки съм изгубила? По телефона не дават такава информация, нямали достъп.

image.png.ec3cbefa647e6db40659fb9f2045d325.png

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , Яничка каза:

Оказва се, че съм пропуснала да усвоя някакви точки от картата т.е. не съм ги прехвърлила в Wizz профила и съответно съм ги изгубила. Не би трябвало да са много, защото вчера усвоих други налични. Има ли все пак как да разбера колко точки съм изгубила? По телефона не дават такава информация, нямали достъп.

image.png.ec3cbefa647e6db40659fb9f2045d325.png

Наскоро забелязах, че и при мен има такъв ред на екрана с детайлите, но съм убеден, че моите точки, валидни до 31-ви декември 2021 бяха 0. Така че може да не си изгубила нищо.

преди 2 минути , iMari каза:

Какво значи изтекли точки? Аз ли нещо пропускам или досега точките в ДСК профила нямаха срок на изтичане?!

В ДСК профила валидността е 2 години, а в Wizz - една. 

https://dskbank.bg/docs/default-source/документи-за-кредитни-карти/условия-на-бонус-програма-dsk-wizz-air.pdf

Цитат

• Натрупаните точки през дадена календарна година имат срок на валидност в системата на Банката до края на втората календарна година следваща годината, в която са натрупани. Ако през този период точките не бъдат усвоени, те ще бъдат изтрити от Банката и няма да могат да се използват за отстъпки.
  • Паричният еквивалент на усвоените точки е със срок на валидност в системата на Wizz Air една година от датата на усвояването на точките. Ако през този период средствата не бъдат използвани за отстъпки, те ще бъдат изтрити.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , iMari каза:

Какво значи изтекли точки? Аз ли нещо пропускам или досега точките в ДСК профила нямаха срок на изтичане?!

Срок на валидност

15. Натрупаните точки през дадена календарна година имат срок на валидност в системата на Банката до края на втората календарна година следваща годината, в която са натрупани. Ако през този период точките не бъдат усвоени, те ще бъдат изтрити от Банката и няма да могат да се използват за отстъпки.

16. Паричният еквивалент на усвоените точки е със срок на валидност в системата на Wizz Air една година от датата на усвояването на точките. Ако през този период средствата не бъдат използвани за отстъпки, те ще бъдат изтрити.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, WanderlustME каза:

Наскоро забелязах, че и при мен има такъв ред на екрана с детайлите, но съм убеден, че моите точки, валидни до 31-ви декември 2021 бяха 0. Така че може да не си изгубила нищо.

В ДСК профила валидността е 2 години, а в Wizz - една.

Благодаря ти. Точно така - валидността в ДСК профила е 2 години, аз затова ги държа по-дълго там. Много се съмнявам 2 години да не съм ги усвоила. А и ми се видя странно, че след това имах останали точки в ДСК профила, които даже прехвърлих и вече са ми в Wizz профила. Да се нядаваме, че нищо не съм изгубила...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Яничка, нищо не си загубила. Аз също имах такъв текст “изтриване на изтекли точки” на 26.01., но нямам изтрити или просрочени точки. Знам си ги наизуст точките😄Предполагам нещо осчетоводяват, отбелязват като банкова операция.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

@Яничка, нищо не си загубила. Аз също имах такъв текст “изтриване на изтекли точки” на 26.01., но нямам изтрити или просрочени точки. Знам си ги наизуст точките😄Предполагам нещо осчетоводяват, отбелязват като банкова операция.

Благодаря ти. Щях да се самоизям 🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар

Този текст "изтриване на изтекли точки" се появи и при мен, с обикновена Виза. След като се получи кешбека, сумите натрупани през предишната година, се изтриват от справката.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Предполагам, че повечето от вас вече са забелязали, но все пак:

От 1 януари 2022 г. при внасянето на пари/погасяване на карта Wizz в брой чрез банкомат на Банка ДСК вече се начисляват 0.20 лв. за клиенти физически лица и 0.10% за бизнес клиенти.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

От известно време забелязвам че не получавам SMS известяване за направена транзакция с картата, нито SMS когато трябва да потвърдя превод, друг има ли такъв проблем, не съм махала настройки в профила си и там услугата за получаване на SMS е активна🤔

Връзка към коментар

преди 32 минути , wiliko каза:

От известно време забелязвам че не получавам SMS известяване за направена транзакция с картата, нито SMS когато трябва да потвърдя превод, друг има ли такъв проблем, не съм махала настройки в профила си и там услугата за получаване на SMS е активна🤔

При мен няма проблем, получавам ги редовно

Връзка към коментар
преди 14 минути , WanderlustME каза:

При мен няма проблем, получавам ги редовно

Да явно повредата е в моя "телевизор",незнайно как А1 ми отсява спам съобщенията, и съответно ми блокира точно тези SMS-и от ДСК...сега го установих 

Връзка към коментар

Получих съобщение, че от първи април, като лоялен клиент ми увеличават автоматично лимита двойно. Изненадах се приятно 😃 тази карта седи вечно празна, но редовно обслужвана.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

И аз получих такъв смс.

Пишат, че било щото съм им лоялен клиент. Колко да съм им лоялен клиент като за да ми я открият ми искаха депозит, щото не съм им клиент. Нищо не казват за увеличение на въпросния депозит. 

По въпроса с обслужването, по принцип е револвираща кредитна карта, но я ползвам като чардж такава, че излишни лихви не ми се плащат. 

Явно някакви таргети гонят. 

Както и да е, не им се сърдя.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен миналата година ми вдигнаха лимита, ама януари ме ядосаха и ги смених с Дайнърс (там още се уча), че сега трябва да запълват бройки 😛 
Между другото - Дайнърс, без да ги питам ми дадоха над 3 пъти по-голям лимит, от воле.  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.