Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 1 час, mu_ry каза:

при някой друг точките да му стоят на 0 от повече от седмица? Картата се ползва, а няма нищо добавено в профила в ДСК директ...

При мен не е така. Имам обърнати точки на 7.10.

Връзка към коментар

А къде се гледат тези точки? И нещо трябва и да се направи за да се обърнат?

Ние си извадихме ДСК Уиз, както ни посъветвахте, купихме разни билети за около 1300 лв през последните дни. Сега къде и какво да очаквам?

Връзка към коментар
преди 30 минути , Madonna каза:

А къде се гледат тези точки? И нещо трябва и да се направи за да се обърнат?

Ние си извадихме ДСК Уиз, както ни посъветвахте, купихме разни билети за около 1300 лв през последните дни. Сега къде и какво да очаквам?

Точките би трябвалo да се появят до 3-4 работни дни в ДСК Директ в секция Карти/Бонус програми

Selection_012.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

В последните две извлечения се появява необясним кешбек от 1лв. Това е от последното извлечение.

image.png.051a7a05924564c639630464134eec1c.png

Не съм минавала през сайтове за кешбек, нищо по-ралично не съм правила. Възможно ли е да имаме допълнителен кешбек от Мастъркард? Някой друг с такъв подарък-изненада? 😁

Връзка към коментар
преди 58 минути , iMari каза:

В последните две извлечения се появява необясним кешбек от 1лв. Това е от последното извлечение.

image.png.051a7a05924564c639630464134eec1c.png

Не съм минавала през сайтове за кешбек, нищо по-ралично не съм правила. Възможно ли е да имаме допълнителен кешбек от Мастъркард? Някой друг с такъв подарък-изненада? 😁

Нямаше ли някаква промоция при плащане на билети за градския транспорт в София? Ако похарчиш 10 лв ти връщат един лев или нещо такова?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , jorrro каза:

Нямаше ли някаква промоция при плащане на билети за градския транспорт в София? Ако похарчиш 10 лв ти връщат един лев или нещо такова?

Хм, не знаех за тази промоция, но е напълно възможно. Купувах няколко пъти дневни карти. Странно, че отпред стои USA. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Покривам си КК с преводи от Револют и до сега се появяваха до 24 часа максиму, често по-рано.

Вчера сутринта преведох, като ми изписа, че ще се получат утре-демек днес.

Сутринта в транзакцията от Револют изписа, че парите са получени от банката-ДСК, но дори в момента няма нищо.

Звънях на ДСК и ми казаха, че можело да се забавят от 1 до 3 дни!

Това нещо ново ли е, май пак са подкарали както преди 15 години тези хора.

2 дни преводи, а може и 4 понеже днес е петък.

Връзка към коментар
преди 57 минути , Alexander каза:

Покривам си КК с преводи от Револют и до сега се появяваха до 24 часа максиму, често по-рано.

Вчера сутринта преведох, като ми изписа, че ще се получат утре-демек днес.

Сутринта в транзакцията от Револют изписа, че парите са получени от банката-ДСК, но дори в момента няма нищо.

Звънях на ДСК и ми казаха, че можело да се забавят от 1 до 3 дни!

Това нещо ново ли е, май пак са подкарали както преди 15 години тези хора.

2 дни преводи, а може и 4 понеже днес е петък.

Аз прехвърлям сутрин в 8,30 и вечер след 6 са отразени. Това им е рекордът.

Вечерта ще дойдат. Мисля, че някой банки отразяват международните преводи в края на деня.

Връзка към коментар
преди 7 минути , bobole4e каза:

Къде и как мога да проверя в сайта на ДСК кога изтичат точките? Преди се появяваше някакъв срок, който не намирам от доста време.

Цъкаш два пъти върху което и да е от трите изображения в меню Карти => Бонус програми:

2049876069_.png.c4d5fba4c1361958a9d4407d0e5f1334.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Унгарската кобрандирана Wizz карта е с "подобрени" условия от тази година:

- месеците за изтичане на точките са намалени от 12 на 10

- отпада безплатния Discount Club

- кешбека остава 1% за пазаруване/2% за Уиз

- тавана остава 250000HUF~1205лв месечно

- остава и достъпът до салон и бърза лента в Будапеща

Вкарват допълнителни loyality packages:

- Smart (299HUF~1.44лв на месец) -  членство и 3 точки при Уиз

- Comfort (990HUF~4.77лв месечно) членство, 3 точки за Уиз и таван от 450000HUF~2170лв/мес или 26040 лв/год

- Comfort Plus (1590HUF~7.67лв/месечно) - членство, 4 точки за Уиз и таван от 650000HUF~3135лв/мес или 37620 лв/год

Не можах да видя каква е годишната такса ако за картата, но нямат такса превалутиране.

Като изключим превалутирането на ДСК картата е по-изгодна, чудя се дали/кога и те ще минат на тези лоялни пакети.

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Замислям се 3
Връзка към коментар

преди 7 часа, adreno каза:

достъпът до салон и бърза лента в Будапеща

Не бях чувал за тази екстра.

Ще може ли линк където е написано?

За един човек ли важи, как става влизането в лаунджа?

Връзка към коментар
преди 1 час, Alexander каза:

Не бях чувал за тази екстра.

Ще може ли линк където е написано?

За един човек ли важи, как става влизането в лаунджа?

До колкото разбирам това е само за унгарска карта

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 часа, adreno каза:

Унгарската кобрандирана Wizz карта е с "подобрени" условия от тази година:

- месеците за изтичане на точките са намалени от 12 на 10

- отпада безплатния Discount Club

- кешбека остава 1% за пазаруване/2% за Уиз

- тавана остава 250000HUF~1205лв месечно

- остава и достъпът до салон и бърза лента в Будапеща

Вкарват допълнителни loyality packages:

- Smart (299HUF~1.44лв на месец) -  членство и 3 точки при Уиз

- Comfort (990HUF~4.77лв месечно) членство, 3 точки за Уиз и таван от 450000HUF~2170лв/мес или 26040 лв/год

- Comfort Plus (1590HUF~7.67лв/месечно) - членство, 4 точки за Уиз и таван от 650000HUF~3135лв/мес или 37620 лв/год

Не можах да видя каква е годишната такса ако за картата, но нямат такса превалутиране.

Като изключим превалутирането на ДСК картата е по-изгодна, чудя се дали/кога и те ще минат на тези лоялни пакети.

Това, доколкото разбирам, важи само за унгарската КК. Българската би трябвало да си остава с безплатния Discount club, от ДСК нямат информация да предстои спиране. Нали така?

Връзка към коментар

Нямам капка съмнение, че в най-скоро време ДСК ще "подобрят" и българската версия на Уиз картата. Как ще останат по-назад.

И да, няма как да се изключи 1% скритата такса превалутиране, по принцип тя обезсмисля в огромна степен цялата карта.

Връзка към коментар
преди 16 минути , Яничка каза:

Това, доколкото разбирам, важи само за унгарската КК. Българската би трябвало да си остава с безплатния Discount club, от ДСК нямат информация да предстои спиране. Нали така?

Да, това са условията на унгарската кобрандирана (Erste Bank). Те останалите кобрандирани (в Полша, Румъния, РСМ, ЮК) ги спряха.

За ДСК не знам, но те никога "нямат информация". В кол центъра и по клоновете масово научават от клиентите си разни неща.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

OTP Bank (издател на унгарската Уиз карта) е майка на ДСК. Нямам капка съмнение, че в най-скоро време ще "подобрят" и българската версия на Уиз картата.

И да, няма как да се изключи 1% скритата такса превалутиране, сама по себе си тя обезсмисля в огромна степен цялата карта.

Интересното е, че в Унгария картата не се издава от OTP, а от Erste Bank, които са клон на австрийската Erste Bank, която пък е започнала като спестовна каса -  Spar Casse - демек е австрийското ДСК 😄

Иначе зависи - на мен ми е ок, защото членство така или иначе купувам, т.е. "пестя" 12лв годишно и получавам дискаунт за 6 човека. Дори и да не се ползва за нищо друго, пак е изгодна. Като се купи някой друг билет и малко транзакции в БГ, ако уцелиш и някое закъснение с Flight Delay Pass си е добра оферта. Зад Curve стои добре също. Така или иначе карта с 2% кешбек май не остана на бг пазара.

Нещо, което не знам дали е ново и споменавано - ДСК Wizz може да се издаде и срещу депозирани средства, и са особено благосклонни в този случай да намалят лихвата с 5%

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 минути , adreno каза:

Интересното е, че в Унгария картата не се издава от OTP, а от Erste Bank, които са клон на австрийската Erste Bank, която пък е започнала като спестовна каса -  Spar Casse - демек е австрийското ДСК 😄

Иначе зависи - на мен ми е ок, защото членство така или иначе купувам, т.е. "пестя" 12лв годишно и получавам дискаунт за 6 човека. Дори и да не се ползва за нищо друго, пак е изгодна. Като се купи някой друг билет и малко транзакции в БГ, ако уцелиш и някое закъснение с Flight Delay Pass си е добра оферта. Зад Curve стои добре също. Така или иначе карта с 2% кешбек май не остана на бг пазара.

12? Защо 12? Да не ѝ вдигнаха цената? Последно беше около 50-60лв годишна такса на картата и 120 лв за членство 

Връзка към коментар
преди 2 минути , stormbringer каза:

12? Защо 12? Да не ѝ вдигнаха цената? Последно беше около 50-60лв годишна такса на картата и 120 лв за членство 

Стандартното членство е 60. Годишната такса за картата е 48(или 49?). Т.е. с карата спестяваш тези 12 лв, които така или иначе ще дадеш и получаваш бонус - групово членство.

Връзка към коментар
преди 2 минути , adreno каза:

Стандартното членство е 60. Годишната такса за картата е 48(или 49?). Т.е. с карата спестяваш тези 12 лв, които така или иначе ще дадеш и получаваш бонус - групово членство.

Да, така има логика, мерси. Гледната ми точка беше при членство 1+5, което аз използвам.  

Връзка към коментар

Може ли някой да потвърди, че при прeхвърляне в сайта на Wizz, срокът на валидност на точките от ДСК не се променя. 

С две думи, ако в момента в сайта на ДСК точките са със срок 31.12.2024, след прехвърляне в сайта на Wizz най-малко ще си остане същия.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.