Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , Georgi_G каза:

Може ли някой да потвърди, че при прeхвърляне в сайта на Wizz, срокът на валидност на точките от ДСК не се променя. 

С две думи, ако в момента в сайта на ДСК точките са със срок 31.12.2024, след прехвърляне в сайта на Wizz най-малко ще си остане същия.

Срока след прехвърляне е една година в Уиз.

• Харесвам 3
Публикувано:

Цял ден сайта където се регистрира полет  за евентуален пас, ако има закъснение забива или по-скоро има някакъв проблем

https://fdp.mastercard.com/DSKBANK

След като въведа 6-те първи цифри изкарва това съобщение, да не би да не се предлага услугата вече?

72006756__2022-12-08_171056165.png.96a6bcafe1102f54b04ab1ba7fe459f0.png

Ако нарочно сгреша някоя цифра изписва, че  картата не е разпозната или си работи сайта с грешни цифри..

Публикувано:
преди 48 минути , Alexander каза:

След като въведа 6-те първи цифри изкарва това съобщение, да не би да не се предлага услугата вече?

това показва, че в кода на сайта има грешка, но не може да си правиш извод дали се предлага по принцип или не

Публикувано:
преди 7 часа, Alexander каза:

И днес не работи сайта.

Май тихомълком ще изчезне тази екстра.

И при мен след въвеждане на първите 6 цифри от КК излиза грешка.

Публикувано:

Здравейте,

отдавна не съм писала и влизам отново в темата с директен въпрос. Картата ми изтече февруари месец и така и не си взех новоиздадената от банката. Преди няколко дни получавам смс и съответно извлечение, че им дължа такса за годишно обслужване.

Бяха ми казали, че ако не ползвам картата няма да платя такса. Нещо май съм пропуснала.

Моля за вашите съвети.

Публикувано:

Това, че не се ползва картата няма общо с годишната такса щом е издадена вече реално се сключва нов договор. Трябва да си я закриете.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , Vyara каза:

ако не ползвам картата няма да платя такса

Това важеше при картите Дайнърс, но май и там вече не е актуално. Картата трябва да се закрие , за да няма годишна такса. Процедурата е тромава, отнема време и май има и такса, ако се закрие преди да е изтекъл периода ѝ, т.е. предсрочно да се закрие.

• Харесвам 1
Публикувано:

Закрива се без проблем за 10 мин. Като си платите таксата дискаунта в уиз продължава. Трябва да си прехвърлите точките. И да се погаси каквото има да се погасява. После стои в директа около 2 месеца, за да се изчистело, ако нещо има да се удържа. Аз закрих на щерката и понеже беше с обезпечение 600лв. блокирани ги отблокираха и каквото беше останало го прехвърлиха автоматично по налична в банката сметка след 2 месеца. Момичето сметна колко евентуално ще ми удържат за месеците от датата на подновяване и ги вкарах (10лв) на банкомат за да има надвнесени докато тя оправяше документите. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 48 минути , Vyara каза:

Трябва и да прехвърля всички точки, така ли? Иначе акаунта ми става неактивен и ще ги изгубя.

В интерес на истината не съм питала конкретно, но моята логика е такава, като няма карта няма и акаунт, особено ако няма и друга сметка в банката. В уиз имат още една година срок от датата на прехвърляне.

• Харесвам 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой прехвърлял ли е точки скоро? Вчера сутринта пуснах заявка за прехвърляне и още ги няма, а обикновено идват за няколко часа.

Публикувано:
преди 34 минути , jorrro каза:

Някой прехвърлял ли е точки скоро? Вчера сутринта пуснах заявка за прехвърляне и още ги няма, а обикновено идват за няколко часа.

Аз пуснах снощи късно вечерта и днес около 13 часа получих имейл, че точките са ми в акаунта на Wizz.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, jorrro каза:

Същата работа и при мен. Вчера сутринта пуснах прехвърляне и още ги няма. Даже забравих и сега ме подсети.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, знам, че ще ме помислите за извънземно от изчезнал вид, но все пак да питам. Отскоро си направих и аз карта на Уиз, но никъде в ДСК директ не ми излиза бонуната програма, за да следя точките. Можете ли да ми кажете точно да търся? И всъщност изисква ли се някаква регистрация за тази програма - говоря изцяло за в  приложението на ДСК, с не за профила в сайта на Уиз.

Публикувано:
В момента, saved_ каза:

Да, знам, че ще ме помислите за извънземно от изчезнал вид, но все пак да питам. Отскоро си направих и аз карта на Уиз, но никъде в ДСК директ не ми излиза бонуната програма, за да следя точките. Можете ли да ми кажете точно да търся? И всъщност изисква ли се някаква регистрация за тази програма - говоря изцяло за в  приложението на ДСК, с не за профила в сайта на Уиз.

Аз успявам да видя бонус програмата само на десктоп версия. В приложението - не.

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Официално спирам да ползвам тази карта при плащане в чужбина заради отвратителния курс:

ПЛАЩАНЕ НА ПОС 349.00 TRY ми е взело 35.35лв, при сегашния курс 33.37

Същия ден плащане с Дайнърс 301.45 TRY ми е взело 29.00лв при сегашен курс 28.82

2 лв разлика при ДСК, 20ст разлика с Дайнърс. Ако по този начин мислят да си избиват парите, скоро ще я закривам

Имам и по стари плащания в USD където разликата е още по фрапантна

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, SpeeDemoN5 каза:

Официално спирам да ползвам тази карта при плащане в чужбина заради отвратителния курс:

Същия ден плащане с Дайнърс 301.45 TRY ми е взело 29.00лв при сегашен курс 28.82

2 лв разлика при ДСК, 20ст разлика с Дайнърс. Ако по този начин мислят да си избиват парите, скоро ще я закривам

О, да! Преди известно време ми се наложи да направя една резервация за хотел, понеже ми искаше задължително кредитна карта и после на такъв дърварски курс ми превалутираха сумата. Като цяла с тази карта се плаща само и единствено в лева в България.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, SpeeDemoN5 каза:

Спирай я, аз вече го направих миналата година и си ползвам само дайнърс. Освен курс другото, което ми бъркаше в здравето беше таксата при рефънд..... по-добре си ползвай само Дайнърс.

Публикувано:

Аз освен за плащане в Уиз, което е инцидентно, я ползвам за коли под наем. Все още на 50% от местата най-много може да се плати с Дайнърс. Най-вече за депозити.

Публикувано:
преди 20 часа, Guinness каза:

О, да! Преди известно време ми се наложи да направя една резервация за хотел, понеже ми искаше задължително кредитна карта и после на такъв дърварски курс ми превалутираха сумата. Като цяла с тази карта се плаща само и единствено в лева в България.

Става и с Кърв отпред и превалутирането да е за сметка на Кърв до безплатния лимит на месец.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.