Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 58 минути , Ivko каза:

Имайте търпение понякога идват за ден, а понякога за три

Вместо да се смеете опитайте и вие. Може да бъдете приятно изненадани. Споделял съм това преди година. 🙂

Screenshot_20230601_172248_com.android.chrome.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , The Doctor каза:

Вместо да се смеете опитайте и вие. Може да бъдете приятно изненадани. Споделял съм това преди година. 🙂

Ааа аз се смеех на това, че е забавно 🙂 

Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Вчера и днес правя заявки за усвояване по 0.10 лв. с идеята да ги подсетя, но пак нищо. Преди месеци тази схема беше подействала.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Ivko каза:

Ааа аз се смеех на това, че е забавно 🙂 

Забавно и полезно в профила на Уиз. Иначе силно се съмнявам на някой в ДСК да му направи впечатление свежата идея за сигнализация. 🙂

Връзка към коментар
преди 9 минути , The Doctor каза:

Добре, наистина ще опитам да видя дали помага, защото аз го виждам за първи път. Благодаря @The Doctor за информацията! 🙂 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Привет,
и аз чакам от четири дни. Вчера писах чрез обратната връзка в ДСК Директ (горе вдясно след login). Няколко часа по-късно ми се обади някаква госпожа от CallCenter-a на ДСК и ме пита, неща, които вече бях им описал и каза, че "ще предаде на колегите".
В края на Януари, когато пак имах забавяне с точките, отново им сигнализирах по този начин и от ДСК тогава ми казаха, че от Wizz "имат проблем" и бавят обработката на точките. 
И аз вече почвам да се съмнявам дали не го правят умишлено то Wizz.

Връзка към коментар
На 22.04.2023 г. в 3:17, adreno каза:

След като ретардите в ДСК 10 години по-късно решиха да включат и сумата за пълно погасяване в информационните есемеси, последва това:

dsk1.jpg.6a31e02f6a29c7948f6cd492cc886d3a.jpg

После се извиниха във фейса

Хахах,това  го имам същото 😀После получих още едно,с надявам се,правилната сума.Трябва да видя извинението им във фейса.

Връзка към коментар
преди 50 минути , Hristo Rusev каза:

Привет,

някакво развитие или инфо за точките? При мен все още ги няма. 😞

И при мен.

Да споделя опит относно точките през последната седмица.

При отменен от Уиз полет и искане за рифанд - точките се заредиха почти веднага - макс. 5 минути.

При отменена от моя страна резервация с флекс - точките дойдоха точно на 72-ия час от искането.

При пусната на 29 май, понеделник сутринта, заявка за усвояване на точки от ДСК - още ги няма, повече от 5 работни дни.

Междувременно цената на билетите, които исках да купя с точки, се вдигна. Малко, ама сме трима и става сума. Зорлем ще ме накарат да отложа покупката за последните 2-3 седмици😜 или да правя алтернативен маршрут😄

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 1 минута , nino каза:

Здравейте,

искам да попитам, ако прехвърля сега точки, чиято валидност е до края на 2024 г. съща ли остава давноста им, или вече е до края на тази година ?

Не остава. Ще важат една година след датата на появяване в профила в УИЗ.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Някъде по-назад в темата видях, че регистрирате полетите си в някакъв сайт и при закъснение се посещава салон/може би/. В момента не го откривам. Възможно ли е повече информация или съответно да ме насочите къде я има, за да я прочета. Благодаря. 

Връзка към коментар
преди 16 минути , tara каза:

Някъде по-назад в темата видях, че регистрирате полетите си в някакъв сайт и при закъснение се посещава салон/може би/. В момента не го откривам. Възможно ли е повече информация или съответно да ме насочите къде я има, за да я прочета. Благодаря. 

https://dskbank.bg/новини-и-промоции/детайли/2019/07/26/нова-услуга-за-картодържателите-с-dsk-wizz-air-карти-осигурява-безплатен-достъп-до-lounge-салоните-на-летищата-при-закъснение-на-полет

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

"...безплатен достъп до lounge зоните на летищата за всеки картодържател на DSK-Wizz Air и един негов придружител, при закъснение на полета им с повече от 1 час. Единственото, което е необходимо да направите, е да се регистрирате тук поне 6 часа преди полета си...."

А как да знам поне 6 часа по-рано дали полетът ще има закъснение (с над 1 час)?  Или да се регистрирам, пък... ако закъснее - закъснее.

А виждам, че тази услуга е вече от 4 години... Едва сега разбирам за нея. И да, много пъти са ми закъснявали полетите на Уизеър с над час, можело е да се възползвам 😄 

Връзка към коментар
преди 4 часа, adreno каза:

Точно така, регистрираш се. Ако закъснее ти пращат ваучер.

Важи за всички авиокомпании, не само за Уиз ер

Доколкото разбирам се прави регистрация за всеки полет, нали ?

Връзка към коментар
преди 56 минути , nino каза:

Доколкото разбирам се прави регистрация за всеки полет, нали ?

Можеш да регистрираш няколко едновременно, за теб и 1 спътник.

П.П. отиде ни идеята за уикенда в Сицилия с този тромав процес за прехвърляне на точки. 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , EliDion каза:

Тъкмо ги наредих, да видим кога ще дойдат. Дали са оправили проблема или и аз ще ги чакам докато се върна. 🙂

Може и такъв да е бил периодът - да са били ангажирани с други бутания по системата. Миналата седмица имаше доста промени по софийското зимно разписание, вчера по букурещското, а представи си колко още дестинации има. Общо взето много обичат да бутат🙂

После кажи за колко дни са дошли точките при теб.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• dessyy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.