Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Тъп въпрос, при положение, че ползвам Wizz картата от години:

Отчетният ми период е до 10-то число, съответно до 9-то число винаги си плащам задълженията и харча от следващия ден. Само че този месец не съм обърнала внимание, че 10-то число е събота, неработен ден, и почнах да харча от тогава. А всъщност понеже 10-ти е било неработен ден, картата не е била осчетоводена и получих смс за 15 лв. сума по револвиране, както и срок до 15 дни да платя пълната похарчена сума. На 10-ти съм похарчила 500 лв. с картата и тези 15 лв. са 3% от тях. Въпросът ми е сумата по револвиране допълнителна такса ли се явява или не, защото от ДСК ми дават точно 2 различни отговора, в зависимост с кой оператор говоря?

Връзка към коментар
преди 18 минути , Яничка каза:

Тъп въпрос, при положение, че ползвам Wizz картата от години:

Отчетният ми период е до 10-то число, съответно до 9-то число винаги си плащам задълженията и харча от следващия ден. Само че този месец не съм обърнала внимание, че 10-то число е събота, неработен ден, и почнах да харча от тогава. А всъщност понеже 10-ти е било неработен ден, картата не е била осчетоводена и получих смс за 15 лв. сума по револвиране, както и срок до 15 дни да платя пълната похарчена сума. На 10-ти съм похарчила 500 лв. с картата и тези 15 лв. са 3% от тях. Въпросът ми е сумата по револвиране допълнителна такса ли се явява или не, защото от ДСК ми дават точно 2 различни отговора, в зависимост с кой оператор говоря?

Не е допълнителна такса. Това е минимална вноска за погасяване на кредитна карта.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Вчера кандидаствах онлайн за картата,но днес ми отказаха. Исках я само заради членството за 50 лв в Дискаунт,вместо 80 в Wizz. Но сега през посредници пак излизат цени като с Дискаунт.

Връзка към коментар

И много нисък да е, поне 1000 лв лимит ще дадат. При мен беше доста нисък при откриване на картата, но започнах с лимит 3000 (сега са я увеличили на 7000, но заради лоялност и спазване на падежната дата, едва ли е заради доходи). Те имат сметка от това. Колкото по-нисък лимит, по-добре. При едно хакване става весело после, ако е с висок лимит.

Явно са се направили на интересни.

Пробвайте след няколко месеца в друг клон

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, Hakkâri Spor said:

И много нисък да е, поне 1000 лв лимит ще дадат. При мен беше доста нисък при откриване на картата, но започнах с лимит 3000 (сега са я увеличили на 7000, но заради лоялност и спазване на падежната дата, едва ли е заради доходи). Те имат сметка от това. Колкото по-нисък лимит, по-добре. При едно хакване става весело после, ако е с висок лимит.

Явно са се направили на интересни.

Пробвайте след няколко месеца в друг клон

Оффтопик/

Само да кажа, че при хакване на кредитна карта (квото й да значи това)  имаш много големи шансове да ти върнат парите. 

При дебитна карта, имаш шанс да духаш таратора. 90%. 

Затова винаги, всички плащания само с кредитна карта. 

Баси, още ли има хора, които са плашат от 'хакване' на карта? 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

На мен два пъти са ми хаквали кредитни карти, все от ДСК и съм нямала проблем с връщането на парите. Затова е хубаво да имаш и SMS известяване, за да се хване веднага.

Връзка към коментар
преди 18 часа, iMari каза:

Само аз ли имам забавяне в прехвърлянето на точки към Уиз акаунта? Последната седмица два пъти прехвърлях и нищо не е пристигнало все още.

И аз чакам от понеделник.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 часа, dimitrov6 каза:

Нисък доход най-вероятно.

Моята я исках с 500лв само, а имам още 5 кредитни и пак ми дадоха. Едва ли е дохода и моя не е кой знае колко по документи. На приятел му отказаха защото във фирмата в която работи не се харесвали с дск 😁

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , Ivko каза:

Моята я исках с 500лв само, а имам още 5 кредитни и пак ми дадоха. Едва ли е дохода и моя не е кой знае колко по документи. На приятел му отказаха защото във фирмата в която работи не се харесвали с дск 😁

Според мен е дохода,защото и за Дайнерс ми бяха отказали преди 5 години,та на името на баща ми го издадоха.Ако спрат отстъпките през посредник на Wizz пак ще питам в банката. Онзи ден чаках 10 минути ред и си тръгнах.

Връзка към коментар
преди 18 часа, dimitrov6 каза:

Нисък доход най-вероятно.

Имаше някаква възможност за издаване на такава карта при наличие на депозит(обезпечение) в банката. Питай ги и направи минимален депозит,например 500 лв. за да ти я издадат.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , blueriver каза:

Имаше някаква възможност за издаване на такава карта при наличие на депозит(обезпечение) в банката. Питай ги и направи минимален депозит,например 500 лв. за да ти я издадат.

Тогава да не би да искат да се открие разплащателна сметка с месечна такса,и така на година може да струва повече от 50 лв,колкото е таксата за кредитната карта. Аз гледам да ми излезе по-евтино членството в Дискаунт клуб,а не 80 лв както е в Wizz.

Връзка към коментар

Може със депозит. На дъщеря ми - ученичка без доход и издадоха с депозит 600лв. Тя имаше и друга сметка, но депозита е отделно и нямаше такса за него. Даже не се виждаше в банкирането, което за мен не беше ОК от начало. Като и закрих картата прехвърлиха 600те лева в сметката й и толкова. В Русе никой не знаеше за тази опция, едва намерих една служителка дето е наясно за какво става въпрос и с нея работех. Настоявайте, че има такава възможност и ако не знаят да се обадят на някой който знае и да питат.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

То по-голямата изгода от тази карта е трупането на точки и после да си купуваш с тях безплатни билети. Аз от 5 години не съм плащал билет на Уизеър с пари (а само с точки), пък пътувам редовно с тях.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Hakkâri Spor каза:

То по-голямата изгода от тази карта е трупането на точки и после да си купуваш с тях безплатни билети. 

По Ковидно време бая народ станаха кредитни милионери и без да имат карта 🙂

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 7 минути , jorocontrola каза:

По Ковидно време бая народ станаха кредитни милионери и без да имат карта 🙂

Покрай тази далавера обаче, някои задлъжняха с мно-о-го ... водка.:wink:

• Смея се 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , ven62 каза:

Абе, въобще.... само проблеми с тия кредитни карти 🙂

И малко офтопик: хората явно все още имат страх от кредитните карти - че живеят на кредит или че е много скъпо да имаш такава. Исках да препоръчам картата на моя позната, която последните години доста взе да пътува, дадох и само базово инфо и и казах, ако се интересува, да се чуем да и кажа коя е картата. Повече не се обади 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 32 минути , Hakkâri Spor каза:

То по-голямата изгода от тази карта е трупането на точки и после да си купуваш с тях безплатни билети. Аз от 5 години не съм плащал билет на Уизеър с пари (а само с точки), пък пътувам редовно с тях.

Тази карта категорично не става за нищо друго, освен за плащания в лева. За плащания във валута - дървени валутни курсове + такса превалутиране 1%, на практика сам си плащаш точките, които после ти "връщат".

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 28 минути , ven62 каза:

Като гледам този дълг ще бъде отписан по давност, въпреки свидетелите на живо в момента на облога! :wink:

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.