Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Да се похваля, че и аз вече съм горд собственик на картата. Само че докато я получа беше голяма драма ... или комедия ... зависи от гледната точка. Та, да разкажа накратко:

Влизам аз в един от офисите на банка ДСК , сядам и казвам на дамата пред мен " Искам кредитна карта wizz air" Дамата кимна разбиращо и се почна с въпросите. Няма да ви отегчавам, знаете ги. Аз отговарям, дамата пише. След отговора на последния въпрос, дамата ме погледна, усмихна се и каза: " Предлагам Ви да си вземете кредитна карта с мечка" Тук онемях ... То мечката хубаво животно, ама аз искам на Уиз, щото искам да летя със Самолет, а на Мечка трудно се лети, най-мното мед да ми носи ( не че е лошо) Отново повторих за каква всъщност карта съм дошъл. Дамата ме погледна притеснено и каза, че такава карта не е издавала до сега. И се почна едно писане, триене, звънене на разни кредитни инспектори. В крайна сметка след около 2 часова борба молбата беше пусната.

След около час получих sms, че съм одобрен, почаках около седмица да взема пластиката и що се прибрах веднага я ползвах - купих 5 билета до Братислава ( само отиване през ноември, щото цена от 39.9€ за връщане ми се струва живо кожодерство и мисля да изчакам) Имам си вече и натрупани точки, които чакам да се появят в профила ми

Та магеланците от Стара Загора да знаят, че в офиса на ДСК до хотел Сити има служителка с опит в издаването на кредитна карта wizz air.

• Харесвам 6
  • Смея се 8
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, logist13 каза:

През ДСК директ има ли опция за плащане на битови сметки през кредитна карта? Май не намирам, доколкото виждам може само от разплащателната сметка и дори имат такса за транзакция. Идеята ми е да си ползвам картата DSK-Wizz за плащане на битовите сметки, ама май няма как. Сравнявам с ПИБ където май е доста по-добре, битовите сметки могат да се плащат с кредитна карта, няма никакви такси и има 0,5% кешбек.

Не, през ДСК директ не става, но става през банкомат, поне с другите им кредитни карти. Би трябвало и с DSK Wizz да може през банкомат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Айде и аз малка равносметка да дам. За 20 дена от съществуването й имам 4 плащания на стойност 380лв, като само едно е на Уиз и вече имам 10лв кредит. Пак кой ти ги дава това си е половин билет 😁 , така и така плащам с карти предимно си е от полза,а и пак повтарям,че големия + на тази карта поне за мен е членството.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Здравейте, някой вече прехвърлял ли е точки от картата към профила в уиз? За колко време се появяват парите в профила? Ааааа и сигурно ги превалутират, защото букунг бонусите се появяват в евро, а тези точки се обръщат в стотинки?

Връзка към коментар
преди 14 минути , КолЮ каза:

Здравейте, някой вече прехвърлял ли е точки от картата към профила в уиз? За колко време се появяват парите в профила? Ааааа и сигурно ги превалутират, защото букунг бонусите се появяват в евро, а тези точки се обръщат в стотинки?

1ст=1т т.с. ако имаш 500 точки са ти 5лв нали ти е в лв картата

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , КолЮ каза:

До няколко минути се появяват. При мен най-късно до час са се появявали в уиз акаунта след прехвърлянето от ДСК.

• Шок 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , vl_stamboliev каза:

До няколко минути се появяват. При мен най-късно до час са се появявали в уиз акаунта след прехвърлянето от ДСК.

А защо някой бе споменал,че до два дена се появяват

• Замислям се 1
Връзка към коментар
В момента, Ivko каза:

А защо някой бе споменал,че до два дена се появяват

Явно съм късметлия с към 10 прехвърляния до момента...😀

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Странно даже се говореше,че да не ти изгарят точките да си седят в дск, но ако решиш да вземеш билети на промоция в последния момент и тогава си ги прехвърлиш не се отразяват веднага и изпускаш билетите..или аз нещо не съм разбрал 🙄😁

п.с. А винаги ли си прехвърляте всички точки веднага, като се поавят в дск,че релано нали след това имат срок от една година, а не вярвян някой за една година да не купи билет

преди 9 минути , vl_stamboliev каза:

Явно съм късметлия с към 10 прехвърляния до момента...😀

Вашите точки ще бъдат достъпни в профила Ви в Wizz Air до два работни дни след усвояването.

Редактирано от Ivko
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Ivko каза:

1ст=1т т.с. ако имаш 500 точки са ти 5лв нали ти е в лв картата

Ясно ми е колко точки на колко лева се равняват. И да картата е в лева, но в уиз бонуса от букинг ми се появява в евро и предположих, че сумата от тези точки ще се появи на същото място...

преди 7 часа, Ivko каза:

А винаги ли си прехвърляте всички точки веднага, като се поавят в дск,че релано нали след това имат срок от една година, а не вярвян някой за една година да не купи билет

Аз лично изчаквам с прехвърлянето до последния момент, преди да ми потрябват. Някъде в уиз бях прочел, че в една покупка можеш да използваш един бонус, или беше ваучер или нещо подобно. И се страхувам, че ако ги прехвърлям на части може да се окаже, че няма да мога да ги ползвам на веднъж. Поправете ме, моля, ако греша в нещо.

Връзка към коментар
преди 18 часа, vl_stamboliev каза:

Ами вчера на обяд си прехвърлих точките към Уиз профила и още не са отразени

п.с.Понеже до момента за първи път очаквам кредит и от дск и от букинг те на едно място ли се трупат и как избираш кое да ползваш нали са с различен период на валидност? Предполагам в акаунта трябва да ги търся тук;

78768070-4B39-4675-8A1D-EBE69DFA477F.jpeg

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой пазарувал ли е "attraction tickets" от сайта на Wizz да каже какво е качество на услугата ? Гледам че предлагат турове и т.н за навсякъде. До 31.10.2018 имат некво промо с 10 % кеш бек в сметката + 4 % ако пазаруваш с Dsk wizz и си става добра отстъпка .

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Ivko каза:

Ами вчера на обяд си прехвърлих точките към Уиз профила и още не са отразени

п.с.Понеже до момента за първи път очаквам кредит и от дск и от букинг те на едно място ли се трупат и как избираш кое да ползваш нали са с различен период на валидност? Предполагам в акаунта трябва да ги търся тук;

78768070-4B39-4675-8A1D-EBE69DFA477F.jpeg

В акаунта ще дойдат, между 1-2 дена ще са там по търпи малко 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Божидар каза:

В акаунта ще дойдат, между 1-2 дена ще са там по търпи малко 🙂

преди 19 часа, vl_stamboliev каза:

И на мен ми изписа,че до 2 работни дни се появяват..

Редактирано от Ivko
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

И на мен ми изписа,че до 2 работни дни се появяват..

При мен идват между 1-2 дена, което идеално ме устройва и превърна картата в водеща за мен. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , Божидар каза:

При мен идват между 1-2 дена, което идеално ме устройва и превърна картата в водеща за мен. 

А като прехвърлиш да речем два пъти точки,като един кредит ли ти се появява в Уиз за ползване или отделни и се ползват поотделно за всяка покупка,че нали са с определен срок от датата на усвояване?

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , Ivko каза:

А като прехвърлиш да речем два пъти точки,като един кредит ли ти се появява в Уиз за ползване или отделни и се ползват поотделно за всяка покупка,че нали са с определен срок от датата на усвояване?

Натрупват ти се 5+7.20=12.20+3 и тн за давността не мисля, че ще изтече бързо се превръщт в билети 🙂

Редактирано от Божидар
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , Божидар каза:

Натрупват ти се 5+7.20=12.20+3 и тн за давността не мисля, че ще изтече бързо се превръщт в билети 🙂

В същата сметка с букинг бонуса ли се натрупват?

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Прехвърлени вчера точки от дск към Уиз в 16:30,получен кредит в Уиз 14:30 🙃 и да закръглят към по-малката сума 764т x 0.01ст=7.64лв, а в акаунта отразени 7лв

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

Прехвърлени вчера точки от дск към Уиз в 16:30,получен кредит в Уиз 14:30 🙃 и да закръглят към по-малката сума 764т x 0.01ст=7.64лв, а в акаунта отразени 7лв

И стотинките са там само, че не се виждат. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз да де похваля, след всичките панаири и вчерашното ходене до банката иподписване на всичките n документа вече имам одобрение. Сега ще чакам платиката.😊

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Божидар каза:

Да 

Хубава работа, там се мъдрят едни еврови бонуси от букинг... Чудно сега тези в лева ли ще виснат или ще ги сметнат по някой "супер" изгоден курс?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• jorocontrola
    • Яничка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.