Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

1 hour ago, boogy83 said:

Може да се ползват на друго летище в друг ден в оказания на ваучера срок.

Аз ваучер от летището в Ереван си го ползвах в Малта месец по-късно и няма никакъв проблем.

Да не говорим, че в Ереван ваучера ми го пратиха на мейла точно в момента, когато се качвах на самолета и няма как да го ползвам там 🙂 

Благодаря за инфото! Същата работа и при мен, даже единия го получих чак след като кацнах, тъй като са го изпратили след като съм излетял и съм си сложил телефона в самолетен режим. 

Връзка към коментар
преди 4 часа, The Doctor каза:

От три месеца имаме проблеми с вкарването на пари на банкомат - повече от 15 неуспешни опита на две места, които са ни удобни - бизнессграда до хотел Астория/Родина и офис на ДСК в Надежда 2. Когато някой работи драмата с 50 левовите банкноти от 2006 продължава, но те са най-малкият проблем. Звъних до оператор да питам кой банкомат работи/приема. Човекът беше отзивчив , възпитан и провери няколко удобни за мене банкомата, на които е внасяно последно, т.е. би трябвало да работят. /Докато отида до единия банкомат вече беше спрял да работи, но нека не спамя темата./

Кажете моля къде нямате проблеми със зареждането.

Лично аз внасям на банкомат, който се намира в банков клон. Онзи ден банкоматът искаше да ми приеме само 2х50 и 1х20 лв, а другите 50-тачки ги върна. Влязох в банковия офис и тъкмо поех дълбоко въздух, една служителка скочи и каза заповядайте, ще приемем сумата без да ви искаме такса от 1 лев, дължима при внасяне на пари за погасяване по КК на каса. (Банкоматът взема 20 ст., но приема едва 40 банкноти в касета.)  

Сред колеги се носи мълва, че банкоматите на БДСК не са от най-новите и софтуерът им " не засича" нередовни - разбирай фалшиви - банкноти. Та, в последните два месеца били засечени странни движения при клиенти, предимно социално слаби - внасяне на суми на банкомат и почти веднага теглене. БДСК са хванали това обръщане на суми, а при проверка на внесените 50-олевки лъснала далаверата. Нямам идея защо точно емисия 2006 е ударена, а 1999 си е ок макар, че са с един дизайн. Има и друга мълва - всички банки чакат влизането в Еврозоната и не инвестират в софтуер за разпознаване на банкноти.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 3 часа, Яничка каза:

И аз се родих, откакто взех да погасявам задълженията в ДСК чрез TBI. Направила съм си темплейт в апп-а на TBI, за да не вкарвам IBAN-а на ДСК сметката всеки път и наистина парите влизат от едната в другата банка за секунди/минути най-много.

Ако за @The Doctor не е удобна опция, пиша го за други потребители.

Иначе всеки път при внасяне на ATM ми късаха нервите, като ми връщаха банкнотите, отделно го има и неудобството да нося в себе си някой път по-големи суми. А мисля също, че за цялостното "удоволствие" от внасяне на пари на банкомат ДСК взимат по 0,20 лв.....

Между другото, неприемането на някои банкноти е често срещан проблем и при други банки. Бях дала на мъжа ми да внесе едни пари в Пощенска и горкият се скъса да обикаля банкоматите, все имаше банкноти, които му връщаха, а не бяха измачкани или с нарушена цялост. 

И на мен последните пъти банкоматите ми връщат пари - бяха банкноти от 50 лв. Случи ми се и в ОББ, и в ДСК. Първоначално мислех, че са пълни с пари и затова така става. Накрая влязох да внеса на каса. Служителката ми каза, че всички банкомати не приемат стара емисия банкноти. Моите бяха от 2006г. В такива случаи, както и при неработещ банкомат, не вземат такса за вноска на каса.

Връзка към коментар
преди 18 часа, Yto каза:

На ДСК и безконтактното четене на картата не работи

Това се ми се случи с две карти на ДСК-Уизеър, някъде на втората година. Претърква се явно нещо. Но сега плащам навсякъде с телефона (пак с пари от тази карта) и не се налага да я вадя от портфейла 😄

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 часа, Yto каза:

На ДСК и безконтактното четене на картата не работи, и като бонус дизайна е такъв, че и да искаш няма как да скриеш пин кода при въвеждане 

Банкери сър..

Безконтактното четене не работи даже на техен банкомат.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой има ли идея как мога да се свържа по телефона с ЖИВ човек в ДСК? С тоя техния глупав бот не мога да се разбера - или не ме разбира, или ми срича информация от сайта им.. Пратих им мейл преди 2 дена и все още никакъв отговор.. Аман от тоя "изкуствен интелект", ботове и подобни простотии. За да си спестят тяхното време, сега клиентите трябва да си губят времето с глупости.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , timobg каза:

Някой има ли идея как мога да се свържа по телефона с ЖИВ човек в ДСК? С тоя техния глупав бот не мога да се разбера - или не ме разбира, или ми срича информация от сайта им.. Пратих им мейл преди 2 дена и все още никакъв отговор.. Аман от тоя "изкуствен интелект", ботове и подобни простотии. За да си спестят тяхното време, сега клиентите трябва да си губят времето с глупости.

Опитай се да кажеш на БОТА - връзка с оператор, веднага действа! 🙂 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 14 минути , antea каза:

5% кешбек (максимум 50 лв) за плащания между 17 юли и 17 септември с кредитна карта на ДСК, тамън да й смъкнем таксата и на нея

https://dskbank.bg/pay-active

Доколкото разбирам, нищо не трябва да правиш, за да се включиш в програмата за бонус, просто плащаш. Вчера, 17.07., без да знам, поръчах за приятел доста неща за градинско соларно осветление от Алиекспрес. Дали важи това плащане? Някъде проследява ли се?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

не виждам защо да не важи, условията са максимално прости 🙂 не ми се вярва да може да се проследи, но то и сумата лесно се смята - като похарчиш 1000 лв, максималният бонус ти е готов

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 3 минути , Iliyan Minchev каза:

Промоцията е валидна само за кредитни карти Visa.

Не виждам да е уточнено за каква карта се отнася  От 17.07.2023 г. до 17.09.2023 г. (вкл.), направи покупки с кредитната си карта от Банка ДСК в физически магазини или онлайн.

Връзка към коментар
преди 2 минути , Ivko каза:

Не виждам да е уточнено за каква карта се отнася  От 17.07.2023 г. до 17.09.2023 г. (вкл.), направи покупки с кредитната си карта от Банка ДСК в физически магазини или онлайн.

Излезе ми като реших да запазя страницата, няма да си го измислям... 1905092050_Screenshot_20230718-1604572.png.9e75517e2a0ced6fceef7c6503c5d94f.png

• Смея се 1
Връзка към коментар

Писах вчера на ДСК с питане за кои кредитни карти става въпрос, като им пратих и линка с инфото за кешбека.

отговор: 

привет, това е промо кампания за определен сегмент от клиенти на Банка ДСК, които са притежатели на кредитни карти Visa, издадени от банката. Спрямо общите условия от линка - бонусът Money-back се прилага за транзакциите, извършени на ПОС на търговец или в интернет в страната и чужбина. Съответно щом това съобщение е стигнало до теб, то твоята карта участва в тази активация и можеш да пазаруваш на воля с бонус Money-back. Просто плащаш с картата си и това е. 🙂

1ECDA949-C59C-46F0-A31E-27B72B75E05A.jpeg

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Да. А и максимумът кешбек е 50 лв (тоест 5% на 1000 лв), ами за два месеца редовните ползватели на уиз картата плащат повече (за да дойдат повече точки и да има файда), презастраховали са се от банката

Връзка към коментар
На 14.07.2023 г. в 15:20, iMari каза:

Ей това ми излиза в аппа 0700. Много полезен апп, между другото. 

Screenshot_20230714-151727.png.8559d6a466121e77894f43e21d7448df.png

Мисля, че и на този номер отговарят: 070033944

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Цитат

промо кампания за определен сегмент от клиенти на Банка ДСК, които са притежатели на кредитни карти Visa, издадени от банката. Спрямо общите условия от линка - бонусът Money-back се прилага за транзакциите, извършени на ПОС на търговец или в интернет в страната и чужбина. Съответно щом това съобщение е стигнало до теб, то твоята карта участва в тази активация и можеш да пазаруваш на воля с бонус Money-back.

е глупости, как тогава това съобщение стигна и до мен - получих го като смс, след като имам карта Мастъркард, а не Виза?

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.