Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , jorocontrola каза:

Едва ли без СМС ще има кешбек, ама да не го пропусне някой:

image.png.a0d59403037ac46b8eceb5c351e480d5.png

Аз получих това съобщение по вайбър час и половина, след като изхарчих 83 лв. в супера😄

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Аз получих това съобщение по вайбър час и половина, след като изхарчих 83 лв. в супера😄

Няма проблем. Все пак пише за всички покупки в периода, ако имаш регистрация, а не за всички покупки в периода, но след регистрация 😉

Както е написано трябва да може да се регистрираш и на 27.

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, jorocontrola каза:

Няма проблем. Все пак пише за всички покупки в периода, ако имаш регистрация, а не за всички покупки в периода, но след регистрация 😉

Тъкмо върху това се замислих, че все пак е 20-ти🙂

Публикувано:
На 20.12.2024 г. в 15:37, r_nikolov1 каза:

Поне ще имате 30 лева, че мен и за тази промоция са ме пропуснали… 🥲

И мен последната година нищо не ме огря.

30 лв. за 7 дни не е малко. Трябва да се изхарчат 428 лв. Аз едва ли бих ги достигнала. Така че по-скоро срокът и процентът са ми малки😉

@r_nikolov1 пробвай да се регистрираш, пък каквото стане.

https://dskbank.bg/days-cash?sf_cntrl_id=ctl00%24Main%24C076

https://dskbank.bg/docs/default-source/игри/празничен-кешбек-с-банка-дск.pdf

Четох Общите условия. Никъде не пише, че промоцията важи само за получилите съобщение.

Ето по-важното от условията:

Раздел 3. Период на Кампанията
Кампанията стартира от 00:00 часа на 20-ти декември 2024 г. и продължава до 23:59
часа на 27-ми декември 2024 г. включително.
Раздел 4. Право на участие
В Кампанията има право да участва всяко физическо лице, което изпълнява следните
условия („Участник“):
• Навършило е 18 години преди 20-ти декември 2024 г.
• Има активна кредитна карта Visa или Mastercard от Банка ДСК, издадена
преди 20.12.2024 г.
• Участващи карти: Maxi Go, Maxi Card, Maxi Go Credit, Visa Galaxy, Visa Gold,
Visa Platinum, Visa Infinite, Mastercard Galaxy, Mastercard ITIC, Mastercard DSK
– Wizz Air, Mastercard Gold, Mastercard Platinum, издадени от Банка ДСК
преди 20.12.2024 г.
• Картодържатели с кредитни карти, издадени по сметки на юридически
лица нямат право да участват в кампанията.
• Заявява съгласие за участие в промоционалната кампания чрез
регистрация на официалната страница на
кампанията: https://dskbank.bg/days-cash в периода 20.12.2024 г. –
27.12.2024 г. вкл. чрез въвеждане на следните данни:
o Име, презиме и фамилия;
o Телефонен номер;
o ЕГН

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз получих. И разбира се се регистрирам след като добре напазарувах днес. Късметлийка 😭. Дано наистина да не е след регистрация

Публикувано:
преди 4 часа, ДиянаВ каза:

И мен последната година нищо не ме огря.

30 лв. за 7 дни не е малко. Трябва да се изхарчат 428 лв. Аз едва ли бих ги достигнала. Така че по-скоро срокът и процентът са ми малки😉

Колко му е да направиш резервация за 450 лв в Booking за лято 2025 с безплатно анулиране, получаваш бонуса и отменяваш резервацията. Тогава ще получиш 7%-0,5% (такса за възстановяване на сума по КК) = 6,5% бонус 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 5
  • Замислям се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой друг има ли днес проблем с кредитната карта на ДСК?

При мен безконтактното плащане не върви, иска чип и не винаги минава плащането с чипа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Ivan Ivanich каза:

При мен безконтактното плащане не върви, иска чип и не винаги минава плащането с чипа.

Аз днес направих няколко транзакции на ПОС терминал чрез телефона ми (с Apple Pay) и нямах проблем.

На 20.12.2024 г. в 20:55, Яничка каза:

@r_nikolov1, ако не си получил смс, виж дали нямаш мейл или си влез в акаунта в сайта на ДСК. Мен са ме уведоми и по 3-те начина.

Не, по никакъв начин не са ме уведомили. Явно ме пропуснаха с тази промоция. Регистрирах се в линка, изпратен по-нагоре, но не очаквам да получа нещо. Иначе от 02.01.2025 имам транзакция за годишната такса - 46.50лв.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Ivan Ivanich каза:

Не е имало проблем, направих 2 безконтактни плащания следобед.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 минути , Ivan Ivanich каза:

Благодаря на всички, явно проблема е в моята карта.

Аз също имах проблем с плащания по описания от теб начин на втори и трети януари. Свързах се с консултант - каза, че не виждали отказани транзакции при тях, въпреки че това изписваше на ПОС терминала. Препоръчаха ми да почистя картата, за безконтактно плащане не ми поясниха какво да чистя. 🙂 Препоръчаха ако проблема продължи да се ходи в офис и се провери пластиката. Вчера след обяд мина плащане , но при трети опит.

• Харесвам 1
Публикувано:

Явно пластиките на ДСК са калпави. При мен няколко месеца пради подновяването чипът за безконтактно плащане на две техни карти започна да работи произволно.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Ivan Ivanich каза:

Благодаря на всички, явно проблема е в моята карта.

При мен е същата работа още от 01:00 часа на 1 януари - исках да купя бонбони🙂. Следващите дни същата работа. Ходих в офис, не откриха проблем. Казаха, че от 01.01. прекратяват отношенията си с Mastercard, с изключение на Wizz картата, но това не би трябвало да е проблем. Чувай…😉

Говорим за безконтактно или с чип плащане с пластиката на картата. Срокът й не изтича скоро, а на 11.26. Вкарах си картата в Apple Pay и така ще я карам явно🙂

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Определено имаха проблем и това няма никакво отношение към качеството на картата. И аз на 2ри сутринта не успях - безконтактно, контактно, все отказваше. С друга карта стана от един път. Сега ми висят 4лв кредит...

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз вчера не успях да платя на ПОС по същия начин. Устройството изписа да се постави на четец и после не прие пин кода. Първо ме учуди,че изобщо го иска за толкова малка сума. И така няколко пъти. Наложи се да оставя покупката, защото нямах пари в брой в себе си, нито друга карта. После пробвах да звънна на тел. за картово обслужване и се оказа,че софтуера им с малоумните въпроси и отговори ме прати на друг ПОС терминал -"да опитам пак",а служител на телефона явно вече отговаря само в работни дни и часове. Че ДСК е една смешна банка ми е ясно,но като гледам как всички са сложили по един бот да ни баламосва, си мисля ,че в близко бъдеще с умиление ще си спомням за леко неразбираемия индийски съпорт ( това по принцип). Та в понеделник и аз ще се занимавам с "банката".

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, ДиянаВ каза:

Казаха, че от 01.01. прекратяват отношенията си с Mastercard, с изключение на Wizz картата, но това не би трябвало да е проблем. Чувай

Това е много странно и притеснително, защото рано или късно ще резнат и Уиз картата.

Тези дни плащах с нея зад Кърв през GPay, не съм имала отказано плащане.

• Харесвам 8
  • Шок 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 5 часа, saved_ каза:

А относно кешбекът от седмицата 20-27.12 кога да го очакваме по картите? Аз още нямам нищо.

От Общите условия: "Наградата (кешбек) ще бъде изплатена по сметката на кредитната карта
на участник в кампанията не по-късно от 31.01.2025 г."

Относно проблемите с плащане с пластиката - вкарайте я в Google Pay/Apple Pay или зад Curve. Аз плащам по последния начин и не съм разбрала за проблема.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Loverboy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.