Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 часа, Ivan Ivanich каза:

Някой друг има ли днес проблем с кредитната карта на ДСК?

Моята физическата съм я дал на баща ми и преди малко ми се обади, че не е минала на касата в супера ... 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Колко лв. е таксата за зареждане на Револют чрез ДСК WIZZ картата?

преди 1 час, Blago каза:

1лв + 1%

image.png.23d09e92950f06711fcec4b3313fb637.png

При паричен трансфер не почват ли веднага да се трупат лихви? Освен това не се калкулират точки.

Запомнила съм, че боли, ако ползваш уиз картата за зареждане на револют.

• Харесвам 5
Публикувано:
3 hours ago, r_nikolov1 said:

Колко лв. е таксата за зареждане на Револют чрез ДСК WIZZ картата?

Няма такса за зареждане

45 minutes ago, ДиянаВ said:

При паричен трансфер не почват ли веднага да се трупат лихви? Освен това не се калкулират точки.

Запомнила съм, че боли, ако ползваш уиз картата за зареждане на револют.

дабъл чекнах сега - нямам начислена таска към момента, а съм зареждал доста пъти революта

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля, че 1лв + 1% е таксата за паричен трансфер, а ако има превалутиране, тогава има още 1% скрит в обменния курс. Друг е въпроса, че  е възможно зареждане на револют да не мине като паричен трансфер, но не бих разчитал, че всеки път ще е така.

• Харесвам 1
Публикувано:

“Takcama се прилага при захранване чрез банкова карта на Виртуални портфейли, или сметки, транзакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти.”

Не съм пробвал да зареждам с кредитна карта и не знам дали от ДСК разпознават Револют като виртуален портфейл, но би трябвало да е така. На такива преводи не се получават и точки, така че не виждам смисъл да се ползва кредитната карта за тях.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 часа, Ivan Ivanich каза:

Някой друг има ли днес проблем с кредитната карта на ДСК?

При мен безконтактното плащане не върви, иска чип и не винаги минава плащането с чипа.

От няколко дни в Билла на машините уиз картата ми не върви, та чак машините блокират. 

Вчера почистих чипа и магнитната лента отзад, доколкото можах, но днес пак същото...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 минути , master_of_germs каза:

От няколко дни в Билла на машините уиз картата ми не върви, та чак машините блокират. 

Вчера почистих чипа и магнитната лента отзад, доколкото можах, но днес пак същото...

Проблемът е в ДСК, не в пластиките, щом толкова хора го имаме. Аз пробвах в различни обекти - поне 4 и все неуспешно. Точно в Билла направих снимка, за да я покажа в офиса на ДСК, който е на горния етаж в същата сграда, но онзи ден имах други задачи за вършене, а тази седмица трябва да съм луда, за да отида - дават пенсии😛

IMG_0278.jpeg.cbd52414587970c0af0775b5d972d5b4.jpeg

• Харесвам 6
Публикувано:

Моята карта е сложена зад Curve!Съпругата ми я ползва с Curve,а аз с Google Pay от телефона!Няма проблем и с двата начина-ползвани в Метро,Кауфланд и Лидъл.

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

В петък плащах успешно няколко неща. Вчера не съм я ползвала. Преди около 2ч плащах в Била и на Лукойл нямах проблем никакъв.

Публикувано:
преди 9 минути , tara каза:

В петък плащах успешно няколко неща. Вчера не съм я ползвала. Преди около 2ч плащах в Била и на Лукойл нямах проблем никакъв.

С пластиката ли плаща или през телефон и подобни?

Публикувано:
преди 2 часа, master_of_germs каза:

Да не е повредена картата, аз днес плащах (с пластиката) в Била и още два магазина, нямах  проблеми...

Публикувано:

Днес бях в офис на банката и неофициално споделиха, че имат проблем със софтуера свързан с DSK DIREСT. Питах защо не го обявят на страницата си и има ли яснота кога ще бъде решен. И за двете няма информация. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не си намаляйте лимита по кк от Банка ДСК!

Ужас е! 

Пускат ново обследване и при положителен резултат подписваш нов договор. 

На мен ми отне 40 минути висене пред служител и още 20 минути след ОК на финансовия отдел подписване на документи. 

Телефонните разговори не ги броя! 

• Харесвам 2
  • Шок 7
Публикувано:

Колкото до плащането и в петък и събота плащах без проблем , но с телефона. Но друго ме шокира, наложи се да изтегля 100 лв от техен банкомат и изтеглената сума е 107.10 лв. Теглил съм и друг път 100 лв , прегледах си трансакциите и не срещнах такава сума 107.10.

Това някаква тяхна "врътка" ли е ?

Публикувано:
преди 1 минута , traveler каза:

Колкото до плащането и в петък и събота плащах без проблем , но с телефона. Но друго ме шокира, наложи се да изтегля 100 лв от техен банкомат и изтеглената сума е 107.10 лв. Теглил съм и друг път 100 лв , прегледах си трансакциите и не срещнах такава сума 107.10.

Един-единствен път съм теглил пари от банкомат (техен) преди години. Дръпна ми 5 лева и оттогава не тегля. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , traveler каза:

Съгласно тарифата: Теглене на пари в брой в България от АТМ на Банка ДСК 4.10 лв. + 3%.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 39 минути , traveler каза:

Така става като не си четеш условията на КК - 4.10 лв + 3% от сумата при теглене от банкомат на ДСК.:russian_roulette:

• Харесвам 4
Публикувано:

Днес, след дълъг разговор по телефона от банката признаха, че имат проблем с дадена партида от кредитните карти и те трябва да се преиздадат. Преиздаването е безплатно.

• Харесвам 6
  • Шок 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 5 часа, Ivan Ivanich каза:

Днес, след дълъг разговор по телефона от банката признаха, че имат проблем с дадена партида от кредитните карти и те трябва да се преиздадат. Преиздаването е безплатно.

Казаха ли как ще стане това. Няма информация на страницата им. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• nomad11
    • Marisha
    • Romana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.