Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 1 час, cybersimo каза:

Има проблем ако е на една транзакция.

Ако кредитния ти лимит е 1000 лв, дори и да имаш надвнесени например 500 лв, не може да направиш еднократно плащане за 1500 лв, защото то надвишава кредитния лимит. Трябва да поискаш от банката "еднократно вдигане на кредитния лимит". Последно когато го ползвах - тази услуга беше безплатна.

Разбира се в горния случай не би имало проблем да платиш две транзакции например една за 900 лв и една за 600 лв.

Надявам се да е било достатъчно ясно

И моя лимит е 1000 , но скоро си мина плащане през нета за 1300 пари без проблем . Нищо специално не съм прави допълнително в Дск .

п.с. Сега видях в Дск директ , че има лимит 1000 за теглене на пари в брой .  Иначе 5000 на пос или общо 6000 . 

Редактирано от Capitan Morgan
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Capitan Morgan каза:

И моя лимит е 1000 , но скоро си мина плащане през нета за 1300 пари без проблем . Нищо специално не съм прави допълнително в Дск .

п.с. Сега видях в Дск директ , че има лимит 1000 за теглене на пари в брой .  Иначе 5000 на пос или общо 6000 . 

Значи нещо се е променило. Не виждам как веднъж кредитен лимит може да е 1000, а пък иначе 5000 или общо 6000. Това не го разбирам

Предполагам си платил еднократна транзакция за 1300 с кредитна карта? Защото ако е с дебитна - там няма ограничение.

Редактирано от cybersimo
Връзка към коментар
преди 1 минута , cybersimo каза:

Значи нещо се е променило. Не виждам как веднъж кредитен лимит може да е 1000, а пък иначе 5000 или общо 6000. Това не го разбирам

Предполагам си платил еднократна транзакция за 1300 с кредитна карта? Защото ако е с дебитна - там няма ограничение.

Да 🙂  Имаш лимит 1000 лв . Внасяш си още 5000 лв по картата и спокойно може да изхарчиш 5000 на една транзакция, а останалите 1000 да ги дръпнеш от банкомат (на което ще се зарадват от Дск ) . След 24 часа може да повториш упражнението .

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Прочетох си договора, че не го бях чела 😀

24-часов лимит за теглене в брой - 1000 лв

24-часов лимит за плащане на ПОС - 5000 лв

24-часов лимит ОБЩО - 6000 лв

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

Извинете за тъпият въпрос, но който си е купил билет с КК ДСК WIZZ AIR през DISCOUNT CLUB  да каже как става. При избор на дата и цена на билета ми се отварят лично име и фамия квадрати с залена чавка. Те не са попълнени а няма как да се пише в тях, не ми позволява да завърша резервацията. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, alasrojas каза:

Здравейте,

Извинете за тъпият въпрос, но който си е купил билет с КК ДСК WIZZ AIR през DISCOUNT CLUB  да каже как става. При избор на дата и цена на билета ми се отварят лично име и фамия квадрати с залена чавка. Те не са попълнени а няма как да се пише в тях, не ми позволява да завърша резервацията. 

да не би профила ти да е останал без име? ще трябва да говориш с тях да го оправят

Връзка към коментар

Здравейте,

КК е вързана с профил на лице в wizz. Например, Иван Петров, има профил в wizz, и решава да си извади КК. КК е на името на Иван Петров, както и профила в wizz. Съответно ако Иван Петров си купи билет с КК която е вързана към профила му в wizz, като пътник ще излезе неговото име. Не знам дали е възможен варианта, като се вади КК да се даде мейл на друго лице  с профил във wizz. Или, КК да е на Иван Петров, а профила в wizz на Петър Иванов. 

Дано ме разбра какво искам да кажа.

Връзка към коментар

КК е моя на мое име. Профила ми го създадаха със вземането на картата. Получих майл. Просто профила ми няма имената ми. На иформация има само номер на wizz профил и не позволява да добавя име. Може би трябва от някъде да попълня лична иформация на сайта но не го намирам.

Редактирано от alasrojas
Връзка към коментар
преди 9 минути , alasrojas каза:

КК е моя на мое име. Профила ми го създадаха със вземането на картата. Получих майл. Просто профила ми няма имената ми. На иформация има само номер на wizz профил и не позволява да добавя име. Може би трябва от някъде да попълня лична иформация на сайта но не го намирам.

Обясни в ДСК какъв е проблема. Надявам си да ти помогнат.

Връзка към коментар
преди 6 часа, noshtna_ptica каза:

Прочетох си договора, че не го бях чела 😀

24-часов лимит за теглене в брой - 1000 лв

24-часов лимит за плащане на ПОС - 5000 лв

24-часов лимит ОБЩО - 6000 лв

Е-й-й, най-после и някой дето чете. Че в последно време забелязвам засилваща се тенденция - "Чукча не читатель, Чукча — писатель"

:good:

Ето така стои профила ми.

41279365_556924128078344_4825914069414313984_n.jpg

Аз бих се обадил на Wizz

Опитай на неимпулсния телефон, май беше този:  024928367

Би трябвало те да ти помогнат - все пак акаунта ти е на техния сайт.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Имах една много странна случка с картата. Взех билети на Бритиш на една позната с картата. Отиване и връщане общо цената беше 91 евро. Като платих, получих редовния смс с изхарчената току-що сума. В него пишеше, че са изхарчени 91 долара, което е ориентировъчно 155 лв. После в дск директ видях, че изтеглената сума е 155 лв. На някой друг нещо такова да се е случвало? Освен това сега трябва да треперя, че точно транзакцията попда в дните, в които са хакнали системата на БА и може би данните на картата са откраднати. Сега ще го мисля 🙂 

• Шок 1
Връзка към коментар

Да, случвало ми се е (с Бритиш Еъруейс конкретно, не с картата на Уиз). По-точно в началото излиза Х долара, но когато се осчетоводи вече е правилната сума Х евро. Това не е проблем.

Ако попадате точно в интервала с проблемни транзакции е добре да смените картата, за да няма изненади

• Харесвам 1
Връзка към коментар
9 hours ago, neuromancer said:

Да, случвало ми се е (с Бритиш Еъруейс конкретно, не с картата на Уиз). По-точно в началото излиза Х долара, но когато се осчетоводи вече е правилната сума Х евро. Това не е проблем.

Ако попадате точно в интервала с проблемни транзакции е добре да смените картата, за да няма изненади

Най-интересното е, че е осчетоводено в долари, не в евро. А иначе транзакцията попада във времето, когато са хакнати картите. От авиокомпанията казаха, че на всички са изпратили имейли, а на мен не са ми пратили нищо. Транзакцията е направена в 18 часа българско време, а хакнати са транзакциите до 23 часа българско време. 

Връзка към коментар
преди 29 минути , EliDion каза:

Кои карти са хакнали? Аз пак не съм разбрала.

Прочети темата за Бритиш. 

Само ако си пазарувала от сайта им с карта в последно време има опасност

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Получавали ли сте смс-и за извършени плащания с картата през последните 2 дни? Последния такъв съм получил онзи ден, а не е като да не съм я използвал и вчера и днес. 

Връзка към коментар
На 6.09.2018 г. в 23:27, alasrojas каза:

Ето така стои профила ми.

Явно имената ти са "Лично име Фамилия". Чак звучи куриозно. Според мен пробвай първо с ДСК, с тях комуникацията е доста по-лесна и евтина, от колкото с Уиз, а все пак през тяхната система са подадени тези данни. 

Връзка към коментар
преди 4 часа, t_petkov каза:

Най-интересното е, че е осчетоводено в долари, не в евро. А иначе транзакцията попада във времето, когато са хакнати картите. От авиокомпанията казаха, че на всички са изпратили имейли, а на мен не са ми пратили нищо. Транзакцията е направена в 18 часа българско време, а хакнати са транзакциите до 23 часа българско време. 

Последно като купувах с British беше точно така, вместо в евро оторизацията висеше в долари и съответстващата им левова равностойност. След няколко дни обаче, след като банката обработи транзакцията, всичко си дойде на мястото.

Връзка към коментар
преди 4 часа, t_petkov каза:

Най-интересното е, че е осчетоводено в долари, не в евро.

Мисля, че не е осчетоводено още, това е предварителната оторизация. Почакай един -два дена

Връзка към коментар
преди 9 часа, Jorro каза:

Някой пробвал ли е да зареди револют с дск уизз карта за да каже отчита ли се зареждането като оборот за кешбек?

Не, не се отчита кешбек. Но и няма допълнителни такси като при погасяване на Diners Club.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте! И аз накрая реших, че искам да имам и от тази кредитна карта. Имам обаче следните 3 въпроса:

1. Колко е годишната такса?

2. Има ли такса за плащане в чужбина, както е 0.25 при ПИБ?

3. Не искам да нося документи за доход, затова и ще се целя на кредитен лимит 1000 лв. Та въпросът ми е при лимит 1000 ако изразходвам всичките 1000 лв. и получа съответния брой точки и в рамките на същия отчетен период изплатя същите 1000 лв. и започна да харча отново от тях ДАЛИ ще ми се начисляват точки отново? 

Редактирано от saved_
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.