Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Doctor Who каза:

Казаха ли как ще стане това. Няма информация на страницата им. 

След като ми обясниха, че има проблем и че трябва да се преиздаде картата, попитаха искам ли да се преиздаде, казах да, уточнихме в кой клон искам да получа пластиката и ми казаха, че в петък трябва да получа новата карта в посочения клон.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 5.01.2025 г. в 17:40, Седем Два каза:

Мисля, че 1лв + 1% е таксата за паричен трансфер, а ако има превалутиране, тогава има още 1% скрит в обменния курс. Друг е въпроса, че  е възможно зареждане на револют да не мине като паричен трансфер, но не бих разчитал, че всеки път ще е така.

Виж да нямаш лихва обаче в извлечението за зареденото в Револют

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди малко в офис на Еконт отново пластиката не мина. Нито безконтактно, нито с четеца. Изписа отказана транзакция. А 30- Тина минути по-рано платих в Спиди. Направо ме отказаха от картата тези хора. Сега ще звънна да видя как ще ме баламосат 

Момчетата от офиса казаха,че проблем има с ДСК и ОББ.

• Харесвам 1
Публикувано:

За пореден ден не мина картата в билла. Веднага отидох в офис на дск в същата сграда. Изненадващо, пенсионерите бяха на опашка само на банкомата. 

Попаднах, обаче, на служителка-стажант. Призна, че имало проблем с картите и не съм изолиран случай, но не каза нищо за преиздаване на карта. 

Изобщо не е коректно. Реално аз на 90% си трупам уиз точките от пазаруване в супермаркети, за нищо друго не я ползвам тази карта...

• Харесвам 5
Публикувано:

Да кажа аз какво ми казаха. Ама първо да мрънкам колко тъпо е общуването с войс бота им. След като в събота ме посъветва да пробвам на друг ПОС терминал (😃),днес реших направо да прескоча тази екстра. Та вървя си аз и десет минути като малоумна повтарям връзка с оператор , връзка с оператор... докато се свържа. Служителката каза,че действително имат проблеми с плащането, като проблемът произтича от Мастеркард,т.е те не са виновни. Срокове за отстраняване не може да каже,не знае и дали ще получа информация когато отстранят проблема. Толкова. А и бота може да се избегне,ако човек посети офис и стане премиум клиент. Иначе ми записа данните,че имам проблем и ще ги предаде където трябва.

Редактирам,че не уточних,че проблем има само с физически ПОС.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, mamaivy каза:

Да кажа аз какво ми казаха. Ама първо да мрънкам колко тъпо е общуването с войс бота им. След като в събота ме посъветва да пробвам на друг ПОС терминал (😃),днес реших направо да прескоча тази екстра. Та вървя си аз и десет минути като малоумна повтарям връзка с оператор , връзка с оператор... докато се свържа. Служителката каза,че действително имат проблеми с плащането, като проблемът произтича от Мастеркард,т.е те не са виновни. Срокове за отстраняване не може да каже,не знае и дали ще получа информация когато отстранят проблема. Толкова. А и бота може да се избегне,ако човек посети офис и стане премиум клиент. Иначе ми записа данните,че имам проблем и ще ги предаде където трябва.

Редактирам,че не уточних,че проблем има само с физически ПОС.

Съжалявам за офтопика, но не се сдържах.

Дори да не бях прочел заглавието на темата само от описанието в коментара ти щях да разбера, че става въпрос за ДСК. Явно са станали още по-зле и отпреди. Проблемът произтичал от Мастеркард и не били виновни те (ама сериозно ли?), картите не работели, срокове не знаели, никой с нищо не е наясно, не знам да се смея или да плача.

Онлайн банкирането още ли спира да работи вечер и тръгва чак сутринта? Или поне то вече влезна в 21 век?

Миналата година банките изкараха 3 милиарда лв. печалба. Може би да ре-инвестират малко в адекватен персонал и по-добро IT?

Абсолютна трагедия.

• Харесвам 9
  • Замислям се 1
Публикувано:
1 hour ago, Георги Матеев said:

Онлайн банкирането още ли спира да работи вечер и тръгва чак сутринта? Или поне то вече влезна в 21 век?

Както би казал един виден полиглот от Кауфланд:  Sometimes work, sometimes not work

• Смея се 8
Публикувано:

Да споделя още веднъж малко по-подробно как се стигна до подмяна на пластиката при мен.

Най-напред, и аз като Вас, се опитах да се разбера с бота и след като на няколко пъти ме изпрати на друг терминал да пробвам картата, го оцених с една голяма нула. Поразгледах менютата, няма ли възможност да се свържа по друг начин с човек от банката, и забелязах една иконка, прилича на две балончета, която като задържиш мишката върху тях показва, че оттам може да се даде обратна връзка. В прозореца който ми се отвори описах проблема с картата. На другия ден ми се обадиха от банката, надълго и широко обясних какъв е проблема, какво ми е изписвал терминала при безконтактно плащане и плащане с чип, помолиха ме да изчакам малко, за да си направят някаква справка, след което ми обясниха, че имало проблем с една от партидите карти и предложиха безплатно да ми подменят пластиката.

Сега си чакам новата карта.

• Харесвам 3
Публикувано:

Малко офтопик и от мен. 

При наличие на тби банк и револт, има ли причина да се ползва дск или която и да е друга банка?

Чувам, че апа на тби бил бъгав, ама до момента на айфон бачка на пушка. 

За рево знаем,че е ок. 

Отделно ще спестите 5-10лв такси/м. Това са си няколко билета до Бари. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Аз имам причина, че в няколкото си опита да я получа тая револют, пластиката до мене така и не стига.

Карам само на виртуална, което, ами не е същото.

Ползвам уиз много по-често от други авиокомпании и офисът на дск ми е на много по-удобно място от всички други банки в квартала.

Онлайн банкирането на ДСК е далеч по-лесно (никога не съм имал какъвто и да е проблем) в сравнение с Пощенска, където за жалост ми превеждат заплатата.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 25 минути , master_of_germs каза:

Аз имам причина, че в няколкото си опита да я получа тая револют, пластиката до мене така и не стига.

Карам само на виртуална, което, ами не е същото.

Ползвам уиз много по-често от други авиокомпании и офисът на дск ми е на много по-удобно място от всички други банки в квартала.

Онлайн банкирането на ДСК е далеч по-лесно (никога не съм имал какъвто и да е проблем) в сравнение с Пощенска, където за жалост ми превеждат заплатата.

Защо за жалост? Може да се заяви изплащане на заплатата в която банка пожелаеш. Аз отдавна направих така.

• Харесвам 3
Публикувано:

Мхммм, в Инстаграм ДСК са публикували стори на WIZZ картата, която вече е VISA. В сайта им обаче все още стои информацията за Mastercard… 🧐

IMG_7642.png

• Харесвам 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

С оглед на това, че някои  БГ банки минаха само на Виза или Мастъркард, като нищо ДСК могат да минат към Виза, с което  ще махне и една много ценна екстра - flightdelaypass. 

Допълнение: не слагайте зад Кърв Виза на тази банка!

• Харесвам 6
  • Замислям се 3
Публикувано:

Моята Wizzair карта е валидна до 2028 г, на Mastercard си е... Значи ли сега, че трябва да я сменям скорострелно с нова пластика Visa  или старата ще си важи докрай, до срока, който е отбелязан на пластиката? 

Плащам само през телефона и засега не съм имал проблеми, ама... да видим!

преди 1 час, Георги Матеев каза:

Да, още. Вечер късно се сещам да си правя преводи "между мои сметки", от дебитна към кредитна.. или просто да си прехвърля уиз точки, и все ми пише, че има профилактика между 22 и 04 ч, тоест да опитам утре.

• Харесвам 2
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Visa също предлагат flightdelaypass като при нея има опцията да се добавят не +1 ( както е в момента mastercarddelaypass ), а +4 допълнително пасажери, които могат да се възползват от лаундж при закъснение на полет - стига естествено да имат възможността новите притежатели на пластики Wizz Air Dsk Visa да  имат услугата като възможност.

Screenshot_20250108-180627_Brave.png

• Харесвам 7
Публикувано:

Няма нищо общо дали е виза или мастер за броя на хората.

Зависи единствено от договорката  на дадена банка с издаващите пас.

• Харесвам 1
Публикувано:

На ПОС с физическа карта последно платих Ноември 2024 с тази на treding 212 , че в началото не подържаха apple pay а имаха 1,5% cash back,

Иначе плащам само през apple pay от години  и не съм имал проблеми.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Blago каза:

Защо? Какъв проблем може да има?

Докато имах виза кредит на дск плащанията с кърв ги приемаше за паричен превод- няма кешбек и лихвата почва да тече веднага.

Към момента Дск предлага два мастъркард - премиум дебит и Уизз кредит. От банката няма официално инфо, че спират сътрудничество, но са странни тези реклами с виза карта. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Ужас, дано тогава наистина не пипат Mastercard-a. Аз ползвам Уизз картата като основна, като всички транзакции са през Кърв. Там много по-лесно мога да си следя разходите, а и нямам такси за покупки в друга валута, които няма да са малко, ако трябва да се плащат.

Не знам какви проблеми имат пак ДСК, но съм на 99% убеден, че причината за тях не е Мастъркард.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, Георги Матеев каза:

Така и не открих логично обяснение защо точно на ДСК Банк банкирането вечер не работи. НО още повече съм озадачен защо и на A1 приложението не работи вечер.  От около 4г. съм на A1 и е все така, но поне приложението не е така важно.. A1 са краднали от грешните хора ноу-хау. Сигурно програмистите им са едни и същи.

1736376359811.jpg.0fdf6135cdc399d230be7a71b2f56312.jpg

преди 7 часа, Hakkâri Spor каза:

Моята Wizzair карта е валидна до 2028 г, на Mastercard си е... Значи ли сега, че трябва да я сменям скорострелно с нова пластика Visa  или старата ще си важи докрай, до срока, който е отбелязан на пластиката?

Някой писа, че му казали, че вече не издават MasterCard карти като цяло, а предвид сторито в Instagram, явно ще преиздадат картите, но този път ще са Wizz-Air Visa. Обикновено има някакъв кратък срок, в който може да се ползва старата картата,

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 50 минути , Patrick K каза:

а предвид сторито в Instagram, явно ще преиздадат картите, но този път ще са Wizz-Air Visa. 

То не е само "стори в инстаграм", а си е официална публикация в страницата на ДСК във ФБ със същата снимка.

Screenshot 2025-01-09 at 1.53.47.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 19 часа, master_of_germs каза:

Не е за тази тема, но миналия месец на път през летището в Рим-Фиумичино, видяхме автомати, които "раздават" готови пластики на Револют. А след това просто си я свързваш към акаунта.

Не снимах самият автомат, но няма как да го пропусне човек. Прилича на венинг машините и е с голям напис Revolut.

A пликът с картата изглежа така:

image.png.39e3c3c590d4a3cd4976cdd26b6acf97.png

• Харесвам 6
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.