Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 часа, Ivan Ivanich каза:

Да споделя още веднъж малко по-подробно как се стигна до подмяна на пластиката при мен.

Най-напред, и аз като Вас, се опитах да се разбера с бота и след като на няколко пъти ме изпрати на друг терминал да пробвам картата, го оцених с една голяма нула. Поразгледах менютата, няма ли възможност да се свържа по друг начин с човек от банката, и забелязах една иконка, прилича на две балончета, която като задържиш мишката върху тях показва, че оттам може да се даде обратна връзка. В прозореца който ми се отвори описах проблема с картата. На другия ден ми се обадиха от банката, надълго и широко обясних какъв е проблема, какво ми е изписвал терминала при безконтактно плащане и плащане с чип, помолиха ме да изчакам малко, за да си направят някаква справка, след което ми обясниха, че имало проблем с една от партидите карти и предложиха безплатно да ми подменят пластиката.

Сега си чакам новата карта.

Моля да споделите Виза карта ли ви издадоха като я получите? Ако е виза,с какви екстри върви,? За Fly delay pass -а конкретно питам.

Публикувано:

Днес упорито плащам всичко с картата с цел проба. Минават плащанията, единствено в една аптека не отчете безконтактно плащането и поиска да я сложа в устройството, но това и друг път ми се е случвало, когато плащам няколко поредни пъти един след друг.

• Харесвам 3
Публикувано:

Моята важи до 2027 и досега проблеми с плащанията не съм имала, но я ползвам единствено на банкоматите на ДСК  като внасям пари или плащам сметки.Освен утре да отивам да плащам да видя дали минава. 

Публикувано:

Днес разговарях с банката и между другото попитах дали предстои подмяна на МС картите. Потвърдиха, че до края на годината всички МС карти ще бъдат подменени с Виза, като се запазват условията на програмата с Уиз. Да очакваме съобщение и да се възползваме от кампаниите на Мастъркард дотогава. 🙂

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 9.01.2025 г. в 16:13, mamaivy каза:

Моля да споделите Виза карта ли ви издадоха като я получите? Ако е виза,с какви екстри върви,? За Fly delay pass -а конкретно питам.

Днес взех новата Wizz Air карта на ДСК, същата е Мастъркард.

• Харесвам 10
  • Замислям се 2
Публикувано:

И моята се счупи. Гласовият "асистент" от колцентъра  телефона е станал още по-упорит и не пуска до агент, затова директно на опцията загубена или открадната карта. Там поне свързват с човек. Естествено - в момента в който заявиш преиздаване блокират текущата карта и на пркатика за 5-6 дни нямаш нищо. "Господине към тази сметка не може да има повече от една карта" - ДСК стайл.

Ще ми е интересно дали ще дойде Виза или МК във вторник преиздаадената карта.

п.п. Като допълнителен бонус - няма го януарското извлечение 😃, но поне онлайн току що видях, че картата е в процес на производство и ще е Мастъркард

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, adreno каза:

И моята се счупи. Гласовият "асистент" от колцентъра  телефона е станал още по-упорит и не пуска до агент, затова директно на опцията загубена или открадната карта. Там поне свързват с човек. Естествено - в момента в който заявиш преиздаване блокират текущата карта и на пркатика за 5-6 дни нямаш нищо. "Господине към тази сметка не може да има повече от една карта" - ДСК стайл.

Ще ми е интересно дали ще дойде Виза или МК във вторник преиздаадената карта.

п.п. Като допълнителен бонус - няма го януарското извлечение 😃, но поне онлайн току що видях, че картата е в процес на производство и ще е Мастъркард

Вчера се направих на ударен и се свързах с оператор. Казаха ми, че вече не издават Мастъркард и ако искам да си сменя сегашната ще ми блокират картата до преиздаването на нова, но ще бъде Виза.

• Харесвам 3
Публикувано:

Въпросът е... тези, които още сме с Мастъркард, трябва ли да предприемаме нещо, докато изтече годността на картата (както е отбелязанo на пластиката) или трябва да сменяме с Виза?

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако ти работи, вероятно не трябва, имайки предвид, че и новите засега ги правят Местъркард

• Харесвам 1
Публикувано:

И моята карта спря да работи. Предната седмица я пробвах на доста места и изписваше, че чипа и лентата са повредени... Заявих смяна в клон на банка ДСК. От там искаха да платя такса за преиздаване.

Благодарение на тази тема бях подготвена и казах, че трябва да се преиздаде без такса. Служителката са обади на колцентъра /при нея нямаше опция без такса/ и те активираха услугата преиздаване без такса. Заявих взимане на картата от същия клон. Картата ще стане готова за около седмица, ще ми изпратят SMS.

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Въпросът е... тези, които още сме с Мастъркард, трябва ли да предприемаме нещо, докато изтече годността на картата (както е отбелязанo на пластиката) или трябва да сменяме с Виза?

То още няма никой с Виза все още, и за момента ДСК-Уиз (и Debit World) ще продължат да ги издава като Мастъкарт, заради екстрите към тях. За момента са спрели да издават и Gold карти. Това ми го потвърди днес човек от банката, като ще има преиздаване  - няма да ги държат до срока им на валидност.

Булбанк миналата година просто изпратиха новата Мастъркарт по куриер и в писмото пишеше, че Визата се деактивира на 1 октомври, независимо дали си активирал новата или не.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.