Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Денят на заявката не се брои, т.е. по правило срокът почва от следващия ден.

Иначе и аз получих 30 лв.🙂

И при мен са дошли вчера 30 левчета. Доволен съм вече...

• Смея се 1
Публикувано:

Това е от току-що. Някой друг има ли по-интересен смс?

Screenshot_20250117_104424_Messages.jpg.b7adcb1e8cbe6c503007ff7d12604bb5.jpg

А някой от регитриралите се миналия път от линк без да са получили смс, нещо върнаха ли им?

Публикувано:
преди 2 минути , Яничка каза:

А някой от регитриралите се миналия път от линк без да са получили смс, нещо върнаха ли им?

Това е пак предложение на служителя с най-богато въображение.

• Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , Яничка каза:

Тук няма ли я уловката, че когато теглиш кеш от кредитна карта, веднага започва да тече високата лихва по картата за усвоената сума?

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 46 минути , Яничка каза:

И аз получих същия🙂.

• Благодаря 1
Публикувано:

Явно офертата е само за теглене. По-скоро ми е чудно дали има някой непоучил такъв смс.

преди 6 часа, logist13 каза:

Тук няма ли я уловката, че когато теглиш кеш от кредитна карта, веднага започва да тече високата лихва по картата за усвоената сума?

Не само това, а всъщност пише, че ще върнат начислената такса за теглене до 20 февруари. Доста недомислена примоция. 

Публикувано:

Трябва да се има предвид, че до 30лв връщат при тегленето кеш. Реших да се възползвам днес, защото и без това ми трябваха пари, та така и разбрах колко ми е таксата - оказа се 4 процента. Изтеглих 700лв , за да не се мина да пропусна промоцията и натамъних кешбека 😁

п.п. и на мен вчера  са ми върнали 30лв от коледното промо.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 17.01.2025 г. в 3:19, adreno каза:

4 казаха, ама аз на петия получих смс

На 17.01.2025 г. в 11:00, cvete* каза:

В петък 10 януари заявких смяна на картата на 15 януари получип SMS.

Новите ви карти Виза ли са? На мен ми обясниха, че вече няма да издават MC и се чудя дали да подменям и моята.

Публикувано:
преди 1 час, Guinness каза:

Новите ви карти Виза ли са? На мен ми обясниха, че вече няма да издават MC и се чудя дали да подменям и моята.

Mastercard, за сега ги подменят конкретно Уиз картите с такива, другите (Галакси) ги подменят на Виза

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз вчера бях до банката да закрия една РС и служителката каза, че Wizz Mastercard щели да бъдат валидни до датата, изписана на картата, но нещо не ми вдъхваше доверие.

Иначе за Mastercard Day - за тази седмица (14.01) вече са превели бонусите, но за миналата седмица (7.01) - конкретно за PizzaLab - нямам бонус, вероятно ПОС терминалът им не е настроен правилно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Снощи пак ми отказа картата за 12 евро в сайта на Уиз и платих с виза дебит пак на дск. Имам чувството, че нарочно не им минава картата конкретно в сайта на Уиз за да не трупаме точки.

• Харесвам 4
Публикувано:

Снощи купих 2 пъти билети от Wizzair с картата нямаше никакъв проблем( плащанията бяха в левове) Отделно резервиране на коли също с нея

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , Ivko каза:

Снощи пак ми отказа картата за 12 евро в сайта на Уиз и платих с виза дебит пак на дск. Имам чувството, че нарочно не им минава картата конкретно в сайта на Уиз за да не трупаме точки.

И аз преди седмица не успях да платя резервация в сайта на Уиз с КК на Уиз от първия път, но от втория път прие плащането.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз купих билети с карата на Wizzair , но отказва при плащане в магазините и след ходене в офис на ДСК, където дигаха рамене и искаха да ми я подменят с такса - най-ниската била, че съм си забравила ПИНа... Обадих се на картовият център и от там знаят за проблема и ще ми я преиздадат безплатно.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Сега успях да направя две покупи една след друга без проблем. Яно не е до лимит или сума, че едната беше за 1500лв другата 400лв.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте! Някой да е имал проблем с плащане на сайта на rbnb с картата на wizz на ДСК? До преди дни и аз нямах, но пробвах да платя на 24,01 в 22 часа вечерата една резервация. След което не получих съобщение за потвърдена резервация от rbnb.

На следващия ден говорих с rbnb и с DSK, не разбрах кой има проблем от двата сайта.

Днес ми се върнаха парите в картата и отново реших да пробвам, и да платя с нея престой в апартамент от сайата на RBnb. 

Отново не получих потвърждение. Отидох до офис на ДСК, там служителка каза, че последното плащане е успешно уж.

До момента нямам потръждение от rbnb. 

Публикувано:

Миналата седмица в Испания направих поне две плащания с уиз картата. Не приемаше безконтактното, но при контактно плащане и въвеждане на ПИН ставаше. 

Днес в София в бюро на градския транспорт си платих едногодишна карта за транспорта, пак така. Но в Билла отново и отново не минава по никакъв начин.  Лошото е, че в билла имат проблем и с карти на Пощенска. 😕

Публикувано: (редактирано)

Къде мога да прочета за проблемите на rbnb?

В ДСК ми казаха, че преди седмица са имали проблем rbnb (ако може да им се вярва).

Честно казано, мисля че по скоро ДСК имат проблем. 

Редактирано от kremm
правописна грешка
Публикувано:

аз бих изчакал някакво време да върнат парите като първия път и ако случайно не стане оспорвай транзакцията

Публикувано:

Да, така ще направя. 

Мислех, дали да не пробвам с друга карта на друга банка, затова ми се иска да разбера, ако проблема е в rbnb - да не резервирам там скоро. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.