Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , Iliyan Minchev каза:

Работи си, даже регистрирах предстоящи полети. Малко по-бавно от обикновеното зарежда, търпение трябва...

Screenshot_20250207-180852.Brave.png

Вече се отваря, да, но днес ни показваше грешка. Благодаря! 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 7.02.2025 г. в 12:20, Дидко каза:

Същото е и при мен. После и чипа отказа. Вчера говорих с банката и ми обясниха, че имат като цяло проблем с тези пластики и ако искате могат да ви я преиздадат безплатно.

п.с. Новите са VISA.

Моята я смениха преди седмица. За щастие получих мастъркард с валидност до 2030 година.

На 7.02.2025 г. в 13:50, antea каза:

сайта на Flight Delay Pass не се отваря изобщо, не само за ДСК, имам линк за същия пас от Уникредит - и техният не се отваря, както и основния сайт

При мен се отваря без проблем.

Публикувано: (редактирано)
На 26.08.2024 г. в 17:39, lyube каза:

Успявате ли да платите битови сметки от банкомат в последните няколко дни? На два банкомата, в различни дни ми даде грешка, че няма връзка с нещо си...

Повече от 5 месеца по-късно, продължавам да имам същия проблем. Свързах се с картовия център, където казаха че знаят за проблема и били пуснали сигнал да го оправят, но не знаели кога ще стане. 🙃 

Кой е следващият най-лесен начин да се плати битова сметка и да се начислят точки, без допълнителни такси?

Редактирано от lyube
Публикувано:

Аз от 2018, откакто имам Уиз карта плащам през банкомат режийните. От есента насам... т.е. последните няколко месеца плащам през еpay.bg, вкарах си данните на уиз картата, еднократно беше играчка, да вкарам клиентските номера на всички битови сметки. И след това всеки месец плащам буквално с 2 клика за по-малко от минута. Картата е запаметена в сайта на epay.bg. А таксите са жълти стотинки... нещо от рода на 8 ст. за 20 лв сметка... или 35 ст. за 100 лв сметка. За битови сметки под 200 лв таксата е под  лев, нещо от рода на 60-70 ст, дори не си струва да го коментираме. Преродих се с този ипей. Преди повече от 15 г. го ползвах за кратко, сега съм създал друг профил, уиз картата е запаметена като разплащателно средство и ми трупа точки с всяко плащане.

p.s. мой френд тази седмица си извади Wizz карта, вчера си взе пластиката. Мастеркард е, не Виза.

Публикувано:
преди 11 минути , Hakkâri Spor каза:

Аз от 2018, откакто имам Уиз карта плащам през банкомат режийните. От есента насам... т.е. последните няколко месеца плащам през еpay.bg, вкарах си данните на уиз картата, еднократно беше играчка, да вкарам клиентските номера на всички битови сметки. И след това всеки месец плащам буквално с 2 клика за по-малко от минута. Картата е запаметена в сайта на epay.bg. А таксите са жълти стотинки... нещо от рода на 8 ст. за 20 лв сметка... или 35 ст. за 100 лв сметка. За битови сметки под 200 лв таксата е под  лев, нещо от рода на 60-70 ст, дори не си струва да го коментираме. Преродих се с този ипей. Преди повече от 15 г. го ползвах за кратко, сега съм създал друг профил, уиз картата е запаметена като разплащателно средство и ми трупа точки с всяко плащане.

p.s. мой френд тази седмица си извади Wizz карта, вчера си взе пластиката. Мастеркард е, не Виза.Тя

Това изглежда доста солено. През сайта на ДСК таксата изглежда да е фиксирана 0,20 ст. на плащане. 

Публикувано:

Може би имаш предвид 0.20 лв. Е не знам кое е солено, за 118 лв (за сметка на Техем) са ми дръпнали 36 или 38 ст. (по памет).  За Софийска вода... 8 ст. В случая става въпрос за жълти стотинки, изобщо не си струва да се повдига въпрос.  След десетина дни ще плащам следващите битови и ще направя скрийншот, ако трябва.  Веднъж месечно 30 ст. на 100 лв (грубо казано).. това е нищожен процент.

Освен през ипей и банкомат, мисля, че имаше и опция през ДСК дайрект, но не знам как става там, защото не съм се интересувал, може би се въвеждат клиентските номера първо, запаметяват се, и така...

Публикувано:
преди 15 минути , Hakkâri Spor каза:

Може би имаш предвид 0.20 лв. Е не знам кое е солено, за 118 лв (за сметка на Техем) са ми дръпнали 36 или 38 ст. (по памет).  За Софийска вода... 8 ст. В случая става въпрос за жълти стотинки, изобщо не си струва да се повдига въпрос.  След десетина дни ще плащам следващите битови и ще направя скрийншот, ако трябва.  Веднъж месечно 30 ст. на 100 лв (грубо казано).. това е нищожен процент.

Освен през ипей и банкомат, мисля, че имаше и опция през ДСК дайрект, но не знам как става там, защото не съм се интересувал, може би се въвеждат клиентските номера първо, запаметяват се, и така...

Е, то е ясно, че не е солено, ами за гъдела. Софийска вода имат много добро приложение за самоотчет и плащане. Сметките за ток в София се плащат през сайта на Електрохолд.

Само ония от Топлофикация се стискат още за собствена платформа за плащания.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

...Само ония от Топлофикация се стискат още за собствена платформа за плащания.

Тях ги "лекувам" през Fastpay. Онлайн, без такса, регистрации и с кешбек!

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 14 часа, The rider каза:

Аз си плащам директно през платформата с карта, без никакви такси и си вземам кешбека. 

Иде реч за София, Топлофикация (my.toplo.bg).

Водата и тока, също директно през сайтовете, с карта и без такси.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Georgi_G каза:

Аз си плащам директно през платформата с карта, без никакви такси и си вземам кешбека. 

Водата и тока, също директно през сайтовете, с карта и без такси.

За другите комунални е ясно, но за Топлофикация е нещо ново за мен. Поне до последната сметка не ставаше, а те прехвърляше на epay/easypay, където трябва регистрация, а може и без, но има и такса, макар и символична, за повечето карти.

Би ли направил скрийншот къде точно от платформата на Топло се плаща директно?

Публикувано:
Преди 1 час, The rider каза:

къде точно от платформата на Топло се плаща директно?

Вход в my.toplo.bg

-Вашите задължения

-Бутона плати

-отваря задълженията и там има два избора/бутона

-Вход в ePay.bg  или до него Платете с кредитна карта ↓

След избор на Платете с кредитна карта, отваря сумата и място за въвеждане на данни за КК.

и............ плащане

Няма такси или показва 0,00лв и си начислява Wizz точките в ДСК.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Georgi_G каза:

Вход в my.toplo.bg

-Вашите задължения

-Бутона плати

-отваря задълженията и там има два избора/бутона

-Вход в ePay.bg  или до него Платете с кредитна карта ↓

След избор на Платете с кредитна карта, отваря сумата и място за въвеждане на данни за КК.

и............ плащане

Няма такси или показва 0,00лв и си начислява Wizz точките в ДСК.

При мен се начислява такса при опит за плащане с DSK Wizz Mastercard. В сайта на ePay също липсва картата от "Преференциални такси и изключения от основната тарифа при плащане на БИТОВИ СМЕТКИ"
https://www.epay.bg/v3main/front?p=fee_ex

• Харесвам 2
Публикувано:

В момента нямам сметка за плащане. Ще изчакам тези дни да дойде новата, за да го проверя, но до последният месец не ставаше по този начин.

Публикувано:
преди 10 часа, The rider каза:

но до последният месец не ставаше по този начин

Не влизаш в сайта на epay с регистрацията ти, ползваш външния линк и само въвеждаш данните от кредитната карта( в дясно на екрана са полетата).

Публикувано:
преди 4 часа, bobole4e каза:

Не влизаш в сайта на epay с регистрацията ти, ползваш външния линк и само въвеждаш данните от кредитната карта( в дясно на екрана са полетата).

Нямам регистрация там, а като въведеш данните на Уиз картата, както казваш вдясно, поне при мен се появяваше някаква такса.

Яко оспамихме темата с тая пуста Топлофикация, дето сега голяма част от града я благославя допълнително за липсата на парно и топла вода точно в тези прохладни утрини!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , The rider каза:

Яко оспамихме темата с тая пуста Топлофикация

Да де, ама за няколоко стотин wizz точки всеки месец, що да не?😁

• Харесвам 7
Публикувано:
На 12.02.2025 г. в 8:04, Georgi_G каза:

image.png.52a98e825c9afb8348cfbcf50a108214.png

Натискам "Тук" и се появява това:

image.png.6d2011a00bc10574e8a5f0e232377035.png

• Харесвам 2
Публикувано:
На 11.02.2025 г. в 17:18, The rider каза:

Благодаря за съвета, без такса и с кешбек е вече Топлофикация.Моля и за съвет за пращане на местни данъци и такси с картата!

• Шок 1
Публикувано:
преди 23 минути , ива валя каза:

Благодаря за съвета, без такса и с кешбек е вече Топлофикация.Моля и за съвет за пращане на местни данъци и такси с картата!

През egov или на място.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 3 часа, ива валя каза:

Аз платих с ДСК Директ от компютъра. Не съм гледала за такси, но и да има, те са символични.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , Дани Магелани каза:

Аз платих с ДСК Директ от компютъра. Не съм гледала за такси, но и да има, те са символични.

Дани,благодаря! През ДСК Директ няма такси,но няма и кешбек .

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, ива валя каза:

Дани,благодаря! През ДСК Директ няма такси,но няма и кешбек .

Как да няма такси? На мен ми взима 20стотинки през дск

IMG_8821.jpeg

Публикувано:
преди 5 часа, Wizan каза:

Как да няма такси? На мен ми взима 20стотинки през дск

IMG_8821.jpeg

Нямам такса за комунални услуги,когато плащам през ДСК Директ,защото  ползвам план,който те освобождава от тази такса.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.