Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Скоро сигурно ще спрат издаването на нови карти докато не се преподпише новия договора, понеже имат много проблеми с просрочията.

Каква е логиката? Какво ти пречи да си погасиш задълженията, докато чакаш нова карта?

Публикувано:

Става на въпрос за договора между дск и уиз не дск-клиент /извинявам се не го уточних/ и за нови карти на нови клиенти защото не се знае дали ще се продължи тази програма изобщо и ако не се старите карти или ще ги има докато им изтече срока или ще се прекрати програмата /което не ми се вярва защото си подписал договор/.

Публикувано:

В петък получих новата си Уиз карта със срок 2030, срещу 20 лв. Старата не работеше нито контактно, нито безконтактно. Не ги убедих, че вината е в калпавите им пластики, а не в мен.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 57 минути , Дани Магелани каза:

В петък получих новата си Уиз карта със срок 2030, срещу 20 лв. Старата не работеше нито контактно, нито безконтактно. Не ги убедих, че вината е в калпавите им пластики, а не в мен.

Има ли причина да не плащате с телефон?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 45 минути , WanderlustME каза:

Има ли причина да не плащате с телефон?

Моята консервативност по отношение на плащанията с телефон, породена от редица рискове - кражба и др.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Ivko каза:

Става на въпрос за договора между дск и уиз не дск-клиент /извинявам се не го уточних/ и за нови карти на нови клиенти защото не се знае дали ще се продължи тази програма изобщо и ако не се старите карти или ще ги има докато им изтече срока или ще се прекрати програмата /което не ми се вярва защото си подписал договор/.

Tи си подписал договор, ама те могат да го прекратят по всяко време, а и ако наистина сксъат отношения както се говори - ще ти предложат виза галакси и оправяй се.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 11.03.2025 г. в 12:37, Дани Магелани каза:

Моята консервативност по отношение на плащанията с телефон, породена от редица рискове - кражба и др.

Откраднат портфейл с дебитна/карта по може да се ползва от крадците, отколкото телефон със заключен екран. 

На 11.03.2025 г. в 17:44, Ilian359 каза:

Не само една.

Можете ли да ги споделите?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 33 минути , WanderlustME каза:

Откраднат портфейл с дебитна/карта по може да се ползва от крадците, отколкото телефон със заключен екран. 

По-важното е, че и ти нищо не можеш, ако си свикнал да правиш всичко само с телефона. Аз никога не плащам с телефон - за мен е прекалена дигитализация.

Утре ще спре токът и светът ще спре.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 часа, Zaro каза:

По-важното е, че и ти нищо не можеш, ако си свикнал да правиш всичко само с телефона. Аз никога не плащам с телефон - за мен е прекалена дигитализация.

Утре ще спре токът и светът ще спре.

Ако токът спре, ПОС терминалът също няма да работи 😄

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако токът спре, няма нищо да ти продадат, защото няма да могат да издадат касов бон.

Всичко друго няма да има никакво значение...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Assya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.