Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 24 минути , jorocontrola каза:

И аз получих същото. Предполагам това ще е прехода към Виза и се чудят как да го замажат...

И аз.

Сега се сетих, че закриха клона, в който ми я издадоха. Сега къде ще я търся, то на Джумаята бяха 2 клона и още един, който май е специализиран за нещо си.

Публикувано:

И аз. Не знам дали е това. Моята пластика не работи от известно време. И други познати имаха такъв проблем и ги сменяха зорлем. Понеже не я ползвам, не съм я сменила, но си е за смяна.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, traveler каза:

И аз.

Сега се сетих, че закриха клона, в който ми я издадоха. Сега къде ще я търся, то на Джумаята бяха 2 клона и още един, който май е специализиран за нещо си.

Ако имаш дск директ, там посочи от къде искаш да я вземеш. Моята предния път от клона на Джумаята, който вече го няма я бяха засилили в клона на Гранда. На място след като я взех, ми казаха, че мога да посочвам клона на получаване от банкирането.

Съобщение още нямам за смяна.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 часа, jorocontrola каза:

И аз получих същото. Предполагам това ще е прехода към Виза и се чудят как да го замажат...

Моята я смених преди 2 месеца, поради същите причини, но пък ми я замениха с Мастър кард с валидност до 2030 година. Надявам се, че няма да се наложи да я сменям отново дотогава.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 часа, tara каза:

Ако имаш дск директ, там посочи от къде искаш да я вземеш. Моята предния път от клона на Джумаята, който вече го няма я бяха засилили в клона на Гранда. На място след като я взех, ми казаха, че мога да посочвам клона на получаване от банкирането.

Не можах да открия в ДСК Директ къде мога да посоча клона, от който искам да си получа картата. Ако знаеш как става, подскажи.

Публикувано:
Преди 1 час, Фил каза:

Пророк! :biggrin:

image.png.9ccc6b7f7b927f801448d5a6eac6fc1a.png

Приемам поръчки за пророчества. Моля, заплащането да е адекватно на желанието.

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, traveler каза:

Не можах да открия в ДСК Директ къде мога да посоча клона, от който искам да си получа картата. Ако знаеш как става, подскажи.

Като отидеш на меню карти в ДСК Директ и най-отдолу имаш клон за получаване

image.png.9a95a16dec550d823c5c1cfdf91f3f44.png

image.png.d1bb4f1a9d40ce966cc05c6768e067f2.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ние по повод съобщението за преиздаване се свързахме с ДСК, за да попитаме кога ще се случва това и дали може да получим мастъркард. 

Картите ще бъдат готови към 07.04., може да останем няколко дни без активна пластика и банкиране, ако не ползваме ДСК Мобайл.

Няма как да е мастъркард, виза ще е. Доста сме разочаровани, защото докато орязвахме банковите си карти последните месеци, не очаквахме да останем чак без нито една за ресторантите в Mastercard day 😄 

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 18 минути , Lindt каза:

Доста сме разочаровани, защото докато орязвахме банковите си карти последните месеци, не очаквахме да останем чак без нито една за ресторантите в Mastercard day 😄 

То и без това за детската кухня не важи😃

• Браво 2
  • Смея се 16
Публикувано:
преди 7 часа, Guinness каза:

Моята я смених преди 2 месеца, поради същите причини, но пък ми я замениха с Мастър кард с валидност до 2030 година. Надявам се, че няма да се наложи да я сменям отново дотогава.

Ще я смянат със сигурност. Обявиха, че до края на 2026 всички издадени карти ще бъдат заменени с Виза.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 4.04.2025 г. в 10:09, Lindt каза:

Ние по повод съобщението за преиздаване се свързахме с ДСК, за да попитаме кога ще се случва това и дали може да получим мастъркард. 

Картите ще бъдат готови към 07.04., може да останем няколко дни без активна пластика и банкиране, ако не ползваме ДСК Мобайл.

Няма как да е мастъркард, виза ще е. Доста сме разочаровани, защото докато орязвахме банковите си карти последните месеци, не очаквахме да останем чак без нито една за ресторантите в Mastercard day 😄 

А сигурно ли е, че са започнали да ги издават на Виза вече?

Аз поръчах една нова преди 4 дни в ДСК Директ се вижда, че е МК в процес на производство.

Между другото - регистрацията за FlightDelayPass вече са я вдигнали на минимум 24ч преди полета.

Да видим след прехода дали няма да го орежат напълно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , adreno каза:

А сигурно ли е, че са започнали да ги издават на Виза вече?

Аз поръчах една нова преди 4 дни в ДСК Директ се вижда, че е МК в процес на производство.

Между другото - регистрацията за FlightDelayPass вече са я вдигнали на минимум 24ч преди полета.

Да видим след прехода дали няма да го орежат напълно.

Казаха ни, че ще е със сигурност виза, с мастъркард били имали проблем с пластиките и няма как да ни я преиздадат друга, освен виза. Не може и да изчакаме до края на 2026 да ни я подменят, нито до края на срока на валидност на картата.  

Може и да го орежат гадовете. Има ли други български банки с FlightDelayPass? Май мернах УниКредит, докато гледах в просъница. Или Visa smart delay?

Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Казаха ни, че ще е със сигурност виза, с мастъркард били имали проблем с пластиките и няма как да ни я преиздадат друга, освен виза. Не може и да изчакаме до края на 2026 да ни я подменят, нито до края на срока на валидност на картата.  

Може и да го орежат гадовете. Има ли други български банки с FlightDelayPass? Май мернах УниКредит, докато гледах в просъница. Или Visa smart delay?

Unicredit
https://fdp.mastercard.com/UniCreditBulbankDebit

Прогнозирам, че скоро няма да махнат MC картите, защото есента насилствено минахме на МС от Виза. Но знае ли се 😄

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

В ДСК Директ до тази на Wizz Air Dsk Mastercard, се мъдри новата Wizz Air Dsk VISA - в процес на изработка. Очаквам до дни да получа СМС/Viber съобщение за получаването на новата пластика.

2025-04-07211608.png.7222099ca761e3a2a52f031d6dfa8f98.png

• Харесвам 2
  • Шок 4
Публикувано:
На 5.04.2025 г. в 17:41, Argentique каза:

Unicredit
https://fdp.mastercard.com/UniCreditBulbankDebit

Прогнозирам, че скоро няма да махнат MC картите, защото есента насилствено минахме на МС от Виза. Но знае ли се 😄

Условията на Булбанк за FDP са по-кофти като цяло - за Gold Debit (50 лв/год.) е без придружител, за Gold Credit(100 лв/год.) е с 2ма придружители, но и в двата случая получаваш лаундж при >2 часа закъснение.

Предвид, че закъсненията много често не се актуализират навреме или пък се пускат доста по оптимистични отначало това ограничава доста възможностите за получавне на лаундж. Понякога авиокомпниите се правят на ударени (за да се избегне храненето на пътниците, задължително по EU261 за >2 часа закъснение) и дават закъснение от 1:40-1:50 например, въпреки, че полетът няма как да успее да излети за това време.

ДСК-Wizz като цяло е много по-балансирана и изгодна опция (49 лв/год. такса, FDP+1 за >1 час) и като цяло е един от най-добрите продукти на пазара.

Откакто съм им клиент мога да кажа, че срещу 49лв на година съм получавал безплатно минимум един двупосочен билет за двама.

• Харесвам 4
Публикувано:

и при мен е преиздадена нова карта Visa, бях прочела назад как може да се смени офиса за получаване и миналата седмица бях въвела друг, различен от този, в който съм си я заявила преди години първата - това го въведох на старата Мастъркард, защото нова тогава нямаше, сега гледам, че новата карта е със статус Доставена, но отново е в стария офис, като на Визата не ми е активен бутона за офис/куриер, нито бутон Преиздай (което било начина да я пренасоча, според чат-бота с който "говорих" по телефона, съобщение че е готова картата или нещо друго не съм получавала, дали има някаква възможност да я пренасоча вече на този етап?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , antea каза:

... чат-бота с който "говорих" по телефона, съобщение че е готова картата или нещо друго не съм получавала, дали има някаква възможност да я пренасоча вече на този етап?

Защо на пробваш да говориш по телефона с реален служител?

Публикувано:

ами как се стига до такъв, на мен ми вдигна чат-бот на телефона, и той разбира основно от ДА/НЕ като участие от моя страна?

Публикувано:
преди 13 минути , antea каза:

ами как се стига до такъв, на мен ми вдигна чат-бот на телефона, и той разбира основно от ДА/НЕ като участие от моя страна?

На 6-тия път, в който казахме на чат-бот, че искаме да ни свърже със служител, се получи.

Ползвахме този номер от приложението 0700: 

0988192640

Screenshot_20250410-123024.png.069f4fa8ebd2a0fb7632d699dfe99f97.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Истинско изпитание на нервите стана свързването с live agent, откакто въведоха чат бота. Аз се свързвам, като избера опцията, че ми е изгубена/открадната картата, иначе повтаряш като папагал 100 пъти, че искаш оператор, омаломощят те и като се включи заветният оператор, вече ти е все тая 🙂

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:
На 9.04.2025 г. в 15:34, adreno каза:

Условията на Булбанк за FDP са по-кофти като цяло - за Gold Debit (50 лв/год.) е без придружител, за Gold Credit(100 лв/год.) е с 2ма придружители, но и в двата случая получаваш лаундж при >2 часа закъснение.

Предвид, че закъсненията много често не се актуализират навреме или пък се пускат доста по оптимистични отначало това ограничава доста възможностите за получавне на лаундж. Понякога авиокомпниите се правят на ударени (за да се избегне храненето на пътниците, задължително по EU261 за >2 часа закъснение) и дават закъснение от 1:40-1:50 например, въпреки, че полетът няма как да успее да излети за това време.

ДСК-Wizz като цяло е много по-балансирана и изгодна опция (49 лв/год. такса, FDP+1 за >1 час) и като цяло е един от най-добрите продукти на пазара.

Откакто съм им клиент мога да кажа, че срещу 49лв на година съм получавал безплатно минимум един двупосочен билет за двама.

И като се добави и cashback-а, картата ти излиза без пари, освен безплатните билети.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.