Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

На мен ми бяха издали новата карта, но още не я бях взел. Един ден се опитвам да платя със старата през GPay (беше от дефектната серия с неработещ чип от няколко месеца), плащането не мина няколко пъти, което ме постави в тъпа ситуация. Реших, че са я спрели автоматично без да ме уведомят. Отивам в банката да си взема новата и ги питам какво става със старата, закрита ли е?... Да, закрита е....Да ви върна ли пластиката?...Не, унищожете си я сам...

Това се случва преди месец, а преди няколко дни установявам, че старата карта е още активна и мога да плащам с нея онлайн. Сега се чудя дали ми вървят две пълни такси паралелно...

преди 4 часа, jorocontrola каза:

Точно това е. Годишната такса пропорционално на месеците ползване на старата карта. Съответно таксата за новата карта се брой от датата на вземане.

Иначе както може да се очаква при мен се омазаха. Взех новата, върнах им старата, но не я закриха. Ходих после допълнително, че и молба ми искаха. Все едно не са сменили те картата...

Пропорционалната такса чак след като закриха старата ли ти я взеха?

Публикувано:
преди 10 минути , iceman00 каза:

Това се случва преди месец, а преди няколко дни установявам, че старата карта е още активна и мога да плащам с нея онлайн. Сега се чудя дали ми вървят две пълни такси паралелно...

Колко карти виждаш в интернет банкирането? Ако старата е закрита, не трябва да се вижда вече. Аз и така разбрах де. Дадоха ми новата карта, но виждах и старата. 

След второто ходене до банката изчезна на мига и тогава начислиха таксата (май, че не помня точно, а не ми се рови. Говорим за период от седмица де, така че все тая).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , jorocontrola каза:

Колко карти виждаш в интернет банкирането? Ако старата е закрита, не трябва да се вижда вече. Аз и така разбрах де. Дадоха ми новата карта, но виждах и старата. 

След второто ходене до банката изчезна на мига и тогава начислиха таксата (май, че не помня точно, а не ми се рови. Говорим за период от седмица де, така че все тая).

Да, деня в който деактивират старата (mastercard) карта, начисляват таксата. Между другото, подписах и следната декларация. Сега къде ще си пера парите?:wink:

image.png.5091f0e6b50ab5cefe15f2d103f0e315.png

• Смея се 3
Публикувано:
преди 1 минута , traveler каза:

Сега къде ще си пера парите?:wink:

Не знам какво е това, за което говориш 😅🤣😂

Публикувано:
Преди 1 час, jorocontrola каза:

Колко карти виждаш в интернет банкирането?

И двете ги виждам. Ще трябва да ходя пак за да ми я закрият.... а като ми начислят такса за тоя излишен месец, ще се караме.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 часа, jorocontrola каза:

Иначе както може да се очаква при мен се омазаха. 

преди 13 минути , iceman00 каза:

И двете ги виждам. Ще трябва да ходя пак за да ми я закрият.... 

🙂 ("Банка ДСК, я!")

• Смея се 1
Публикувано:
преди 11 часа, jorocontrola каза:

Точно това е. Годишната такса пропорционално на месеците ползване на старата карта. Съответно таксата за новата карта се брой от датата на вземане.

Иначе както може да се очаква при мен се омазаха. Взех новата, върнах им старата, но не я закриха. Ходих после допълнително, че и молба ми искаха. Все едно не са сменили те картата...

Питах ги днес в офис, така е, таксата пропорционално и за новата карта ще е  от датата на вземане.Изобщо не се сетих сама за това и доста се чудих какви са тези 9.65,защото в същия ден бях платила само една сметка към А1.И в приложението не виждам основанието, през браузър може би излиза. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, traveler каза:

Между другото, подписах и следната декларация. Сега къде ще си пера парите?:wink:

Аз ходя в Media Clean. Има ги на централни локации и са любезни 🙂 

• Смея се 5
Публикувано:
преди 17 часа, traveler каза:

Да, деня в който деактивират старата (mastercard) карта, начисляват таксата. Между другото, подписах и следната декларация. Сега къде ще си пера парите?:wink:

Това е само за пране от видни политически личности, за другите няма промяна.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Velmar
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.