Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Зависи за документа аз исках 500 и пак ми искаха докумет та носих служебна бележка при подписване на договора.Там е по преценка на кредитния не е ясно защо и на кого и кога се иска.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

Зависи за документа аз исках 500 и пак ми искаха докумет та носих служебна бележка при подписване на договора.Там е по преценка на кредитния не е ясно защо и на кого и кога се иска.

И аз първоначално исках 500лв но не ми искаха никакви документи и служебни бележки а и не бях техен клиент,имат си някаква тяхна преценка.

Връзка към коментар
преди 10 часа, Ivko каза:

Попаднал си на идиот-натегач.

• Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Да попитам и аз, тъй като ми дават 7000, в крайна сметка има ли особен смисъл от тази карта. Имам Visa Gold към ПИБ и се колебая между DSK Wizz / Diners Mastercard. Тъй като в момента съм си платил Discount-a, остават още 6 месеца от него, с тях пътувам през 2-3 месеца, понякога и по два пъти в месеца, избил съм я таксата отдавна, отделно и през booking-a си връщам като кредити,

Връзка към коментар

Ако не друго, може да изчакаш да ти изтече дискаунта и тогава да видиш как изглеждат нещата. Но ако така или иначе всяка година купуваш дискаунт, картата е по-евтина, плюс другите ползи.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , iampetko каза:

Да попитам и аз, тъй като ми дават 7000, в крайна сметка има ли особен смисъл от тази карта.

Тази карта е оснвоно и предимно за често пътуващи клиенти с Уиз от една страна заради членството и от друга кешбека, който се натрупва единсвено в профила в Уиз и не може да се възползвате от него освен за услуги на сайта им. Ако не купувате билети или не летите често има други карти на ДСК и на други банки, където реално може да си ползвате кешбек-а

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Изчаках да се очтетоводят всички транзакции през последната една седмица и да ми се заредят всички точки, но нещо куца както и да ги смятам не мога да ги докарам до толкова колкото са ми ги сметнали:

113.00x2т. = 226  76.80x2т. =153,60   70.98x4т. = 283,92  235.92x4т = 943,68  30.24x2т. = 60,48  670.00x2т. = 1340  58.72x2т. = 117.44  всичко прави по тези сметки 3125т, а в акаунта ми в директ са заредени 3054т.

Някой може ли да каже как се смятаха по 'тяхна' си система там със закръгляне/орязване?

Само първата транзакция си наблюдавах 113x2=226 и толкова ми бяха заредили, но след това не ги следях и сега накуп ги видях. Има ли начин да се следи от всяка транзакция как се пресмятат в тяхната система?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
На 31.08.2018 г. в 14:34, Ivko каза:

Прехвърлени вчера точки от дск към Уиз в 16:30,получен кредит в Уиз 14:30 🙃 и да закръглят към по-малката сума 764т x 0.01ст=7.64лв, а в акаунта отразени 7лв

На 31.08.2018 г. в 14:43, Божидар каза:

И стотинките са там само, че не се виждат. 

Да но като вземах билет и използвах кредита ми приспадна само 7лв ,а не 7.64лв и сега 64ст са ми останали в кредит, които между другото се вижда само от през сайта,а през приложението ми дава,че нямам

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

image.png.b14891e707a02eff15938901de986f35.png

Според този скрийншот 1 евро е равно на 2.131752 лева.   🙂

преди 15 минути , Ivko каза:

Да но като вземах билет и използвах кредита ми приспадна само 7лв ,а не 7.64лв ..

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , Ivko каза:

Да но като вземах билет и използвах кредита ми приспадна само 7лв ,а не 7.64лв и сега 64ст са ми останали в кредит, които между другото се вижда само от през сайта,а през приложението ми дава,че нямам

Нищо не се губи ,остават за следващият път

Връзка към коментар

Урааа, взех си картата току що , след точно един месец. ха-ха-ха. Активираха ми 3d паролата. Я кажете сега веднага ли става активна? Вижда ли се в сайта на ДСК като карта, защото аз не я виждам още. Да тичам ли да пазарувам.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 18 часа, Ivko каза:

Изчаках да се очтетоводят всички транзакции през последната една седмица и да ми се заредят всички точки, но нещо куца както и да ги смятам не мога да ги докарам до толкова колкото са ми ги сметнали:

113.00x2т. = 226  76.80x2т. =153,60   70.98x4т. = 283,92  235.92x4т = 943,68  30.24x2т. = 60,48  670.00x2т. = 1340  58.72x2т. = 117.44  всичко прави по тези сметки 3125т, а в акаунта ми в директ са заредени 3054т.

"По 2 точки завсеки похарчен лев", т.е. смятат се само цели левове - закръгля се надолу.

113*2=226

76*2=152

70*4=280

235*4=940

30*2=60

670*2=1340

58*2=116

Общо: 3114 точки. Не са ти отчетени още тези за плащането от 30.24 лева. 

• Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , EliDion каза:

Урааа, взех си картата току що , след точно един месец. ха-ха-ха. Активираха ми 3d паролата. Я кажете сега веднага ли става активна? Вижда ли се в сайта на ДСК като карта, защото аз не я виждам още. Да тичам ли да пазарувам.

Да веднага става активна, но аз не я виждах та се обаждах да питам и някъде в менюто през дск директ се слагаше някъде отметка да става видима. Мисля,че като си влезнеш в директа през уеб отиваш на настройки вдясно и там добавяне на сметка:

Untitled.jpg

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 18 часа, Таньо каза:

Така е то, Тръмп прецака и лева 😃

Редактирано от Георги Матеев
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 13 минути , Ivko каза:

Да веднага става активна, но аз не я виждах та се обаждах да питам и някъде в менюто през дск директ се слагаше някъде отметка да става видима. Мисля,че като си влезнеш в директа през уеб отиваш на настройки вдясно и там добавяне на сметка:

Untitled.jpg

Напазарувах вече 😂, но г-жата в банката забрави да ми даде договора и не знам сметката за да го активирам от там.  Как активираха 3d кода пък не активираха директа. Пак ще се ходи явно.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

"Скъпи,

повече няма да се мъчиш да търсиш по-евтини билети през някакви си джеткостове на другия край на света, нито румба (rumbo), нито ча-ча-ча...

С тази карта аз само си пазарувам и осигурявам не по-евтини, а билети за без пари. Сега Братислава, но след 1-2 месеца и по-скъпи дестинации – обещавам!"

Както винаги … е права.

А и обещанията си ги изпълнява - проверено.

:sad::wink:  :smile:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За да си виждам точките в директна трябва ли нещо да активирам в бонус прогоните или да си чакам просто да ги осчетоводят. Първите плащания с нея са от петък

Връзка към коментар
преди 4 часа, EliDion каза:

За да си виждам точките в директна трябва ли нещо да активирам в бонус прогоните или да си чакам просто да ги осчетоводят. Първите плащания с нея са от петък

Щом са петък осчетоводяването ще е най-рано вторник може да си следиш транзакциите всяка една кога е осчетоводена и от там още 2-3 дни за точки

• Благодаря 1
Връзка към коментар
На 13.09.2018 г. в 17:19, Таньо каза:

Точно за същия полет, в понеделник (10.09) вечерта хванах билети на 19.99евро. Купих 4 и от тотала 79.96 приспаднах наличните в акаунта 33евро. Остатъка от 46.96 уиз ми предложиха да платя в лева, като бяха калулирани по подобен нагъл курс. Обаче имаше и бутон за кликане с надпис от типа "плати 46.96евро". Мисля, че няма как при покупка в евро банка да те таксува толкова далече спрямо фиксинга на БНБ. Така че без замисляне натиснах плати в евро... Последваща проверка в ДСКдирект показа осчетоводено плащане за 92.02лева, което мисля че е повече от ОК. Между другото всички еврови плащания, които съм правил с кк от други банки (обб и цкб) винаги са били калкулирани в лева по подобен, близък до 1.96лв за евро курс.

Връзка към коментар

Някой има ли успех с плащането на битови сметки с картата Wizz-DSK? През ДСК директ не става, засега удрям на камък и с опитите за плащане през банкомат. От 3 дни по-далеч не мога да стигна от "заявката в момента не може да бъде изпълнена". 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Capitan Morgan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.