Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 4 часа, EliDion каза:

Показва  ги, но само за приключили месеци - сега показва до 08 месец. Нямам проблем с другите си сметки там. На wizz ми е първи месец и нямам поглед.

Извлечението се получава 1-2 дни след края на периода. Моето първо беше от 27 юли до 20 август, но го получих на 22 август.

Преди 1 час, cloud каза:

Получена нова карта на 13,09,2018г. До момента имам две транзакции от 14 и 16 септември за 143,44 лв. общо. Вчера получавам смс, че сумата за револвиране ми е 4,30 лв. и ги дължа до 05,10,2018г.

На сайта намирам това:

"Всеки месец на 10-то число за MasterCard и на 20-то число за VISA се изчислява минималната сума за револвиране, която трябва да внесете за ползването на картата. Минималната сума за револвиране не е такса – с тази сума Вие револвирате (възстановявате) част от изразходвания кредитен лимит.

Обърнете внимание: Вие разполагате с 15 календарни дни след падежната дата, за да внесете минималната сума за револвиране или да възстановите цялото си задължение и да се възползвате от допълнителния бонус, който Банката предлага - да не Ви се начислява лихва върху изразходваните суми за покупка на стоки при търговец."

Някой има ли идея какво точно означава този мейл?

Моята е мастър и датата ми е 20 число.

Това горе са го написали витиевато. Имаш минимална сума, която трябва да погасиш, за да продължиш да ползваш картата. Това обаче не означава, че няма да плащаш лихва върху непогасената част. Човек може да се подлъже да погаси само толкова, а после като дойде денят Х, да гризне голямата тесла. Написали са го така, че са много готини и видиш ли, няма да ти сложат лихва, ако случайно решиш да не погасиш само минималната сума за револвиране, а цялата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , lamerz1912 каза:

2%, а ако купуваш от Уиз Еър - 4%. Но кешбека се ползва единствено за пазаруване от сайта на Уиз Еър.

Въпроса е за не точките/4 точки на лев за Уиз, 1 за всеки друг/, а кешбек — процент от оборота

Връзка към коментар
преди 30 минути , muffytoz каза:

Здравейте, при изхарчени 5500 лв с картата колко точки трябва да получа и като ги обърнат в сайта на уиз еър колко лв ще станат ?

Ако нямаш плащания в Wizz, тогава би трябвало да получиш 11000 точки или 110 лв. 

Връзка към коментар

И аз така ги смятам,но имам платени 5800лв с картата а от 10дни точките ми стоят на 5190.Почнах вече да се чудя дали не бъркам нещо ама явно не е в мен грешката.Ще трябва да се ходи до офис на банката...

Връзка към коментар

Може и да е в теб грешката. На всяко плащане се начисляват точки само на целите левчета. Т.е. на сметка 5,78 се начисляват 5*2=10 точки. Не гледайте крайната сума, която събира и стотинките.

Връзка към коментар

Знам ,че стотинките ги закръглят към по-малко.Е за какви стотинки говориш като съм платил с картата 5800 а имам 5190 точки .Да не говоря,че 700лв вече 10 ден не ми ги обръшат в точки .Интересно ми на 5800 лв колко точки трябва да имам и колко стават като пари после в сайта на уис?Понеже аз си мисля ,че на 1000лв платени с картата ми се връшат 20лв ,така ли е ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, muffytoz каза:

Понеже аз си мисля ,че на 1000лв платени с картата ми се връшат 20лв ,така ли е ?

Да, така е! Явно има някакво забавяне или  проблем при нсчисляването на точките през последната седмица. И аз чакам да ми се начислят към 2000 точки за транзакции от 24.09 насам.

Връзка към коментар

Вчера се обаждах на тел. на банката, защото имах плащания на 20.09 и 22.09. Оказа се, че са осчетоводени на 25.09 и след 4-'5 дни ще ги получа. Датата на осчетоводяване се вижда в Дск директ в Средства. Движения на сметки. Не в Транзакции. По спомен, че пиша от тел.

Връзка към коментар

Вече една седмица чакам ДСК да ми начислят точки за няколко транзакции, осчетоводени на 25.09. До сега толкова не са се бавили. Та даже имам едни от 21.09, които също ми се вижда, че не са начислени.

Някой друг с подобни наблюдения?

Връзка към коментар
преди 7 минути , yordanov каза:

Вече една седмица чакам ДСК да ми начислят точки за няколко транзакции, осчетоводени на 25.09. До сега толкова не са се бавили. Та даже имам едни от 21.09, които също ми се вижда, че не са начислени.

Някой друг с подобни наблюдения?

Да, и аз. И тъй като днес бях в ДСК по друг повод, питах ги и за това. Свързаха се с колцентър, да се консултират (явно не са подготвени толкова)... и им отговориха, че имало забавяне на осчетоводяването през последната седмица на септември.  И след няколко дни щяло всичко  натрупано да ми се появи наведнъж. За мен няма проблем, щом нищо не се губи.   Иначе плащам всеки ден с тази карта, пазарувам с нея и плащам всичко, а на падежната дата го връщам. Но от 22 септ. насам - 0 точки

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз съм със същия проблем.Разговарях с трима различни от кол центъра всеки ми казва ще проверим и до там Накрая ми писна и повиших тон,не може на трима да обяснявам като малоумен едно и също и всеки да ми казва ще проверим.Е вече трети ден от последния ни разговор няма никакво движение.....точките ми стоят 5100а имам плащания над 6000лв вече....

Връзка към коментар

И аз нямам начислени от последната седмица, макар и да са осчетоводени трансакциите. Разговарях с кол центъра, 10 мин чакане на телефона -
"колегите ще проверяват и ще се свържат с Вас."
До края на деня мога ли да очаквам?
Не мога да се ангажирам със срокове...

Връзка към коментар

При мен се появиха точките от всички транзакции за месец септември с изключение на тези, осчетоводени след 26.09.2018. 

ПП: Появиха се и тези от 27.09.2018.

Редактирано от margarettod
Връзка към коментар
преди 28 минути , margarettod каза:

При мен се появиха точките от всички транзакции за месец септември с изключение на тези, осчетоводени след 26.09.2018. 

ПП: Появиха се и тези от 27.09.2018.

как разбирате от коя транзакция са точките? 

Връзка към коментар
преди 25 минути , penkoyordanov каза:

как разбирате от коя транзакция са точките? 

Прехвърлям данните в ексел и там изчислям съответния брой точки / пари за всяка транзакция, като следя и текущото натрупване.

Връзка към коментар
В момента, margarettod каза:

Прехвърлям данните в ексел и там изчислям съответния брой точки / пари за всяка транзакция, като следя и текущото натрупване.

Благодаря! Аз мислих, че някъде показва за всяка транзакция колко точки ти дават. Инак и аз по този начин ги смятам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.