Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 8 часа, penkoyordanov каза:

как разбирате от коя транзакция са точките? 

Аз правя всеки ден поне по 1-2 транзакции с тази карта и няма как нито да ги отбелязвам, смятам или записвам някъде, а и няма смисъл, при над 10 транзакции седмично. Но знам, че за всеки лев по 2 точки. А ако е в сайта на уизеър или на борда на техните самолети... 4 точки за всеки лев. 

Връзка към коментар
преди 22 минути , Nicro каза:

Който си е взел от новата карта на ДСК, дали е пробвал да си плаща задължението на Динърс картата, начисляват ли се точки, има ли такса?

Не мисля, че се начисляват точки, но има такса със сигурност, която е 1 лв. + 1% от сумата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, yordanov каза:

Не мисля, че се начисляват точки, но има такса със сигурност, която е 1 лв. + 1% от сумата.

Това сигурно ли е.Защото до сега съм го правил с кредитна мастер кард на Пощенска и няма никакви такси. А точно мислех да зареждам дайнерса с уиз дск картата

Връзка към коментар
преди 15 минути , Branko каза:

Това сигурно ли е.Защото до сега съм го правил с кредитна мастер кард на Пощенска и няма никакви такси. А точно мислех да зареждам дайнерса с уиз дск картата

100% сигурно и за съжаление изтествано. Таксата не се взима веднага, а след няколко дни. Има я в тарифата на ДСК. 

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Много искана тази карта. От 10 карти, които трябва да се вземат, 7 бяха на Wizz. Това в едно закътано клонче на банкатА. Е,взех да не съм капо. 2 е повече от 1:smile::crazy_pilot:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

За колко време става цялата процедура - подаване на документи, издаване, активиране на това членство? Трябва ми членство от януари, та се чудя кога да започна с процедурата.

Връзка към коментар
преди 5 минути , mary_shery каза:

За колко време става цялата процедура - подаване на документи, издаване, активиране на това членство? Трябва ми членство от януари, та се чудя кога да започна с процедурата.

Седмица някъде. Не чакай януари месец.  До януари ще събереш точки за безплатен билет/и.:i-m_so_happy:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

някой извършил вече пълно погасяване може ли да потвърди или поправи:

1. Виждаш от движения какво си изхарчил от 10-ти до 10-ти

2. от Погаси извършваш плащане на цялата сума от друга своя сметка.

и си готов. Така ли става?

Редактирано от EliDion
Връзка към коментар
преди 16 минути , EliDion каза:

някой извършил вече пълно погасяване може ли да потвърди или поправи:

1. Виждаш от движения какво си изхарчил от 10-ти до 10-ти

2. от Погаси извършваш плащане на цялата сума от друга своя сметка.

и си готов. Така ли става?

Сигурно и този вариант е възможен.

Аз изчаквам извлечението. То се появява 2-3 дни след датата за край на периода (в твоя пример 10-ти)

Привеждам по сметката зад кредитната карта съответната сума (в моя случай online от сметка в ЦКБ - транзакцията ми струва 1 лев)

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Да редактирам горното , извлечението излиза на "октомври" в PDF. За хора със сметки в банката, от "Погаси" не става да платиш цялата сума. Трябва през "преводи между свои сметки". Хубав ден.

Връзка към коментар

Направих плащания ( осчетоводени)  за няколко безплатни билета, но никакви точки не са отразени в " Бонус програми".

Не спазват условията:  :mail1:

9. Информация  за  броя на  натрупаните  точки,  ср ока  им  на  валидност,  както  и  тра нзакциите, които са ги формирали  е достъпна за  основния  картодържател  в  личния  му профил в  ДСК Директ.

10. Информацията по т.  9  е достъпна  до  два работни дни след  датата на осчетоводяване  на транзакциите.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
Преди 1 час, bimbo каза:

Някой плащал ли е с картата извън Европа?

Не, само тестово в Братислава, и се начисляват точки

Редактирано от КолЮ
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, bimbo каза:

Някой плащал ли е с картата извън Европа?

Аз съм плащал с тази карта в Азербайджан, Гърция, Турция и Южен Кипър, няма проблем, не начислява такси. Трупа си точките и всичко си е ОК

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 часа, muffytoz каза:

Плащал съм с картата в Норвегия,Турция,Гърция,Румъния и Австрия-никъде нямаше проблеми и такси ,а точките се трупат .

А забелязали ли сте по какъв курс ги превалутират, че по-напред пишат, че курсовете им са много дървени ?

Връзка към коментар
преди 2 часа, yordanov каза:

Пари по картата могат да се внасят и чрез депозитните банкомати на ДСК. Току що изпробвах - парите влязоха веднага, където трябва.

Пробвано е вече 5-6 пъти и няма проблем. Така че потвърждавам 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 13.10.2018 г. в 23:31, Ilian359 каза:

По-напред пишем, че това са сред най-добрите възможни курсове.

Плащане в ebay.co.uk

Total

£ 2.39

53xxxxxxxxxx9 ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 14.10.2018 20:40Авт. код: 7xxxxxA

5.58 BGN  

1 GBP = 2.33473 лева       :butcher:

Централен курс:

15.10.2018   1 GBP =    2.2214 лева
Редактирано от Таньо
  • Шок 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Capitan Morgan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.