Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Минали са повече от 2-3 дни от транзакциите. Не знам как да заявя, че искам да отидат към уиз акаунта ми. Трябва да си направя задължително интернет банкиране ли? Нямам изобщо друга сметка към ДСК, само тази карта. Това ДСК директ дали може да се включи на такива клиенти като мен?

Връзка към коментар

Няма а как по друг начин да си следите нещата. Трябва да имате банкиране и за точките и за да следите, колко трябва да погасите, а и какво е харчено от картата. Не е проблем, че нямате друга сметка там.

Редактирано от EliDion
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

на мен ми прехвърли точки от дск директ  към уиз акаунта за няколко часа (неделя вечер до понеделник сутринта). Въпрос - по тази карта има ли месечни извлечения? Нещо на хартия, на pdf? Мина месеца, погасих я, но извлечение не получих. Благодаря

Връзка към коментар

За да се прехвърлят точките, задължително трябва да си направите профил в ДСК директ.

Извлечения по имейл не изпращат, отново само през ДСК директ се теглят.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
22 hours ago, EliDion said:

Можеш да си изтеглиш от банкирането

благодаря. очаквах нещо като извлечението на дайнърс, но явно няма.

В общите условия пише, че максималният годишен оборот за кешбек е 40 000лв

Връзка към коментар
Преди 1 час, damyang каза:

благодаря. очаквах нещо като извлечението на дайнърс, но явно няма.

В ДСК Директ се влиза в "Средства",  след това се избира "извлечения pdf". Там могат да се изтеглят извлеченията за всички отчетни периоди.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

имам няколко въпроса относно картат:

- Мога ли да прекратя Договора по всяко време с предизвестие или по друг начин?

-Има ли такса за това?

- Как се заплаща годишната такса при прекратяване?

Нищо не намерих на сайта в условията им п този въпрос.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 31 минути , Vyara каза:

Здравейте,

имам няколко въпроса относно картат:

- Мога ли да прекратя Договора по всяко време с предизвестие или по друг начин?

-Има ли такса за това?

- Как се заплаща годишната такса при прекратяване?

Нищо не намерих на сайта в условията им п този въпрос.

Да, можете. Таксата се плаща в края на годината, така че ако прекратите на 6-ия месец ще заплатите половината сума. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

а такса за прекратяването, освен за обсужването за месеците на ползване дали има?

Имам предвид такъв тип като наказателна такса за предарително прекратяване. Гледах тарифата, но не открих в раздела за картата.

Връзка към коментар
3 hours ago, Vyara said:

а такса за прекратяването, освен за обсужването за месеците на ползване дали има?

Имам предвид такъв тип като наказателна такса за предарително прекратяване. Гледах тарифата, но не открих в раздела за картата.

Единствената такса, която се заплаща е 45 лв годишна такса, като ако се прекрати предсрочно картата се заплаща пропорционално на месеците, в които се изплозвана. Има 15 лв такса за нереволвиране, ако не се погаси използваната част в рамките на срока на револвиране.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 6.08.2018 г. в 16:13, yordanov каза:

SMS-ите за извършена транзакция с кредитна карта (включително тази на Уиз) са безплатни. Не си познават тарифите и услугите. SMS известията могат да се активират и по-късно от онлайн банкирането.

Тази информация актуална ли е все още? Вчера си взех картата и питах в банката точно за sms-ите дали са безплатна за всяка транзакция, но категорично ми заявиха, че не са и струват по 0.15 стотинки. Днес се обадих на съпорта и ми потвърдиха, че се заплащат. Може ли някой да сподели дали е така или да пробвам от онлайн банкирането и да се уверя дали ще ме таксуват?

Връзка към коментар
преди 2 минути , Guinness каза:

Тази информация актуална ли е все още? Вчера си взех картата и питах в банката точно за sms-ите дали са безплатна за всяка транзакция, но категорично ми заявиха, че не са и струват по 0.15 стотинки. Днес се обадих на съпорта и ми потвърдиха, че се заплащат. Може ли някой да сподели дали е така или да пробвам от онлайн банкирането и да се уверя дали ще ме таксуват?

Безплатни са.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 10 минути , Guinness каза:

• Безплатни SMS известия при извършване на транзакции с Вашата карта
  • Безплатни SMS известия за дължима сума за револвиране

И те не знаят какво работят.😀

• Харесвам 3
Връзка към коментар

То и на мен още юни месец ми казаха в клон на ДСК, че не са безплатни и се таксуват. Но толкова са запознати и те 😄

Получих някакво съобщение в ДСК дайрект профила ми:

image.png.b0303d2f5a1151b822957a988322a52d.png

Някой възползвал ли се е от това? Струва ли си изобщо? Или да не се хващам на хорото...

Връзка към коментар

Ако ти трябва кредит може да проучиш да ли си струва.

По принцип кредитна карта да се ползва за кредит е голяма глупост и никога не съм си го позволявал. Това е почти същото като да вземеш бърз кредит.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
18 hours ago, montepinar said:

То и на мен още юни месец ми казаха в клон на ДСК, че не са безплатни и се таксуват. Но толкова са запознати и те 😄

Получих някакво съобщение в ДСК дайрект профила ми:

image.png.b0303d2f5a1151b822957a988322a52d.png

Някой възползвал ли се е от това? Струва ли си изобщо? Или да не се хващам на хорото...

Това е като да ползваш овърдрафт, но по кредитната карта. Разликата с обикновения кредит е че като възстановиш сумата отново може да се ползва, но пък лихвите няма да са малки. Така, че не е много препоръчително, а само в краен случай, ако се наложи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

хмм, ама вие не сте ли получили същото съобщение? Става въпрос за W!Zz картата. В момента, в който се влезе в ДСК дайрект, то изкача прозорец по средата на екрана.  Иначе вече му дадох отказ, има опция  "не, благодаря". От 3 дни ми звънят от банката (въвел съм си ги като  DSK Dosadnici)  и не вдигам, предполагам, че е заради същото , но мразя такива разговори

Редактирано от montepinar
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Е значи е въпрос на време, аз понеже ползвам картата от средата на юни и на ден правя по 2-3 плащания с нея. В брой почти никъде. А на ПОС-терминали плащам само с тази карта (освен на борда на Раянеър, иначе ще изглежда направо нагло) и явно заради целия този оборот ми предлагат "далавера", но не смятам да се възползвам. Важното е, че вече купих 6 безплатни билета на Wizzair с точките и са се натрупали за още 😄

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ей, сташно много ме развесели мисълта да ползвам уиз картата на борда на райън😁, За това не се бях сещала, но трябва да се пробва. Щом уиз са последователи на райън в правилата за ръчен багаж и райън да почерпят малко практики от уиз

• Смея се 3
Връзка към коментар

Хаха... ами при последния ми полет някакво кафе поръчвах (3€) и реших с карта, щом може.  Тамън по навик извадих  W!Zz картата и я върнах, платих с друга, да не кажат "WTF..." 😄   За претопленото им кафе от кана... какви жертви, нали?

А водата, която предлагат също за 3 евро (San Benedetto трапезна, не минерална) след кацане в Берлин я видях точно за 0.11€ в супермаркет на Karstadt.  27 пъти надценка, супер... нали?

Така че тия пазарувания на борда... и на двете компании са на далавера само при парфюмите

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• muffytoz
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.