Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 23 минути , Romana каза:

Плащането на битови сметки на банкомат на ДСК е без такса. През ДСК директ има такса наистина - 20-30ст. на транзакция.

А на банкомат какво се изисква - например за плащане на ток - партиден номер ли ?

Връзка към коментар
Преди 1 час, Romana каза:

Плащането на битови сметки на банкомат на ДСК е без такса. През ДСК директ има такса наистина - 20-30ст. на транзакция.

Дори и с такса, поне при мен, в ДСК директ опция да плащам битови сметки през Wizz карта няма. В ДСК директ единствено мога да плащам битови сметки от разплащателната сметка, която обаче е друга. И така, за да трупам точки по Wizz картата от битови сметки, имам само варианта плащане през банкомат, такси за това няма. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

преди 3 минути , logist13 каза:

Дори и с такса, поне при мен, в ДСК директ опция да плащам битови сметки през Wizz карта няма. В ДСК директ единствено мога да плащам битови сметки от разплащателната сметка, която обаче е друга. И така, за да трупам точки по Wizz картата от битови сметки, имам само варианта плащане през банкомат, такси за това няма. 

Абсолютно си прав! С кредтитна не може да се плащат битови сметки през ДСК директ, но понеже имам и дебитна карта на ДСК, съм забравила тази подробност.

Връзка към коментар

Преди 1 час, edbloom каза:

А на банкомат какво се изисква - например за плащане на ток - партиден номер ли ? 

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, chandni каза:

A как плащате битовите сметки...? В MyDiners се добавят и се плащат през еPay интерфейса, но за ДСК четох, че плащането на комуналните услуги май се заплаща (20 или 30 стотинки)... Така ли е или не съм разбрала?

На банкомат. У наше село на ДСК не може да се плаща ток. Така че плащам всичко на банкомат на пощенска банка. Няма такса.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , EliDion каза:

плащам всичко на банкомат на пощенска банка

T.e. не е само за банкомати на ДСК, както се споменаваше в клипа по-горе?

Благодаря!

Връзка към коментар

Здравейте,

Със семейството ми се опитваме да организираме пътуване, като на всичките ще ни е за първи път на самолет. От 2-3 месеца следя цените и съм си набелязал Лондон, тъй като го сметнах за подходяща дестинация за първо пътуване (без личен автомобил). Към момента Уиз предлагат най-добрите цени, доколкото виждам, като с WDC са дори по-добри. Въпросите ми са два:

1. За колко време се издава КК DSK Wizz от подаването на заявката на сайта (в работен ден в работно време) до получаването на членството (ако не картата)?

2. Имат ли си определени времена в които цените за някой месец се променят? (пр. докога ще стоят същите за средата на м. Май)

Благодаря Ви за отделеното време и съжалявам, ако вече е отговаряно на тези въпроси в темата - чета я отдавна и вмомента наистина фокусирам времето си в/у търсене на билети и bnb-та и нямам 4-6 часа да изчета всичко наново. 🙂

Връзка към коментар
13 minutes ago, boduroff said:

От 2-3 месеца следя цените и съм си набелязал Лондон, тъй като го сметнах за подходяща дестинация за първо пътуване (без личен автомобил).

Да погледнете като документи какво ще искат след 29 март, че нали брекзитират... 

14 minutes ago, boduroff said:

2. Имат ли си определени времена в които цените за някой месец се променят? (пр. докога ще стоят същите за средата на м. Май)

Цените се сменят всеки ден, през ден, понякога по 2-3 пъти на ден. Случвало ми се е след като купя на изгодна цена, още същия ден да стане тройна (я билетите са изкупени на ниските цени, я малко места останали...). С наближаването на датата тенденцията е да скачат, като 4-6 седмици преди полета уж са най- добри. Но и това не е 100% сигурно.

16 minutes ago, boduroff said:

1. За колко време се издава КК DSK Wizz от подаването на заявката на сайта (в работен ден в работно време) до получаването на членството (ако не картата)?

Тук не мога да помогна, но май зависи от клона и служителя (поне четейки темата с това впечатление оставам).

Всъщност тук пише: 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
13 hours ago, boduroff said:

Добре е да имаш регистрация в сайта на Wizz (защото се попълва в искането), попълних онлайн на 17.02 - неделя, на 18.02 ми се обадиха, говорихме, подписах съгласие за достъп до осигурителни данни с телефона, после се обадиха за одобрението и за лимита, избрах клон за получаване на картата, на 19.02 имам съобщение от Wizz и съответно активирано членство .... още не съм си взел картата и подписвал нищо в клон, че нещо май не го избрах правилно 🙂 и не съм имал път към него ...

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
19 hours ago, boduroff said:

🙂

Ако си подадеш искането онлайн всичко става в рамките на седмица, тъй като картата я издават експресно, за което не се дължи такса

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес са се обаждали, но телефона не е бил наблизо; по-късно видях, че са пратили мейл, в който казват, че трябва да се отиде в клон и да се подпише съгласие по ЗЗЛД (без възможност за Evrotrust). В 17:45 (при клон работещ до 18:00 най-късно) - реда дойде в 18:03 и уж служителката на едно експресно гише ни обслужи, като няколко пъти се наложи да ѝ се обяснява за какво сме там 😄 Не знам каква работа свърши, поиска подписи на 2-3 листа, а оттам нататък - нищо ново 😄 Нито телефонни обаждания, нито мейли, но разбира се вече е извънработно време. 

Връзка към коментар

Приятел беше попълнил искане онлайн,  но се оказва, че това е само за хора на трудов договор.  За самоосигуряващи се това не важи,  трябва да кандидатстват в банков клон.  

Поискали му данъчни декларации за последните две години и се подиграли с 500 лв.  кредитен лимит. 

Казах му да ги отсвири и да провери условията в ПИБ. Точно за 15 мин.  - попълнени документи без формалности,   вече одобрен за VISA c  3000 лв. ,  като никога не е получавал заплата и няма депозити в банката 🙂

ДСК толкова ли не могат да си правят сами необходимите проверки в кредитния регистър или каквото там проверяват ? 

Връзка към коментар
8 minutes ago, stanimir said:

Приятел беше попълнил искане онлайн,  но се оказва, че това е само за хора на трудов договор.  За самоосигуряващи се това не важи,  трябва да кандидатстват в банков клон.  

Поискали му данъчни декларации за последните две години и се подиграли с 500 лв.  кредитен лимит. 

Казах му да ги отсвири и да провери условията в ПИБ. Точно за 15 мин.  - попълнени документи без формалности,   вече одобрен за VISA c  3000 лв. ,  като никога не е получавал заплата и няма депозити в банката 🙂

ДСК толкова ли не могат да си правят сами необходимите проверки в кредитния регистър или каквото там проверяват ? 

Той кредитния регистър е ясен, но като е самоосигуряващ се как да проверят доходите, е ако се самоосигурява на максимума, може и нищо да не му искат.

А и тази карта не е като другите 😉, тук се гони притежание заради екстрите, а не заради лимита 🙂 .

От друга страна всеки одобрен лимит на кр.карта влиза в регистъра със стойността си, и натрупването на няколко карти с големи лимити, затваря някой врати за следващи кредитни "идеи" ...

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 10 минути , stanimir каза:

Могат. Имат достъп до НОИ с ЕГН, но нали на клиента трябва да му покажат власт.

Връзка към коментар
2 minutes ago, Дани Магелани said:

Могат. Имат достъп до НОИ с ЕГН, но нали на клиента трябва да му покажат власт.

В НОИ данъчна декларация не могат да видят - оттам и няма как да разберат дохода му ....

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 3 минути , georgebg каза:

И само толкова, което не е достатъчно ...

Осигурителният доход дава някаква информация.

Но щом казваш, че не им е достатъчна, няма да споря. Нали сме страна на бюрократите, какво друго да очакваме, освен да ни разиграват?!

Връзка към коментар

Проблемът е решен,  Wizz не са приоритет,  но едва ли по другите си карти процедират по различен начин.

В крайна сметка имат право да подбират как и с кого да работят,  за щастие клиентите също имат избор. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Или човекът има кредити, или е попаднал на идиот. Аз също съм СОЛ и не съм имал проблем с кандидатстването за карта с малък лимит (до 1000 лева). За повече искат данъчни декларации и доказване на доходи.

Връзка към коментар

Не разбрахте ли, че тази банка по усмотрение си отпускат картите. Аз имам ипотечен кредит и две кредитни карти и ми отпуснаха пак, а осигурителния доход никак не ми ги покрива 😂

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.