Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

5 minutes ago, noshtna_ptica said:

Не, 7 минути е разликата.

При това не получих SMS за първото плащане, а получих за второто.

Честно да си кажа започвам да съжалявам за тази карта, а и изцяло за втория си допир в този живот с ДСК 🙂 ...

Не знам изобщо знаят ли какво правят, днес от три транзакции получих веднага смс само за 2, за едната транзакция видях час по-късно че се е появил, но не и в рамките на минута две, както би трябвало. За сравнение и при трите ми транзакции пуш нотификацията от Curve картата ми дойде на момента, докато още се печаташе бележката на ПОС терминала. Да поясня, че става въпрос за едни и същи транзакции т.е. правя покупки с ДСК Уиз през карта Curve .... просто ми е много грозна тази карта, а и не съм ок да правя безплатна реклама на когото и да било, защото бонуса за това не е достатъчен ... по-скъп съм 😉 ... а Curve-то има супер дизайн 🙂

Връзка към коментар

Да не си към Теленор? Миналата седмица на няколко пъти ми закъсняха SMS-и с поне половин час, включително 3D парола от ПИБ.

Честно казно, на мен ми дотегна да се оплакваш от ДСК. Картата си е супер, а лошото обслужване е присъщо за България, не е само в ДСК. Може за обща култура да пробваш в Пиреос, да видиш там какви са трактористи.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
8 minutes ago, Ilian359 said:

Да не си към Теленор? Миналата седмица на няколко пъти ми закъсняха SMS-и с поне половин час, включително 3D парола от ПИБ.

Честно казно, на мен ми дотегна да се оплакваш от ДСК. Картата си е супер, а лошото обслужване е присъщо за България, не е само в ДСК. Може за обща култура да пробваш в Пиреос, да видиш там какви са трактористи.

Не към А1 съм и проблема не е нито в А1, нито в лошото обслужване, явно и системите са им като обслужването. Излизам от темата да не преча на конструктивните разисквания 🙂 

Връзка към коментар
преди 15 часа, noshtna_ptica каза:

Не, 7 минути е разликата.

При това не получих SMS за първото плащане, а получих за второто.

Правил съм две плащания в рамките на 15 минути в румънски сайт. Смс-и не дойдоха.

Звъних и питах. Обещаха да проверят и ме информират. До сега не се е случило. Минаха 4 месеца.

• Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Картата е прекрасна. На практика от юли миналата година не съм дал нито една стотинка на Уиз.

Обслужването на ДСК обаче е... хм... типично по български.

И въпреки това си струва усилието, според мен.

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Последната седмица-две имат някакви проблеми с СМСите за известяване на покупка. Някои идват, други не идват, трети доста се забавят ...

Аз съм на Виваком, така че явно не е от оператора.

Редактирано от Daniel Penchev
Връзка към коментар

Аз също не съм голям фен на ДСК,но не знам каква е цялата драма с смс-те,при положени че от приложението картата може да се блокира/отблокира за 10 сек. за този който се притеснява.А сравнението му с Curve-то е меко казано неуместно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, от скоро съм собственик на картата и днес получих смс за минималната сума за револвиране. Влязох си в профила, но не успях да видя начини за покриване на сумата, нито банкова сметка, нито нищо. Освен това искам да покрия цялата изразходвана сума, за да не ми се начислят лихви, а не само минималната сума. 

Може ли малко насоки, за да не пропусна нещо.

п.с в дайнърс е супер лесно. не като тук 😞

Връзка към коментар

Минималната сума за револвиране е 3% от цялата дължима сума. Можеш да я видиш и в Средства - Извлечения PDF. 

От ДСК директ не можеш да погасяваш ако нямаш разплащателни сметки в ДСК.

Банковата ти сметка я пише на хиляда места. А като отидеш в клон, няма и да е нужно да я казваш - по ЕГН-то ще я открият.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , Vyara каза:

Здравейте, от скоро съм собственик на картата и днес получих смс за минималната сума за револвиране. Влязох си в профила, но не успях да видя начини за покриване на сумата, нито банкова сметка, нито нищо. Освен това искам да покрия цялата изразходвана сума, за да не ми се начислят лихви, а не само минималната сума. 

в средства- pdf извлечения можеш да я видиш  след няколко дни от получаването на смс -а

Връзка към коментар
Just now, Branko said:

в средства- pdf извлечения можеш да я видиш  след няколко дни от получаването на смс -а

А какви са датите на извлеченията и съответно датите за погасяване ?

Никъде в договора ми не пише ? Освен някакво 10-то число, което е май дата за извлечение....

Връзка към коментар

на 10 число излиза сумата за погасяване и извлечението,което се появява в дск директ 2-3 дни след това.Крайния срок този месец е 26.Горе долу 15 дни след 10 число на месеца

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

По принцип срока за реворвиране е от 10-то до 25-то число. Пропуснеш ли го, има 15 лв такса за нереволвиране. Когато наближи крайната дата за внасяне ДСК праща напомнящ sms, че наближава крайния срок.

Ако имаш РС в Банката може да се направи автоматично да се събира тази минимална сума в случай, че забравиш да я погасиш сам.

Връзка към коментар
3 hours ago, Vyara said:

На банкомат на ДСК също може да се внасят суми за погасяване на вноска по картата или ако желаеш да има по-голяма наличност.

Връзка към коментар
преди 32 минути , MARTiNSHO каза:

Т.е. само банкомат или на място? Ама че първобитно... Поне тук Diners са мега ОК.

Поне се отчита веднага, не след половин или повече дни, ако се пада събота и неделя.

Връзка към коментар
6 minutes ago, Alexander said:

Поне се отчита веднага, не след половин или повече дни, ако се пада събота и неделя.

Назад в темата имаше въпрос точно за внесени пари на банкомат, и неосчетоводени  в ДСК 2-3 дена .... така че - не е сигурно 🙂 

И нормално ли е - имам транзакции от 08.03 и до момента нямам никакви бонус точки начислени  - веднъж месечно ли ги начисляват ?

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
преди 6 минути , georgebg каза:

Назад в темата имаше въпрос точно за внесени пари на банкомат, и неосчетоводени  в ДСК 2-3 дена .... така че - не е сигурно 🙂 

И нормално ли е - имам транзакции от 08.03 и до момента нямам никакви бонус точки начислени  - веднъж месечно ли ги начисляват ?

Сигурно има и такива случаи, както и с дни да се чака при плащане към Дайнърс. Аз лично имах случай, когато платих, но ми даде грешка, след това още един път и пак грешка. Добре, че проверих и се оказа, че е дръпнало и двата пъти парите и останах с надвнесени пари.

Говоря генерално, че е мигновено при ДСК, не след часове или дни както е при Дайнърс, изключенията са отделно за всички.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Къде в дскдирект мога да видя за кои транзакции са ми начислени точки, в Карти-Бонус Програми се появиха някакви точки, но не мога да разбера от кои транзакции?

Връзка към коментар
преди 49 минути , Ilian359 каза:

Няма такава сдъвкана справка. Можеш да си извадиш извлечение по сметката (Средства -> Движения по сметка) и да си поиграеш с Excel-а.

Преди 3-4 дни точно такава функционалност се беше появила за няколко часа в Карти - Бонус програми - разбивка коя транзакция колко точки ти е дала, но изчезна след това. 

Предполагам, че са тествали нещо и скоро може да се появи отново. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
9 minutes ago, yordanov said:
1 hour ago, Ilian359 said:

Няма такава сдъвкана справка. Можеш да си извадиш извлечение по сметката (Средства -> Движения по сметка) и да си поиграеш с Excel-а.

Преди 3-4 дни точно такава функционалност се беше появила за няколко часа в Карти - Бонус програми - разбивка коя транзакция колко точки ти е дала, но изчезна след това. 

Предполагам, че са тествали нещо и скоро може да се появи отново. 

Е, сигурно пак някой ще ме обвини че съм мърморел, но не искам нищо което да не ми се полага ! 

Изгонихме Дайнърс от форума заради какви ли не претенции 🙂 , а за тази карта някой не дават лоша дума да се каже 😉 ...

Ето от тук цитирам:

9. Информация за броя на натрупаните точки, срока им на валидност, както и транзакциите, които са ги формирали е достъпна за основния картодържател в личния му профил в ДСК Директ.

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• muffytoz
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.