Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Ако падежната дата е 10-ти. На 11-14 излиза ивлечението, в което пише колко си изразходвал и колко дължиш. Ако го покриеш до 2... Не дължиш лихва. Сумата за револвиране е тази, която трябва да покриеш мин. И дължиш лихва след 2....си, ако не си покрил изхарчената сума. Дължиш лихва и някои случаи на плащане, ако не е на ПОС, прочети точно, че не помня за какви транзакции.

преди 7 минути , FlyMeToTheMoon каза:

А при мен има надвнесени 27 лв и в същото време ми седи сума за револвиране до 25 април- 14 лв

Може да не е обработено още. Провери утре пак. Трябва да се занули при плащане. 

Преди да погасите, изчакайте извлеченията и гледайте там какво трябва да се плати, за да няма грешки

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Внасяйте си парите на банкомата или с превод, следете си ги в дскдиректа, и изобщо не влизайте в салоните на тази банка - въздуха е лош, мозъка се изпарява от него 🙂

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
45 minutes ago, georgebg said:

Внасяйте си парите на банкомата или с превод, следете си ги в дскдиректа, и изобщо не влизайте в салоните на тази банка - въздуха е лош, мозъка се изпарява от него 🙂

Абе знаех си аз, че не може тука големите мозъци във форума да са си я взели тая карта, а да е толкова прецакваща. 🙂 Благодаря много за помощта на всички 🙂

Връзка към коментар
На 10.04.2019 г. в 9:49, antea каза:

след колко време горе-долу се появяват точките в ДСК Директ? влизам в меню Карти - Бонус Програми и ми излиза "Нямате активни кампании за лоялност", а то вече изхабих лимита дето се вика 🙂 поне за първите транзакции от 5 април не е ли нормално да виждам вече някакви суми?

Точките и транзакциите идват доста бързо, но за да виждаш точките картата се добавяше допълнително, имаше някакъв номер и аз в началото се чудех - не ми излизаха нито наличности, нито движения, нито точки по тази карта, ама аз имам сметка в ДСК от преди това (по стечение на обстоятелствата - направих я за да си вадя Maestro карти, когато с тях имаше по 20 EUR отстъпки в Румбо и пр.. ) 

Връзка към коментар

а, почнаха да ми излизат точките, даже не знам защо си мислех, че бонусът е 1%, и като ги видях разбрах, че са двойно повече, което ми е хубав сюрприз 🙂 падежът ми е 10 число, сутринта получих SMS и видях, че има извлечение, на обяд направих превод и следобед картата ми беше напълно погасена, изобщо дотук съм по-скоро доста и приятно изненадана от бързината, с която се случват нещата покрай тази карта

Връзка към коментар

Да, споделям, че картата е добра и удобна като си следиш движението/погасяването в дск директ. Удобно е и внасянето на суми за минута на банкомат. Предимство е, че не вземат банкова такса при плащанията, докато ПИБ вземат. Само едно нещо ме дразни до сега, че не отразяват конкретните бонус точки от всяка покупка. Тъй като държа точките в ДСК и не ги прехвърлям веднага в Уиз акаунта, не мога да им хваха спатиите кое е осчетоводено и формирало бонус точки. Можем да се организираме и по-масово да им предложим подобряване на системата в това отношение😁

Редактирано от ДиянаВ
Връзка към коментар
2 hours ago, ДиянаВ said:

Да, споделям, че картата е добра и удобна като си следиш движението/погасяването в дск директ. Удобно е и внасянето на суми за минута на банкомат. Предимство е, че не вземат банкова такса при плащанията, докато ПИБ вземат. Само едно нещо ме дразни до сега, че не отразяват конкретните бонус точки от всяка покупка. Тъй като държа точките в ДСК и не ги прехвърлям веднага в Уиз акаунта, не мога да им хваха спатиите кое е осчетоводено и формирало бонус точки. Можем да се организираме и по-масово да им предложим подобряване на системата в това отношение😁

Aз отдавна се отчетох с 20 мин. безмислени спорове с тях, за това че в условията им в сайта пише че такава справка мога да направя в директа -описах го тук някъде в темата, но никой няма явно такъв проблем и не срещнах съмишленици 😉 , а последното ми извлечение е 3 страници и за един месец имам 9к точки 🙂  - как да им хвана края  .... така, че който иска нещо да се промени - да звъни, ето го документа на сайта им (точка 9):

Условия На Бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK –Wizz Air

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
преди 2 минути , georgebg каза:

Aз отдавна се отчетох с 20 мин. безмислени спорове с тях, за това че в условията им в сайта пише че такава справка мога да направя в директа -описах го тук някъде в темата, но никой няма явно такъв проблем и не срещнах съмишленици 😉 , а последното м извлечение е 3 страници и за един месец имам 9к точки 🙂  - как да им вана края  .... така, че който иска нещо да се промени - да звъни, ето го документа на сайта им (точка 9):

https://dskbank.bg/docs/default-source/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8/%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-dsk-wizz-air.pdf

Иска ми се да си прав, но на практика никъде не пише, че може да видиш точките за всяка транзакция по отделно, което всъщност искам и аз. 

Вече пети ден се боря с кол центъра, че не са ми начислени правилно точки за 3 транзакции в Уиз. Просто са ги сметнали по 2 точки вместо по 4. Намерил съм конкретната грешка, казвам им я по телефона точно къде се намира. Имам 20 транзакции общо, смятат се на ръка за 5 минути и всеки ден ми казват “ще проверим случая и ще ви върнем обаждане” и след това нищо. Уникални тъпаци са в кол центъра (без извинение)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
30 minutes ago, cybersimo said:

Иска ми се да си прав, но на практика никъде не пише, че може да видиш точките за всяка транзакция по отделно, което всъщност искам и аз. 

Вече пети ден се боря с кол центъра, че не са ми начислени правилно точки за 3 транзакции в Уиз. Просто са ги сметнали по 2 точки вместо по 4. Намерил съм конкретната грешка, казвам им я по телефона точно къде се намира. Имам 20 транзакции общо, смятат се на ръка за 5 минути и всеки ден ми казват “ще проверим случая и ще ви върнем обаждане” и след това нищо. Уникални тъпаци са в кол центъра (без извинение)

И на теб ли да се обяснявам 🙂 :

както и транзакциите, които са ги формирали е достъпна за основния картодържател в личния му профил в ДСК Директ.

Обясняват ми, че съм имал справка за транзакциите и толкова, аз им обяснявам , че в тази справка за транзакциите, има и такива като парични преводи, такси към тях  и т.н., които НЕ формират точки, а в цитираното пише, че имам справка за транзакциите, които формират точки, а такава няма !

И така през един, втори, по-нагоре, по-надоле в ерархията, цитирах как го правят и други банки  - е да ама не ... затова и казвам, че в тази банка не си отварят  прозорците и дишат въздух отпреди 50 години .... и макар  носталгията да ме влече ... разбрах , че не е на добре 🙂

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
29 minutes ago, georgebg said:

Aз отдавна се отчетох с 20 мин. безмислени спорове с тях, за това че в условията им в сайта пише че такава справка мога да направя в директа -описах го тук някъде в темата, но никой няма явно такъв проблем и не срещнах съмишленици 😉 , а последното ми извлечение е 3 страници и за един месец имам 9к точки 🙂  - как да им хвана края  .... така, че който иска нещо да се промени - да звъни, ето го документа на сайта им (точка 9):

Условия На Бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK –Wizz Air

Не, има съмишленици и да, това е проблем.

Въпросът не е само какво буквално пише и как се тълкува в правилата им. Тези правила и по скоро продуктът им дск директ-карти-бонус .... трябва да се подобри, за да е по-удобен на потребителя.   Само малко да се поосвободя в работата и ще им съчиня писмо по този проблем. След това ще го постна тук и който иска може също да ги подкани към промяна, пък каквото стане😉

Връзка към коментар

Аз си проверявам начислените точки от началото на годината, не е трудно. Понякога отразяват точки със забавяне и до 10-на дни, имах такъв случай за по-голяма транзакция и ми направи впечатление. През ДСК директ си вадя обобщена справка за транзакциите по картата от началото на годината, умножавам по две и гледам горе-долу толкова ли са начислили (винаги са малко по-малко заради закръгления). Поне от справките на ДСК се виждат начислените точки по години. Ако се налага от оборота махам транзакциите неносещи точки, или удвоявам тези за покупките от Уиз.  

Редактирано от logist13
Връзка към коментар
3 hours ago, Ilian359 said:

Подробна справка се появи в почивен ден преди около 3 седмици, но беше спряна скоро след това. Явно хораат работят по въпроса.

Къде точно се е появила - не виждам индикация по менютата за такава възможност да се визуализира, било то и без стпавката ?

Връзка към коментар
преди 18 минути , georgebg каза:

Къде точно се е появила - не виждам индикация по менютата за такава възможност да се визуализира, било то и без стпавката ?

Беше в Карти - Бонуси, точно там, където можеш да заявиш изтегляне на точките в Уиз акаунта си. Беше се появила допълнителна опция. Аз също я видях, показваше всички  транзакции и колко точки се полагат за всяка от тях. 

Редактирано от yordanov
Връзка към коментар
преди 18 часа, cybersimo каза:

Днес вдигнах поредния скандал и най-после ми се обадиха да се извинят, че наистина за три транзакции в Уиз (от 1 април 2019) са ми начислили точки х2 вместо х4 и си ми ги върнаха. 

Проверявайте си редовно транзакциите! Аз експортирах в Excel и си направих формула за пресмятане. Но също така ми потвърдиха, че в момента се разработва системата така, че да показва точките за всяка транзакция по отделно

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Знам за опцията за внасяне на пари над лимита и ползването им, а колко над него може да се внесат? Аз съм с лимит 500лв и искам да внеса и да направя покупка за 900 лв на Уиз сайта, възможно ли е?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
1 minute ago, Ivko said:

Знам за опцията за внасяне на пари над лимита и ползването им, а колко над него може да се внесат? Аз съм с лимит 500лв и искам да внеса и да направя покупка за 900 лв на Уиз сайта, възможно ли е?

Да

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Да

А покупката, като не е в моя акаунт, но с моята карта пак ли седават по 4т.и на цялата ли сума ще ги начислят или само на лимита ми?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
1 minute ago, Ivko said:

А покупката, като не е в моя акаунт, но с моята карта пак ли седават по 4т.?

Лимита е това, което е заложено по лимит в картата ти и се вижда в банкирането или апп-а.

Покупката я засичат по търговец а не по профил и естесвено, че всичко се смята по стпйност на покупка 🙂

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Точките се отразяват в сметката на ДСК, т.е.  следват титуляра на кредитната карта и после респективно се прехвърлят в неговия уиз акаунт. Точките не зависят от лимита, а от похарчената сума. Ще се удвои, респ. *4 изхарчената сума. Има годишен таван на натрупването на точки 40000, но лева.

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
2 minutes ago, ДиянаВ said:

Точките се отразяват в сметката на ДСК, т.е.  следват титуляра на кредитната карта и после респективно се прехвърлят в неговия уиз акаунт. Точките не зависят от лимита, а от похарчената сума. Ще се удвои, респ. *4 изхарчената сума. Има годишен таван на натрупването на точки 40000.

Малко ме стресна 🙂 , защото май оборота е 40к, а точките са 80к , а стреса е че за месец имам 10к точки 😉 

Връзка към коментар

Днес се занимавах с правилата им, платих данъците си за предходната година и първо тримесечие. Не съм сигурна дали с плащане на данъци ще натрупа някакви точки, но реших са пробвам. Няма банкова такса при плащането им през ПОС на НАП, включително през електронните им услуги. Някой има ли опит при плащането на данъци и осигуровки?

Връзка към коментар
Преди 1 час, georgebg каза:

Малко ме стресна 🙂 , защото май оборота е 40к, а точките са 80к , а стреса е че за месец имам 10к точки 😉 

40к оборот може да са между 80к и 160к точки, в зависимост къде плащаш с нея

Редактирано от cybersimo
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.