Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

А аз искам да питам на какъв принцип взимат кредита от акаунта при покупка на билети. Днес за пръв път го ползвах, но не са взели парите от най-старите ми кредити, които ще изтекат първи през декември 2019, а от други, по-нови.

Връзка към коментар
преди 8 минути , bimbo каза:

А аз искам да питам на какъв принцип взимат кредита от акаунта при покупка на билети. Днес за пръв път го ползвах, но не са взели парите от най-старите ми кредити, които ще изтекат първи през декември 2019, а от други, по-нови.

Те не вземат автоматично ако не се лъжа, а като имаш повече от един кредит си избираш

Връзка към коментар

Не ми даде възможност за избор. Резервирах през сайта, защото приложението се е бъгнало днес, прединсталирах два пъти и нищо. Попита ме само: Искате ли да платите с уиз кредит?

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 48 минути , ДиянаВ каза:

Сега погледнах в пощата си потвърждението, когато си създадох акаунта - български е, парите са в лева. Първото ми плащане е в румънски леи. Нещо май не са ти дали адекватно обяснение. Ти в България ли си създал акаунта и от българската версия на сайта ли?

В България да, още от самото начало. Не помня първата ми покупка и избраната валута. Този отговор ми дадоха по телефона. Няколко пъти питах и потвърдиха, че нямало как да се смени валутата от никъде. А в самия профил дори няма такава опция

Връзка към коментар

Първият ми полет с тях беше София - Лутън двупосочен, цената беше в лева, но наличността в акаунта ми е в €. КК Wizz нямам, парите, заредени там, са само от нощувки в Booking. При плащане в евро, директно са дърпани в евро, при плащане в лева са ги превалутирали от Евро в лев. 

Връзка към коментар

Проблема е,  че който е както при мен и му прехвърлят от кк дск уиз в евро,  губи от куция курс, на 150лв са 4лв.И няма вариант за смяна това да стане в лв, което е адски тъпо. 

Връзка към коментар
преди 4 минути , Branko каза:

Проблема е,  че който е както при мен и му прехвърлят от кк дск уиз в евро,  губи от куция курс, на 150лв са 4лв.И няма вариант за смяна това да стане в лв, което е адски тъпо. 

Имам същия проблем. Профила е създаден в България.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Възможно е профилите да са създадени по време, когато програмата им е била такава - всичко в евро. Не знам, само гадая. Моето плащане със сигурност е в румънски леи.

Връзка към коментар

А може би има значение не първото плащане, което потребителят е направил, а първото плащане извършено към него .

В смисъл, ако първото зареждане на сметката му е било в евро (от booking примерно) остава в евро.

Ако пък първото зареждане е било в лева (от дск например), значи в лева.

Разбира се гадая.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , KAMEN_MAGELLAN каза:

А може би има значение не първото плащане, което потребителят е направил, а първото плащане извършено към него .

В смисъл, ако първото зареждане на сметката му е било в евро (от booking примерно) остава в евро.

Разбира се гадая.

Нямам зареждане от букинг, само от виз карта. Така че не е това. Но не помня какво беше първото плащане, много отдавна беше.

Връзка към коментар
40 minutes ago, KAMEN_MAGELLAN said:

Разбира се гадая.

И моя акаунт е регистрирана от бг, но сега гледам сметката показва 0 EUR т.е е в евро, никога не съм получавал каквито и да било плащания към нея, даже май от моя акаунт не съм купувал билети .... досега съм летял с уиз все с билети през посредници или купени от друг човек .....

Връзка към коментар

Тия гадове нещо лъжат, сега си направих чисто нов Wizz акаунт, от българския сайт на Wizz, попълних си българия навсякъде и резултата е че баланса е 0 евро. Сигурно зависи в каква валута е първото зареждане на акаунта - ако е в евро от букинг - ще остане евро. Все пак е абсурдно да не могат да го сменят.

wizz.png

Връзка към коментар

Ето какво направих:

Потърсих в имейла ми за "wizz" - излезнаха ми всички резервации които съм правил, имам досега купени 5 полета като 2014 е първия, всички са купувани в лева. Исках да разбера със сигурност в каква валута ми е сметката, наплаших се че пише че баланса ми е 0.00 евро,

Обадих се на Wizzair на безплатния им телефон 024928367. там ми казаха че не виждат старите резервации - само от тази година която имам, но ми казаха че акаунта ми е в лева и ми казаха когато го зареждам да внимавам първото зареждане да е в лева за да не се обърка нещо. Също ги питах кога ми е направен акаунта за да знам кой ми е първия купен полет с него - не можаха да ми кажат.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 5.06.2019 г. в 19:38, Branko каза:

Ще е интересено,  дали ще е различен отговора, моля те да споделиш после 🙂

Това е отговора:

Благодарим Ви за писмото изпратено до Отдела Връзки с Клиенти нa Wizz Air. Моля, приемете нашите искрени извинения за създаденото неудобство. 
Бихме желали да Ви информираме, че според условията в т.1.6 за регистриране на wizz профил, валутата се избира от клиента :

bg_5f1596bc.pdf

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте, кандитатствах за въпросната карта на wizz, одобриха ме в понеделник и отидох да подпиша сума и документи и сега чакам картата да стане готова. Имам следния въпрос, кога ви дойде на вас дискаунт клуба, че изчетох цялата тема и видях, че почти веднага, но при мен все още нищо не са ми изпратили нито имейл, нито пък в профила ми има заредено членство, почнах да се съмнявам вече дали ще станат нещата...?

Връзка към коментар
преди 1 час, Marisha каза:

Това е отговора:

Благодарим Ви за писмото изпратено до Отдела Връзки с Клиенти нa Wizz Air. Моля, приемете нашите искрени извинения за създаденото неудобство. 
Бихме желали да Ви информираме, че според условията в т.1.6 за регистриране на wizz профил, валутата се избира от клиента :

bg_5f1596bc.pdf 85 kB · 12 изтегляния

Благодаря. Значи си измиха ръцете с този договор.Явно който е в евро, ще е ощетен.  Ама пък никъде не пише, че не може да се променя. Още повече, че в изброените сметки няма лев, като валута. А и имам получен мейл от уиз, че сметката ми е заредена със 150лв а не с 74 евро.

Връзка към коментар
преди 38 минути , Branko каза:

Благодаря. Значи си измиха ръцете с този договор.Явно който е в евро, ще е ощетен.  Ама пък никъде не пише, че не може да се променя. Още повече, че в изброените сметки няма лев, като валута. А и имам получен мейл от уиз, че сметката ми е заредена със 150лв а не с 74 евро.

Това за левове сега им написах, ще видим, какво ще отговорят.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Marisha каза:

Това за левове сега им написах, ще видим, какво ще отговорят.

Чудя се да изчакам да ти отговорят ли или да ги почвам и аз :). На кой имейл им пишеш? 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.