Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 часа, zvezda9001 каза:

Здравейте, кандитатствах за въпросната карта на wizz, одобриха ме в понеделник и отидох да подпиша сума и документи и сега чакам картата да стане готова. Имам следния въпрос, кога ви дойде на вас дискаунт клуба, че изчетох цялата тема и видях, че почти веднага, но при мен все още нищо не са ми изпратили нито имейл, нито пък в профила ми има заредено членство, почнах да се съмнявам вече дали ще станат нещата...?

Веднага когато подписвах документите им дадох моят виз номер и непомня след колко време имах членство.Изчакай 4-5 дена 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз кандидатствах. Сега чакам да ми стане готова картата и да отида да подпиша и документите с едно ходене. Попитах ги кога ще ми активират членството и казаха, че когато подпиша документите, нямало как по-рано. 

Връзка към коментар
1 hour ago, ivelina666 said:

И аз кандидатствах. Сега чакам да ми стане готова картата и да отида да подпиша и документите с едно ходене. Попитах ги кога ще ми активират членството и казаха, че когато подпиша документите, нямало как по-рано. 

Дано стане така, ня мен ми бяха обещали същото, а като отидох се оказа че още договорите не са разпечатали, а аз мислех че са разписани вече от тяхна страна и мога да си ги взема веднага ... пълна заблуда.

Връзка към коментар

И на мен. А на практика нищо не беше подписано, служителката не знаеше какво да разпечата и се съветваше с колежки по бюро и по телефона - утрепах си половин час.

Накрая като исках активация на ДСК Директ ми каза -  може, ама друг път.

Картата трябвало да се активира първо и тогава да ида да си подпиша документите😤😤😤

Та ходих втори път. 

Иначе дискаунта ми го активираха на следващия работен ден след одобрението.

А първото ми извелечние излезе 2 месеца след като получих картата - един месец гратис плюс имах.

Връзка към коментар

Това с подписването предварително на договорите им е политика на банките. При предоговаряне на ипотечен кредит с Юробанк се бяхме обадили предварително кога ще отидем, за да подготвят документите и като отидем да не чакаме тепърва да ги разпечатват и да подпишем веднага, понеже бързахме за работа. Когато отидохме започнаха тепърва да разпечатват и на въпроса ни защо не са подготвени и подписани от тяхна страна  да остане само ние да ги подпишем, отговориха, че не можели да подписват предварително и документите се разпечатват при пристигането на клиента, а директорът на клона полага подпис задължително след нас.

Връзка към коментар
1 hour ago, chandni said:

Това с подписването предварително на договорите им е политика на банките. При предоговаряне на ипотечен кредит с Юробанк се бяхме обадили предварително кога ще отидем, за да подготвят документите и като отидем да не чакаме тепърва да ги разпечатват и да подпишем веднага, понеже бързахме за работа. Когато отидохме започнаха тепърва да разпечатват и на въпроса ни защо не са подготвени и подписани от тяхна страна  да остане само ние да ги подпишем, отговориха, че не можели да подписват предварително и документите се разпечатват при пристигането на клиента, а директорът на клона полага подпис задължително след нас.

Като бивш служител на ДСК мога да кажа, че документите могат да се разпечатат предварително, но е въпрос на желание. Аз лично това го правих за улеснение хем на клиента, хем на себе си, но за съжаление не всички са така. 

Връзка към коментар

Имам вьпрос.

вчера усвоих 30 000 точки от картата, а днес получих мейл, че 213,39 лв са осребрени. 

Е не трябваше ли да са 300 о от кьде идва разликата?

Връзка към коментар
преди 4 минути , noshtna_ptica каза:

Имам вьпрос.

вчера усвоих 30 000 точки от картата, а днес получих мейл, че 213,39 лв са осребрени. 

Възможно ли е да е достигната годишната граница ?

Връзка към коментар

преди 4 минути , noshtna_ptica каза:

Имам вьпрос.

Вероятно от това... 

На 5.06.2019 г. в 13:58, Branko каза:

Някой наясно ли е натрупаните точки в дск, след като се прехвърлят  в уиз в лева или евро ги прехвърлят? Питам защото  прехвърлих преди време натрупани 15000 точки, които са 150лв,а в уиз ми прехвърлиха 74.46€=146лв.Предполагам разликата идва от дървения курс. За това питам някой дали ги получава в лв или само в евро ги прехвърлят? 

Връзка към коментар
В момента, Branko каза:

Е тук трябва много да е дървен курса, при мен на 300лв са 8лв минус а при @noshtna_ptica са 86лв минус

Възможно е да е 2 в 1. 

преди 7 минути , Zaro каза:

Възможно ли е да е достигната годишната граница ?

Връзка към коментар
преди 56 минути , Branko каза:

Колко беше тази годишна граница? 40000лв макс годишен оборот, което е 800лв в точки, нали? 

Май да, аз имам спомени за равностойност на 400 евро.

Връзка към коментар

Разбрах причината, незнайно защо са ги прехвърлили на 2 транша. С втория транш е остатъка до 300. В евро са и загубата от курса е минимална. Доволна сьм. 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
1 hour ago, Branko said:

Колко беше тази годишна граница? 40000лв макс годишен оборот, което е 800лв в точки, нали? 

Това е ограничение в ДСК и няма нищо общо с Wizz.  Много интересно е как като пишеш колко токи прехвърляш в ДСК, ги дава и като равностойност в лева. А после резултата в Уиз да е друг?

Да не би да ги прехвърлят начасти и да дойдат и другите след ден-два ...

Връзка към коментар

Може и да прехвърлят точките на части в някои случаи. В зависимост от това, през коя година са натрупани, точките се водят поотделно в ДСК, т.е. ако точките от първата година не стигнат, нищо чудно да ползват второ прехвърляне на точките от следващата година. Това се вижда в ДСК директ.

Връзка към коментар
преди 41 минути , noshtna_ptica каза:

Разбрах причината, незнайно защо са ги прехвърлили на 2 транша. С втория транш е остатъка до 300. В евро са и загубата от курса е минимална. Доволна сьм. 🙂

noshtna_ptica, защо сметката ти е в ЕВРО а не в лева?

Връзка към коментар

Това за сметките в лева и евро скоро го разисквахме, май в някоя от темите за Уиз. Моята е в лева, но на доста хора тук е в евро, без да са избирали валута при създаването на акаунта си. От Уиз сега отговарят, че не можело впоследствие да се сменя валутата в профила.

Връзка към коментар
Георги Матеев

Това, че Уиз сметката е в евро, не е никакъв проблем.

Да, при получаване на ДСК трансфери в лева се губи от превалутиране по мега куция Уиз курс.

Същевременно когато се плаща с Уиз кредит във валута различна от евро, то се печели от същия този курс - т.е. Уиз ощетяват сами себе си.

Преди малко платих с кредит билет Женева-София 36 франка. Уиз изтеглиха от евровата ми сметка само €30.37. А в момента по курса на деня 36 франка се равняват на €31.98.

По същия начин се печели от курсова разлика при плащане на билети в лева.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
8 minutes ago, Георги Матеев said:

Преди малко платих с кредит билет Женева-София 36 франка. Уиз изтеглиха от евровата ми сметка само €30.37. А в момента по курса на деня 36 франка се равняват на €31.98.

Разликата ти е а-ха билета София - Каламата - София. :)

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
43 minutes ago, aleksandrina said:

Разликата ти е а-ха билета София - Каламата - София. 🙂

28 minutes ago, Таньо said:

Уиз кредитират Райън с посредничеството на @Георги Матеев ! 🙂 

Първо модераторите ни отцепиха от темата за Райън, но ние сме упорити и навлязохме в темата за ДСК кредитна карта на Уиз. Последната гледам и тя стана HOT😁. Едно 7 страници дали могат да се изпишат и тук😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.