Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз имам един въпрос - на няколко пъти се споменават комуналните сметки - аз плащам вода, ТВ + нет и телефон през epay, с WIZZ карта, има някакви стотинки такса на Epay, ама тях си ги има независимо с коя карта плащам, къде е проблемът? 

(забележка - ток плащам на EVN, при тях се плаща директно с картата на сайта им)

Публикувано:

А във Варна не може да се плати тока през банкомат . Пробвах на  банкомата на ДСК, Пощенска и Булбанк не и не . Тук сме при Енергопро. От ДСК нямат идея какво става. Може да се плаща само водата.

Публикувано:

Моята карта пратена към клона на 7ми, вчера още не беше пристигнала, днес получих мейл че ми се е активирал Wizz Discount Club, още преди да съм подписал, днес ми се обадиха че картата е там да отивам да си я взимам.

Публикувано:

На мен пък снощи ми активираха дискаунта, но все още никой не ми е звънял да ходя да се подписвам и да си взимам картата. Интересна система са 🙂 

Публикувано:

Да ви питам

1) ползвате ли приложението за телефон за да си гледате картата мисля че се казва Dsk Smart

2) трябва ли да сложа 3д парола и какво става ако не сложа

Публикувано:
10 minutes ago, jujo_si said:

Да ви питам

1) ползвате ли приложението за телефон за да си гледате картата мисля че се казва Dsk Smart

2) трябва ли да сложа 3д парола и какво става ако не сложа

1 - ползвам го, става да си правиш справки, блокираш картата и да сетваш лимити

2 - на някой сайтове, предимно български, няма да може да плащаш без активиранa 3-D парола. (мисля, че имаше макс 3 плащания без код, след което по никакъв начин не става)

Публикувано:

Аз днес си получих моята карта, а снощи ми активираха дискаунт клуба, така че за сега всичко е точно, притеснявах се, че го забавиха, но пък снощи взеха че го активираха 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
11 minutes ago, jujo_si said:

А можеш ли да харчиш с картата вече? Аз не, на 0 ми е още!

Всичко в тази банка започва с 24 часа чакане.

Днес пререгистрирах за банкиране електронен подпис - 24 часа за да може да се подписват преводи.

Няма такава банка 🤥, дори в НАП като регистрираш подпис и веднага може да работиш !

Публикувано:
преди 11 часа, bimbo каза:

Аз така и не можах да подкарам приложението и ползвам браузъра.

Не е чак толкова трудно, влизаш в Дск Директ там влизаш в менюто Смарт Приложения там си избираш картата ако не е избрана после даваш "Регистриране на устройства" добавяш си ново устройство, после от телефона в ДСК Смарт се логваш с Клиентски номер: 

И с кода за сигурност на устройството от ДСК Директ

Публикувано:

Днес получих мейл от Wizz, че членството ми в Discount Club изтича на 20-ти, но тъй като съм активен притежател на картата, ще го подновят автоматично. Колко са любезни 🙂 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 14 минути , kali каза:

Днес получих мейл от Wizz, че членството ми в Discount Club изтича на 20-ти, но тъй като съм активен притежател на картата, ще го подновят автоматично. Колко са любезни 🙂 

Супер! Точно вчера се чудих какво ли ще стане като изтече годишното членство. Моето изтича на 23-ти.

Интересно какво разбират под 'активен притежател' и това означава ли, че на някого може и да не му подновят членството. 🙂

Публикувано:
20 minutes ago, yordanov said:

Интересно какво разбират под 'активен притежател'

Просто не си закрил картата и от ДСК са ти взели 45-те лева за следващата година 🙂 

Публикувано:
На 12.06.2019 г. в 21:17, nino каза:

А във Варна не може да се плати тока през банкомат . Пробвах на  банкомата на ДСК, Пощенска и Булбанк не и не . Тук сме при Енергопро. От ДСК нямат идея какво става. Може да се плаща само водата.

Може, може, аз си го плащам и няма проблем. Само на банкомати на ДСК категорично не става. Иначе примерно на Пощенска, клона на Владислав става, по ОМВ-тата става (май са на Райфайзен) и т.н.

Публикувано:
преди 10 минути , georgebg каза:

Просто не си закрил картата и от ДСК са ти взели 45-те лева за следващата година

И аз първоначално това си помислих, но все още не са ми взели таксата 🙂

Публикувано:
6 minutes ago, kali said:

И аз първоначално това си помислих, но все още не са ми взели таксата 🙂

По принцип след като не си закрила картата, за което трябва поне месец, така или инче ще ти вземат парите, вероятно около 20-ти, когато ти е и издадена картата 🙂 ... няма да се разминеш гратис 😉 

Публикувано:

Сигурна съм, че няма да се размина гратис 🙂

Просто за този месец вече имам извлечение и в него такса няма, предполагам, че ще е следващия месец.

Публикувано:

При мен и в Движения по сметки я няма, и погледнах датите - на 19.06.2018 съм получила предварително одообрение, а първата ми транзакция с картата е на 6.07.2018, т.е. вероятно на 5-6 юли съм си получила пластиката, затова може все още да не са ми дръпнали таксата.

Публикувано:

Мъка мъка,

Картата ми е дадена оня ден и още не мога да плащам!

Първо чаках да ми се качи лимита над 0. днес лимита е вече качен - опитах плащане - не става, трябвало да се изчака 1 нощ за да се отрази лимита, можело утре а можело и в понеделник да заработи

Когато си добавям картата в Пейпал оттам ми казват че картата е отказана, поне това ще е лесен начин да разбера кога ще ми е вече наистина активна картата.

Публикувано:
преди 6 часа, logist13 каза:

Може, може, аз си го плащам и няма проблем. Само на банкомати на ДСК категорично не става. Иначе примерно на Пощенска, клона на Владислав става, по ОМВ-тата става (май са на Райфайзен) и т.н.

А на тяхните банкомати има ли такса ?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Zaro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.