Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

34 minutes ago, jujo_si said:

Има ли някъде където да се виждат авторизациите по картата

В момента на покупката - само смс (безплатен,трябва да си активираш услугата) с горе-долу добра информативна част.

В ДСКДирект - се виждат транзакции, но без никаква информативна част, информация се вижда вече като се осчетоводят след 2-3 дена.

Връзка към коментар
преди 15 минути , georgebg каза:

В момента на покупката - само смс (безплатен,трябва да си активираш услугата) с горе-долу добра информативна част.

В ДСКДирект - се виждат транзакции, но без никаква информативна част, информация се вижда вече като се осчетоводят след 2-3 дена.

СМС не са ли безплатни само първите 20 броя

Връзка към коментар
В момента, Божидар каза:

Всички са безплатни,аз за една година една стотинка не сеъм дал за смс.

Да в тарифата пише 

- картконтрол по револвираща кредитна карта без такса

И в БГ мрежа и в чужда мрежа

• Харесвам 2
Връзка към коментар

дойде ми смс за сумата за револвиране 50лв, 

защо не ми казва колко е пълната сума за погасяване на картата

къде да видя тази сума, нито DSK Директ нито DSK Smart показват колко е 

Връзка към коментар
преди 3 минути , jujo_si каза:

дойде ми смс за сумата за револвиране 50лв, 

защо не ми казва колко е пълната сума за погасяване на картата

къде да видя тази сума, нито DSK Директ нито DSK Smart показват колко е 

В извлечението в дск директ се вижда, което е налично 2-3 дена след револвирането, но аз си отварям смарт-а и виждам колко наличност имам и си смятам колко дължа 😀

• Смея се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

В извлечението в дск директ се вижда, което е налично 2-3 дена след револвирането, но аз си отварям смарт-а и виждам колко наличност имам и си смятам колко дължа 😀

проблема е че наличността намалява ако има блокирани суми да кажем от хотели и т.н. а тези пари реално може да не ги дължиш ако платиш по късно да кажем по друг начин. а защо ДСК просто не каже колко е цялата сума както всички, директно в СМСа, какво ме интересува сумата за револвиране след като с нея ще плащам наказателни лихви?

Връзка към коментар
преди 1 минута , jujo_si каза:

какво ме интересува сумата за револвиране след като с нея ще плащам наказателни лихви

Защото тях ги интересува хората да плащат наказателни лихви 🙂

И мен много ме дразни това, че трябва да се чака след смс-а да се появи pdf-извлечението, за да се види сумата.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , jujo_si каза:

проблема е че наличността намалява ако има блокирани суми да кажем от хотели и т.н. а тези пари реално може да не ги дължиш ако платиш по късно да кажем по друг начин. а защо ДСК просто не каже колко е цялата сума както всички, директно в СМСа, какво ме интересува сумата за револвиране след като с нея ще плащам наказателни лихви?

Изчакай да излезе извлечението в PDF.

Връзка към коментар
1 hour ago, jujo_si said:

Защото не всички, които ползват картата и като цяло кредитните карти си внасят цялата използвана сума. 

Just now, Plamsi said:

Защото не всички, които ползват картата и като цяло кредитните карти си внасят цялата използвана сума. 

А и блокираната сума също се счита за използвана сума. 

Връзка към коментар
2 hours ago, Plamsi said:

Ако е така то е само в ДСК ....

И аз получих смс със сума за револвиране, само че седмица преди смс-а съм не само погасил всичко но и съм на плюс като салдо .... достааа ... дървено 😉 

Връзка към коментар
На 21.06.2019 г. в 20:49, georgebg каза:

И аз получих смс със сума за револвиране, само че седмица преди смс-а съм не само погасил всичко но и съм на плюс като салдо .... достааа ... дървено 😉 

На 21.06.2019 г. в 20:49, georgebg каза:

Ако картата е  с попълнен лимит към датата на падежа не трябва да получиш sms.Провери в. RDF извлечението в ДСК Директ какво имаш да плащаш.

Връзка към коментар
На 21.06.2019 г. в 17:52, Plamsi каза:

Блокираната сума не се смята за използвана трябва търговеца да си вземе парите и тогава се  осчетоводява.Затова сумата която трябва да погасите за да не плащате лихви може да е по малка от изразходваната.Проверявайте винаги в PDR извлечението в ДСК Директ колко дължите там е посочена точната сума за пълно пигасяване.

На 21.06.2019 г. в 16:40, kali каза:

Защото тях ги интересува хората да плащат наказателни лихви 🙂

И мен много ме дразни това, че трябва да се чака след смс-а да се появи pdf-извлечението, за да се види сумата.

Защото 90% от клиентите внасят само минимална сума за револвиране.Масово картите се ползват като кредит...

• Харесвам 1
  • Шок 2
Връзка към коментар
8 hours ago, ttelena said:

Защото 90% от клиентите внасят само минимална сума за револвиране.Масово картите се ползват като кредит..

Това пък откъде ? Някаква официална статистика ли е?

Нищо не пречи в кометирания SMS, да присъстват и двете суми - за револвиране и за пълно погасяване.

Връзка към коментар
преди 47 минути , georgebg каза:

Това пък откъде ? Някаква официална статистика ли е?

Нищо не пречи в кометирания SMS, да присъстват и двете суми - за револвиране и за пълно погасяване.

Много лесно могат да го оправят сумата за револвиране е точно 3% от сумата за пълно погасяване. Револвирането по 100, делено на 3, дава погасяването. Да им пишем с това искане, да им задръстим мейла!

Връзка към коментар

Нямам конкретна статистика, но повечето ми познати не погасяват всичко в срока без лихва. Просто не им стигат парите.

Аз съм много доволна, откакто разбрах за опцията да внесеш пари над лимита. Правя го, харча главно тях и не ми се налага да мисля кога е падежната дата. Сдобих се с тази карта само заради wizz членството.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.