Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

16 minutes ago, jujo_si said:

Искам да видя дали акаунта в wizz ми е в лева, мога ли да си преведа само 1 лев от ДСК към wizz за тест

Аз съм прехвърляла точки за 2 лв. Защо да не може за 1 лв.

А сега баланса ти колко е - 0.00 лева или 0.00 евро? 

Връзка към коментар
преди 44 минути , jujo_si каза:

Искам да видя дали акаунта в wizz ми е в лева, мога ли да си преведа само 1 лев от ДСК към wizz за тест

Прехвърляш точки, не левове. Т.е. прехвърляш 100 точки и ще видиш как ще бъдат отразени.

Връзка към коментар

Може да е коментирано, но да питам - каква е ситуацията, ако получа превод в Евро към тази сметка? Такси? Доста банки в БГ имат "такса получен превод", други имат такса "получен превод в Евро", ако сметката е левова, че се чудя, дали да дам тази, или  някоя друга?

Връзка към коментар

Моето получаване е по картата. Не задълбах толкова във въпроса.

14 minutes ago, Ilian359 said:

По картата или по сметката? По картата имаш 0.5% такса, но въпросът е за получаване на пари по IBAN сметката.

Връзка към коментар

В тази връзка, понеже съм от скоро собственик на тази карта и още не съм харчила, но като похарча, мога ли преведа от ОББ електронното ми банкиране към IBAN-а на Уизз картата? И в този случай някакви такси ще имам ли, освен 1лв, колкото ми е превода от ОББ?

Връзка към коментар
преди 4 минути , ivelina666 каза:

В тази връзка, понеже съм от скоро собственик на тази карта и още не съм харчила, но като похарча, мога ли преведа от ОББ електронното ми банкиране към IBAN-а на Уизз картата? И в този случай някакви такси ще имам ли, освен 1лв, колкото ми е превода от ОББ?

Можете да превеждате по IBAN-а на картата. Ако преводът е в левове, такса няма да има от страна на ДСК.

За да избегнете таксата от 1 лев на ОББ, може да внасяте чрез депозитен банкомат на ДСК. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега се чудя кой да похаваля, Wizz или ДСК ? Днес за 3h50 ми прехвърлиха точки от бонуса на КК на Дск, а уж пише до 2 работни дни.  За моя изненада в мобилното приложение на Wizz ми даде с по 10 лв по ниска цена на билет и прехвърлените точни не бяха необходими , но все пак ме изненадаха с бързината 🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Имайте предвид, че ДСК взимат таксата за картата 44 лв когато им скимне и дори няма СМС. Днес по случайност видях, че съм под лимита и щяха да ми вземат и лихва, ако не бях видял този факт. Поне един СМС да пратят, като взимат таксата.😞

• Шок 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 12 минути , Alexander каза:

Имайте предвид, че ДСК взимат таксата за картата 44 лв когато им скимне и дори няма СМС. Днес по случайност видях, че съм под лимита и щяха да ми вземат и лихва, ако не бях видял този факт. Поне един СМС да пратят, като взимат таксата.😞

То да беше само това. На мен пък ми начислиха 42.04 лв (?!) годишна такса за допълнителната Уиз карта, а по условия за нея таксата трябва да е 25 лв. Сега ще трябва да се разправям с прекрасния съпорт.

• Шок 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Рекапитулация след ползване на картата за 1 година:

547 лева под формата на кредити за сайта на Уиз Еър, като с тях са закупени 7 двупосочни билета (с запазени места до пътеката) и имам остатък от още 100+ лева кредит 🙂

Да чукна на дърво не съм имал сериозни проблеми, като изключим издаването. С картата е плащано на всякъде без проблем, като имам 4-5 отказани плащания, поради неясна за мен причина ( 1 път на бензиностанция в Истанбул, 2 пъти на бензиностанция в Пловдив). 

Също така за този период не се е налагало да плащам лихва върху ползваната от мен сума.

• Харесвам 6
  • Браво 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

На мен при обявена такса 44 лв. са ми удържали удържани 41,76 лв. Не знам дали това се води като плащане с картата и дали се начисляват точки и за него :crazy:

Общо взето, впечатленията са в положителния спектър.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Alexander каза:

преди 1 час, Георги Матеев каза:

То да беше само това. На мен пък ми начислиха 42.04 лв (?!) годишна такса за допълнителната Уиз карта, а по условия за нея таксата трябва да е 25 лв. Сега ще трябва да се разправям с прекрасния съпорт.

@Банка ДСК 🙂

Връзка към коментар
Георги Матеев

Развитието:

Преди малко ми звъннаха от кол центъра на ДСК във връзка с моя проблем. Твърдяха, че това е основната карта и затова била начислена по-високата такса (иначе нямаше коментар защо вместо 44 лв. са таксували 42.04 лв, но по този въпрос не задълбах). След като бързо ги убедих, че грешат, в момента "проверяват" и чакам ново обаждане. Телефонна веселба в сряда, какво повече му трябва на човек 😎

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Здравейте,

Ще се радваме, ако можем да Ви съдействаме. Молим само да изпратите Ваши данни (телефон и номер на сметка е достатъчно) на имейл: call_center@dskbank.bg.  Ще проверим каква е причината да бъде удържана годишна такса за основна карта, след което колегите от Контактния център ще се свържат с Вас още днес, за да уточните въпроса.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

преди 24 минути , Георги Матеев каза:

Абсолютно. По-лошото е, че опитът ми с други банки убедително показва, че ДСК са по-малкото зло... 🤣

Иначе преди малко ми звъннаха от кол центъра на ДСК във връзка с моя проблем. Твърдяха, че това е основната карта и затова била начислена по-високата такса (иначе нямаше коментар защо вместо 44 лв. са таксували 42.04 лв, но по този въпрос не задълбах). След като бързо ги убедих, че грешат, в момента "проверяват" и чакам ново обаждане. Телефонна веселба в сряда, какво повече му трябва на човек 😎

Сега видяхме и втория Ви коментар. Ще помолим колегите за по-бърза проверка по случая. 😊

• Харесвам 8
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 55 минути , georgebg каза:

Подмазвач 😜

Уви... реалист 🙂 След като през годините съм имал взимане-даване с почти всички банки в страната смея да твърдя, че банковите услуги у нас като цяло са на потресаващо ниско ниво и нищо не може да ме убеди в противното. Точно заради това съм ограничил комуникацията си с банки до абсолютния минимум, но понякога все пак се налага.

преди 55 минути , ДиянаВ каза:

Имаше се предвид, че @Банка ДСКса сред нас - член на форума, но все още не много активен. Само са се представили.

Да, чак сега разбрах какво се имаше предвид и си коригирах мнението.

@Банка ДСК благодаря за персоналния отговор и добре дошли тук. Надявам се като цяло да имате железни нерви, тъй като във форума често изпадаме в ужасни подробности и понякога дори можем да бъдем доста досадни 🙂

• Харесвам 7
Връзка към коментар
2 minutes ago, Георги Матеев said:

Уви... реалист 🙂 След като през годинитие съм имал взимане-даване с почти всички банки в страната смея да твърдя, че банковите услуги у нас като цяло са на потресаващо ниско ниво и нищо не може да ме убеди в противното.

И аз това имах впредвид с майтапа си  - че в темата на ДСК ги хвалиш 😉 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.