Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
40 minutes ago, EliDion said:

Имам следния въпрос. Има ли значение колко време ще си чужбина и ще ползваш картата там? 

Доколкото знам има значение за застраховките към картата - те са ограничени откъм максимален престой в чужбина. За самото ползване - не.

Публикувано:

Знам, че е за друга карта питането, но аз съм живял с години в чужбина с кредитни и дебитни карти на ПИБ без проблем, освен че при преиздаване оставам известно време без карта докато си я взема лично (затова имах две, та да се застъпват)

активирано онлайн банкиране

Публикувано:

Здравейте, 

Преди около 10 дни си извадих Wizz кредитна карта и я използвах няколко пъти, но в ДСК Директ не успявам да намеря информация за натрупаните Уиз точки и как точно става прехвърлянето към Уиз профила.

Публикувано:
преди 5 минути , Viktor_ каза:

Преди около 10 дни си извадих Wizz кредитна карта и я използвах няколко пъти, но в ДСК Директ не успявам да намеря информация за натрупаните Уиз точки и как точно става прехвърлянето към Уиз профила.

image.png.d34257b49b0264a70a04e202e2d6f409.png

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 26 минути , Viktor_ каза:

Здравейте, 

преди 25 минути , Фичо каза:

image.png.d34257b49b0264a70a04e202e2d6f409.png

Здравейте,

Бихме искали също да уточним, че информацията за броя на натрупаните точки е достъпна до два работни дни след датата на осчетоводяване на трансакциите. Възможно е, ако трансакцията е нова, информацията по нея е все още да не е отразена в профила Ви.  

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)
На 5.07.2019 г. в 19:44, EliDion каза:

Имам следния въпрос. Има ли значение колко време ще си чужбина и ще ползваш картата там? 

Здравейте,

По отношение на възможността да ползвате картата си, както и да закупувате отстъпки, формирани на база усвоени точки от бонус програмата, няма значение дали сте в България или в чужбина. Ако имате нещо друго предвид, молим да уточните въпроса.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Редактирано от Банка ДСК
  • Харесвам 1
Публикувано:

@Банка ДСК, на 29 Юни внесох пари на банкомат 340лв, 20лв от тях банкомата ги арестува, даде съобщение за това но не го написа в дадената бележка, 

Обадих се на телефона и ми попълниха жалба или както там се нарича документа за това че 20лв са ми арестувани за проверка, до днес все още няма никаква вест от тези 20лв, да, казали са че срока е 15 дена но аз очаквах че след 2-3 дена ще се повят по сметката на картата. За мен такова внясяне не е вариант, лично аз няма да го ползвам повече, кога ще се появят новини от 20те лева?

Публикувано:
20 minutes ago, jujo_si said:

@Банка ДСК, на 29 Юни внесох пари на банкомат 340лв, 20лв от тях банкомата ги арестува, даде съобщение за това но не го написа в дадената бележка, 

Обадих се на телефона и ми попълниха жалба или както там се нарича документа за това че 20лв са ми арестувани за проверка, до днес все още няма никаква вест от тези 20лв, да, казали са че срока е 15 дена но аз очаквах че след 2-3 дена ще се повят по сметката на картата. За мен такова внясяне не е вариант, лично аз няма да го ползвам повече, кога ще се появят новини от 20те лева?

Не знам как е при ДСК, но на банкоматите на Пощенска банка, ако някоя банкнота не им хареса просто я връщат, никакави арести, конфискации или национализации в полза на  банката 😉  

И поне успокояващото е че са само 20 лв, ако бяха няколко х 100 и трябва да чакаш половин месец 🥶

Публикувано:

На мен ми взеха 50, може и 100 да вземе, не дава бележка за това, което е най-дразнещото.

После следва разправяне, звънене и чакане.. 

Публикувано: (редактирано)

На мен днес също ми прибра 50 лв банкоматът,последваха 15-20 мин обяснения и слушане на музика по телефона.Ако утре @Банка ДСК реши,че аз не съм прав,с какъв документ ще докажа правотата си и това,че действително съм внесъл тези пари?

Не е лошо да отговорите на този въпрос ,няма да е чудно да се окажем в такава ситуация?

Редактирано от Георги
Публикувано:

Подобни случаи се случват всеки ден навсякъде по света, никой ползващ АТМ не е застрахован. Процедурата е да се направи ревизия на съответният АТМ и да се възстанови сумата. Някои банки по света, предварително временно възстановяват сумата въз основа на клейма и след ревизия, сумата окончателно е налична .Снимането на екрана не винаги помага, тъй като понякога и той замръзва. Аз , физически в банка не съм влизал от едно 15 години (това за САЩ) , всичко само през АТМ или онлайн,  и при гаф, естествено звъня по телефон.

Публикувано:

Здравейте,

Съжаляваме за неприятната ситуация и се извиняваме за причиненото неудобство. 

Във връзка с регулаторни изисквания, банкоматите с тази функционалност извършват проверка за истинност, като задържат банкноти, които пораждат съмнение. Съгласни сме, че тази ситуация може да бъде притеснителна за потребителите и в тази връзка е предвидена допълнителна разработка, така че да се разпечатва разписка с детайли за трансакцията и стойността на задържаните банкноти.

Ще  направим допълнителна проверка по подадените сигнали с цел максимално бързо възстановяване на задържаните суми. Колегите от Контактния център ще се свържат с Вас, след като средствата постъпят по сметката Ви.

Хубав ден,
Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, stanislavpp каза:

Подобни случаи се случват всеки ден навсякъде по света, никой ползващ АТМ не е застрахован. Процедурата е да се направи ревизия на съответният АТМ и да се възстанови сумата. Някои банки по света, предварително временно възстановяват сумата въз основа на клейма и след ревизия, сумата окончателно е налична .Снимането на екрана не винаги помага, тъй като понякога и той замръзва. Аз , физически в банка не съм влизал от едно 15 години (това за САЩ) , всичко само през АТМ или онлайн,  и при гаф, естествено звъня по телефон.

Здравейте,

Благодарим Ви, че споделихте наблюденията си от други държави, както и варианта с предварително възстановяване на сумата. Приемаме го като препоръка, която ще имаме предвид при последващото развитие на услугата.

Хубав ден,
Екипът на Банка ДСК

Публикувано:

Точно по тази причина ( "арестуване" на банкноти) аз лично съм се отказал от внасяне на пари на банкомат на ДСК.  
И не толкова че ще  обеднея с едни 20 или 50лв. за известно време, но разправиите и загубата на време ...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 35 минути , Яничка каза:

Получих смс за това промо:

dsk.png.6f62aa8743e914262a3be09d8837b267.png

Не става ясно за кои супермаркети важи.

Здравейте,

Предложението е валидно за всички супермаркети в страната и чужбина. 🙂

Хубав ден,
Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 7
Публикувано:

А бензиностнациите?

Този максимален money-back общ ли е за двата вида търговски обекти или можем да разчитаме на до 50 лева поотделно в супермаркетите и в бензиностанциите?

Публикувано:

Просто са решили, ако се разходиш до офис и повисиш час-два, да ти дадат едни 50 лв за усилията 🙂

И естествено, че е общо 50 лв. ...

Публикувано:
преди 11 минути , georgebg каза:

Просто са решили, ако се разходиш до офис

Не може ли без разходки до офис? Електронният подпис от години е законно средство за легитимация в България. Даже в НАП го въведоха 😂 Тук сме пътуващи хора. Ако от ДСК направят приложение, което визуализира всички точки на света, в които се използват техните карти, целият глобус ще замига в магеланско синьо. И въобще - XXI век сме. Какви офиси, какви хартии за подписване?!

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 55 минути , Goal & Boss каза:

А бензиностнациите?

Този максимален money-back общ ли е за двата вида търговски обекти или можем да разчитаме на до 50 лева поотделно в супермаркетите и в бензиностанциите?

И как ще става  с този money-back, при условие на трупане на точки с ДСК-Уиз картата? По сметката ли ще се добавя, в точки ли ще се генерират или ще ги давате на ръка?

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.