Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам следния въпрос. Моята карта е с 1000 лв лимит. Някъде бях чел, че можеш да си надвнесеш пари по нея и след като ги изхарчиш те отново ти дават 2% ''cashback''. След като внесох по картата 3000 лв и ги изпратих по Trasferwise очаквах да се появят 6000 точки (3000х2 точки на лев). За съжаление, обаче такива точки не виждам по моята сметка. Някъде аз ли бъркам по системата или? Само за протокола, транзакцията е направена преди около 2 седмици.

Публикувано:
11 minutes ago, t_petkov said:

Имам следния въпрос. Моята карта е с 1000 лв лимит. Някъде бях чел, че можеш да си надвнесеш пари по нея и след като ги изхарчиш те отново ти дават 2% ''cashback''. След като внесох по картата 3000 лв и ги изпратих по Trasferwise очаквах да се появят 6000 точки (3000х2 точки на лев). За съжаление, обаче такива точки не виждам по моята сметка. Някъде аз ли бъркам по системата или? Само за протокола, транзакцията е направена преди около 2 седмици.

Точки се трупат само при използане на картата за покупки от търговци, плащане на данъци, осигуровки, сметки. 

При зареждане/прехвърляне на суми към други сметки, както и за хазартни залози, няма бонус точки. Пише го в правилата за ползване на картата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 минути , t_petkov каза:

След като внесох по картата 3000 лв и ги изпратих по Trasferwise очаквах да се появят 6000 точки (3000х2 точки на лев). За съжаление, обаче такива точки не виждам по моята сметка. 

Захранване на Transferwise и Револют не начислява точки.

Нещо повече, мисля, че захранване на Transferwise го считаха за паричен трансфер, за което може да са те таксували 1лв+1% от сумата, която си превел. Провери движенията по кредитната карта за всеки случай. 

• Харесвам 1
Публикувано:

С тия социални мрежи стават трудни таргетирани те промоции. Един  получи и после хиляда искат и те или ако може нещо по-различно, че това не им върши работа...

• Харесвам 3
Публикувано:
На 12.07.2019 г. в 16:53, Яничка каза:

София Орлов мост (или Сан Стефано, не знам как точно е в системата ви)

Здравейте,

Уточнихме въпроса с колегите от офиса на ул. „Сан Стефано“ и получихме потвърждение, че ще се свържат отново с Вас. Извиняваме се за създаденото неудобство.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

Уточнихме въпроса с колегите от офиса на ул. „Сан Стефано“ и получихме потвърждение, че ще се свържат отново с Вас. Извиняваме се за създаденото неудобство.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Благодаря за съдействието. Днес подписах документите, бяха подготвени от служителите и ми спестиха доста време.

• Харесвам 3
Публикувано:

На 12.07.2019 г. в 19:38, georgebg каза:

Такива удостоверения би трябвало да са отживелица - проверяват се осигурителните вноски по служебен път ...

На мен ми бяха отказали представяне на данъчна декларация, а друга банка, няма да казвам името и, за да не дразня някой, с удоволствие отчетоха сумите по данъчна декларация 🙂 

Аз съм с леко неуважителните 1000 лв. лимит 😉 , следващия ми най-малък лимит на КК е 4500, даден от Пощенска банка преди  точно 10 години.

Казват че уважението трябва да взаимно, не знам дали важи и за неуважението 🙄

Здравейте,

Доходите, които можете да удостоверите чрез годишна данъчна декларация също се взимат предвид, при разрешаване на кредитен лимит по карта. Съжаляваме, ако сте получили друга информация в наш офис или наш служител е отказал да приеме документа ( поне така разбираме от коментара Ви). В случай че към момента Ви е необходим по-висок лимит по картата, молим да посочите кой наш офис Ви е удобно да посетите, за да подадете искане отново.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
На 12.07.2019 г. в 20:21, Костов каза:

Аз съм от скромните картодържатели на карта Wizz с лимит от 1000 лв. Получих предложението за което се говори по-горе. Интересно ми е, ако го приема с колко ще се увеличи лимита ми?

Здравейте,

Пълното съдържание на офертата с включен нов лимит по картата е достъпно в профила Ви в ДСК Директ. 🙂

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Благодаря 1
Публикувано:
На 13.07.2019 г. в 18:27, georgebg каза:

Всичко е едно голямо гадаене, но така ще бъде, след като няма спуснати ясни критерии и таргет на промоцията. 

И след като се "канят" само определени клиенти с индивидуални съобщения, не би трябвало това да се обявява в медиите като промоция или каквато и да било официална кампания, в противен случай според мен всичко залита към някакъв вид дискриминация.

Когато Дайнърс обявяват периодично промоции, не ги изпращат на определени клиенти, а ги обявяват публично, и важат за определен период, за Всички клиенти.

Когато има оферта към определени клиенти, като да ми звъннат и да ме омайват лично 🙂 , това не е промоция, а индивидуално предложение, и това не се обявява в медиите.

Текущата кампания  се превърна в публично достъпна, тъй като имаше клиенти, които споделиха за нея във форума и потърсиха тук допълнителна информация и съдействие. Надяваме се, че за тях сме били полезни, а всички останали са разбрали, че можем да ги изненадаме приятно по всяко време. 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
On 7/14/2019 at 12:50 PM, ДиянаВ said:

Точки се трупат само при използане на картата за покупки от търговци, плащане на данъци, осигуровки, сметки. 

При зареждане/прехвърляне на суми към други сметки, както и за хазартни залози, няма бонус точки. Пише го в правилата за ползване на картата.

On 7/14/2019 at 12:51 PM, yordanov said:

Захранване на Transferwise и Револют не начислява точки.

Нещо повече, мисля, че захранване на Transferwise го считаха за паричен трансфер, за което може да са те таксували 1лв+1% от сумата, която си превел. Провери движенията по кредитната карта за всеки случай. 

Явно това не съм го забелязал в правилника на картата. Благодаря ви за уточнението 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
13 minutes ago, t_petkov said:

Явно това не съм го забелязал в правилника на картата. Благодаря ви за уточнението 🙂

@t_petkov докато навлезеш в тънкостите на правилата им, току виж картата изтекла или уиз затворили кепенците😉

Публикувано:
преди 7 часа, Банка ДСК каза:

Доходите, които можете да удостоверите чрез годишна данъчна декларация също се взимат предвид

Хартиена, заверена от НАП, нали така? 

Публикувано:

Въпрос на преценка от банковия служител май е. На мен ми искаха данъчната декларация, естествено на хартия, но поне заверена от мен, дадох и входящия номер на НАП. 

Публикувано:
19 minutes ago, Ilian359 said:

Хартиена данъчна декларация не съм виждал, откакто Тиен Тиен беше малък.

Заявяваш в НАП през сайта им (с пин или кеп) и след седмица си я взимаш със зелените печати. По принцип банките нямат достъп до тези данни, само до осигурителните такива, и до кредитния регистър.

Ама сигурно си знаеш, аз принципно си говоря 🙂 

Публикувано:

Не знаех, че става само с едно ходене 🙂

На мен ми искаха освен нея, и на фирмата ми. Не ми стана ясно защо трябва по този начин да доказвам, че фирмата ми е на печалба, след като ГФО са публично достъпни в Търговския Регистър. 

Като цяло мрънкам, защото картовите продукти на ДСК са много добри, но сдобиването с тях е голяма мъка за определени групи хора.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, Ilian359 каза:

Като цяло мрънкам, защото картовите продукти на ДСК са много добри, но сдобиването с тях е голяма мъка за определени групи хора.

Потвърждавам. Преди време бях в клон на ДСК и казах на служителя, че нямам трудов договор, а съм самонает (self-employed), а той ми отвръща: какво, безработен ли сте? Та трябваше да повиша тон и да му обясня що за животно е самонаетото лице. 🙄

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
На 14.07.2019 г. в 12:39, t_petkov каза:

Здравейте,

За този вид трансакции не се натрупват точки, както вече са споделили двама потребители. От друга страна сте разбрали правилно, че бонус програмата по картата се прилага за  покупки на POS при търговец, независимо дали изразходвате собствени средства или ползвате разрешения кредитен лимит. 🙂

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
Публикувано:
10 hours ago, Ilian359 said:

Не знаех, че става само с едно ходене 🙂

На мен ми искаха освен нея, и на фирмата ми. Не ми стана ясно защо трябва по този начин да доказвам, че фирмата ми е на печалба, след като ГФО са публично достъпни в Търговския Регистър. 

Да, така е от доста време - заявяваш през интернет, получаваш в офиса ти по регистрация. Ако фирмата е ЕТ има логика да искат, но ако е юридическо лице не виждам връзката ... 

Публикувано:
Преди 1 час, georgebg каза:

Ако фирмата е ЕТ има логика да искат,

Точно тогава - никаква логика 🙂 Данните за доходи на ЕТ са част от данъчната декларация на физическото лице 🙂

* всеки път, когато някой някъде поиска заверена със зелен печат декларация, ИЗДИВЯВАМ! Опитът ми показва, че има декларации с повече от 40 листа и пред  очите ми е малката горичка дървета, която умира в този миг... 

** и понеже ме мързи да прочета - цялата галимация за 50 лева ли е всъщност?! или 50 лева на месец? 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 22 минути , Marisha каза:

@Банка ДСК След като вчера на обяд подписах анекс към договора ми беше казано, че до края на деня новия лимит ще влезе в сила. Досега лимита не е променен.

Здравейте,

Ще проверим каква  е причината за забавянето. Молим само да изпратите Ваши данни на имейл: call_center@dskbank.bg.  

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
преди 15 часа, Ilian359 каза:

Хартиена, заверена от НАП, нали така? 

Здравейте,

Документът трябва да е на хартиен носител. В зависимост от създадената практика в съответното поделение на НАП,  върху входящия номер може да бъде положен зелен печат, но полагането на печат не е задължително.

Ако декларацията е подадена по електронен път,  се предоставя и входящият номер, генериран от информационната система.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
преди 3 часа, Niceday каза:

цялата галимация за 50 лева ли е всъщност?! или 50 лева на месец?

Не... за ДО 50 лв сумарно 🙂 - 10% от похарчената сума в супермаркети и бензиностанции, но не повече от 50 лв общо.

Публикувано:
преди 30 минути , chandni каза:

но не повече от 50 лв общо.

Е, значи максимум 150 лева, за по-бързите - промоцията е до 30.09. 🙂

150 са повече от 0, успех на всички, които имат достатъчно свободно време за губене по офиси 🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• dessyy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.