Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не позна, общата сума която може да се получи е до 50 лв. и се получава в края на пропорционалния период

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Niceday каза:

Точно тогава - никаква логика 🙂 Данните за доходи на ЕТ са част от данъчната декларация на физическото лице 🙂

* всеки път, когато някой някъде поиска заверена със зелен печат декларация, ИЗДИВЯВАМ! Опитът ми показва, че има декларации с повече от 40 листа и пред  очите ми е малката горичка дървета, която умира в този миг... 

** и понеже ме мързи да прочета - цялата галимация за 50 лева ли е всъщност?! или 50 лева на месец? 🙂

Здравейте,
Ако сте получили оферта за увеличаване на лимита по кредитната Ви карта, не е необходимо да предоставяте документ за удостоверяване на доход (кампанията е с предварително одобрени лимити). Максималната стойност на отстъпката e 50 лв. ( за целия период на промоцията, не месечно) , като изплащането ще бъде извършено еднократно, след приключване на кампанията на 30.09.2019 г.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Смея се 1
Публикувано:
преди 26 минути , Климент каза:

Не позна, общата сума която може да се получи е до 50 лв. и се получава в края на пропорционалния период

Ееее, тогава съвсем не разбирам защо се изписаха тези 4 страници 😄 За 50 лева - смешно 🙂 Заради бездокументалното увеличаване на кредитния лимит - що-годе оправдано. НО! Това ще става на избрани клиенти и подозирам, че тези клиенти още при първоначалното подаване на документите са имали достатъчно доход за по-висок лимит.
Изобщо - за мен, смехотворна промоция 🙂

Публикувано:

Ами не, защо, какво лошо има да си увеличиш лимита и да вземеш 50лв. Досадното е, че трябва да се ходи до офис, тук става по телефона или в приложението

• Харесвам 2
Публикувано:
42 minutes ago, Niceday said:

Ееее, тогава съвсем не разбирам защо се изписаха тези 4 страници 😄 За 50 лева - смешно 🙂 Заради бездокументалното увеличаване на кредитния лимит - що-годе оправдано. НО! Това ще става на избрани клиенти и подозирам, че тези клиенти още при първоначалното подаване на документите са имали достатъчно доход за по-висок лимит.
Изобщо - за мен, смехотворна промоция 🙂

Един клиент дали първоначално е имал доход и това дали е свързано с лимита няма значение, на мен са ми увеличавали лимит, след като след определен период на използване съм показвал добри параметри по честота на използване и погасяване. Никой не му се занимава да ходи до офиси и т.н., но на практика все още няма механизъм за дистанционно такова, макар и ДСК да имат първи стъпки с подписване през телефон с Евротръст - дано да го доразработят този модел. 

50 лева - за някой е смешно, за други може и да не е толкова смешно. Защо да не се възползва човек, след като има такова предложение.

Съсипваме се (само как звучи 🤓 )  тук да правим обороти за 2% кешбек, да търсим с часове билети с по 5-10 евро отстъпка, или купони, кодове и др. врътки за хотели 🙂 , а сме недоволни като за някакви 500 лв. оборот ни върнат 50 ...

Тук 50 там 2%, при други специални отстъпки  или кампании  и т.н. .. и накрая като човек дръпне чертата май не съм завършвал година с по-малко от 1000 лв. в кешбеци.

Наясно съм с почти всички продукти по българските банки, и наистина няма друг картов продукт, който да има екстри, подобни на DSK Wizz - членство т.е. отстъпка в билети и 2% кешбек като възможност да се възползваш от тази отстъпка 🙂 ...

Единствено имам забележки към обслужването в клоновете, и най-вече чакането - аз като се добера до гише, винаги се оправям ...

Имам и един въпрос към @Банка ДСК, по-скоро препоръка - да се помисли върху начисляване на някакъв, може и минимален кешбек 0.5 -1 %(колкото се дават по другите карти например), на оборотите с DSK WIzz над оборота даващ точки за Wizzair - така ще има някакъв стимул да се ползва картата целогодишно, а не към август/септември или кой когато стигне максимума на кешбека в точки, да търсим други карти с някакъв кешбек и така да  замразяваме тази до новия период ...

Публикувано:
преди 16 часа, georgebg каза:

Един клиент дали първоначално е имал доход и това дали е свързано с лимита няма значение, на мен са ми увеличавали лимит, след като след определен период на използване съм показвал добри параметри по честота на използване и погасяване. Никой не му се занимава да ходи до офиси и т.н., но на практика все още няма механизъм за дистанционно такова, макар и ДСК да имат първи стъпки с подписване през телефон с Евротръст - дано да го доразработят този модел. 

50 лева - за някой е смешно, за други може и да не е толкова смешно. Защо да не се възползва човек, след като има такова предложение.

Съсипваме се (само как звучи 🤓 )  тук да правим обороти за 2% кешбек, да търсим с часове билети с по 5-10 евро отстъпка, или купони, кодове и др. врътки за хотели 🙂 , а сме недоволни като за някакви 500 лв. оборот ни върнат 50 ...

Тук 50 там 2%, при други специални отстъпки  или кампании  и т.н. .. и накрая като човек дръпне чертата май не съм завършвал година с по-малко от 1000 лв. в кешбеци.

Наясно съм с почти всички продукти по българските банки, и наистина няма друг картов продукт, който да има екстри, подобни на DSK Wizz - членство т.е. отстъпка в билети и 2% кешбек като възможност да се възползваш от тази отстъпка 🙂 ...

Единствено имам забележки към обслужването в клоновете, и най-вече чакането - аз като се добера до гише, винаги се оправям ...

Имам и един въпрос към @Банка ДСК, по-скоро препоръка - да се помисли върху начисляване на някакъв, може и минимален кешбек 0.5 -1 %(колкото се дават по другите карти например), на оборотите с DSK WIzz над оборота даващ точки за Wizzair - така ще има някакъв стимул да се ползва картата целогодишно, а не към август/септември или кой когато стигне максимума на кешбека в точки, да търсим други карти с някакъв кешбек и така да  замразяваме тази до новия период ...

Здравейте,

Благодарим Ви за добрата оценка на кредитната карта и за времето, което отделяте, за да споделите впечатленията си.

Държим на обратната връзка от нашите клиенти ( това е причината и за нашето участие тук 🙂) и  взимаме под внимание тяхното мнение, особено ако са активни потребители на услугите ни и ги познават в детайли, както е във Вашия случай.  В тази връзка ще имаме предвид и конкретното Ви предложение за допълнителен money-back по кредитна карта DSK-Wizz Air. За нас също е важно да предлагаме ефективни технологични решения, като тук е моментът да уточним, че допълнителното разработване на един продукт, внедряването на нова функционалност в ДСК Директ или въвеждането на изцяло онлайн процедура за кредитиране (например) обикновено е продължителен процес, който изисква задълбочен предварителен анализ, детайлна оценка за ползите и за двете страни, съвместните усилия на вътрешни и външни екипи, както и технологично време за реализация.

Относно обслужването в нашите офиси, работим в посока намаляване на времето за изчакване, включително и като развиваме дигиталните си услуги, така че все повече клиенти да се насочат към алтернативни канали за банкиране.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 9
Публикувано:
Преди 1 час, Aleksander каза:

Банка ДСК И аз подписах допълнително споразумение за увеличаване на кредитният лимит, ама вече втори ден лимита не ми е увеличен.

Здравейте,

За да проверим каква  е причината за забавянето, молим да изпратите Ваши данни на имейл: call_center@dskbank.bg.  

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
преди 10 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

За да проверим каква  е причината за забавянето, молим да изпратите Ваши данни на имейл: call_center@dskbank.bg.  

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Здравейте,

Изпратих Ви данните ми на посоченият имейл.

Публикувано:
преди 1 час, Aleksander каза:

Здравейте,

Изпратих Ви данните ми на посоченият имейл.

Здравейте,

Получихме потвърждение, че лимитът по картата е променен. Можете да направите справка през ДСК Директ. 🙂

Хубава вечер,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

Получихме потвърждение, че лимитът по картата е променен. Можете да направите справка през ДСК Директ. 🙂

Хубава вечер,

Екипът на Банка ДСК

Да направих проверка и лимита е променен

Публикувано:
преди 3 часа, boduroff каза:

Считано от 18-ти септември 2019, годишната такса на кредитната карта е вдигната с 4.80 лв до 49.80 лв/година. 🤔

То се очакваше...Картата стана популярна и веднага увеличиха таксата.

Публикувано:
18 minutes ago, Romana said:

Таксата е увеличена и за останалите кредитни карти - Виза, Мастър, контактни и безконтактни. ☹️

По принцип в повечето банки стандартна Виза/Мастър КК се движи между 40 и 50 лв., така че няма нищо кой знае колко страшно 😉 , а да не забравяме, че тази такса не отива "навятъра" а във Wizz членство ...

Обезпокоително е, че таксата за междубанков превод става 4 лв., и не виждам дали през ДСКДирект е по-малка, както при някой други банки.

Публикувано:
преди 9 часа, georgebg каза:

По принцип в повечето банки стандартна Виза/Мастър КК се движи между 40 и 50 лв.,

Точно! В ПИБ е 39 лв, но има 0.25% такса за плащане в чужбина. Освен това кешбекът е двойно по-малък (0.5% срещу 1% при ДСК), така че разликата от 11 лв се покрива само с 1100 лв оборот.

преди 9 часа, georgebg каза:

Обезпокоително е, че таксата за междубанков превод става 4 лв., и не виждам дали през ДСКДирект е по-малка, както при някой други банки.

Ти едва ли банкираш намясто в банката... 🙂 Става дума за операции в клон на ДСК

Цитат

Транзакции, извършвани в поделение на Банка ДСК

За ДСК Директ единствената промяна е за междубанкови преводи, различни от SEPA (да питам ли дали ползваш ДСК за такива или Revolut :girl_crazy:)

Цитат

5. "ДСК ДИРЕКТ" - ЕЛЕКТРОННО БАНКИРАНЕ

Междубанков кредитен превод във валута

Кредитни преводи във валута, различни от SEPA кредитни преводи                 0.20%, min. EUR 20, max. EUR 200

• Харесвам 1
Публикувано:

Как стоеше въпроса, ако платя резервация с опция за безплатно анулиране /за 120$/ и по-късно реша да я анулирам и ми възстановят парите по картата, ще имам ли такса за входящия refund?

Публикувано:
преди 7 минути , ivelina666 каза:

Как стоеше въпроса, ако платя резервация с опция за безплатно анулиране /за 120$/ и по-късно реша да я анулирам и ми възстановят парите по картата, ще имам ли такса за входящия refund?

Да, има такса, ако са дръпнали парите.

Понякога само ги блокират, понякога оторизират картата с едно евро, долар, паунд - в тези случаи няма такса.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 20 минути , ivelina666 каза:

А каква е таксата, знаеш ли? Прочетох тарифите на банката, но не видях това конкретно да го пише някъде.

Мисля, че е 0,5%

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Zaro каза:

Мисля, че е 0,5%

И аз мисля, че е така, но при връщане на пари ми взеха различни суми, така че е възможно превалутирането да влияе.

Също е възможно при връщане на пари в лева и във валута над определена стойност този процент да се променя.

Точният отговор трябва да е от @Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Zaro каза:

Мисля, че е 0,5%

преди 5 минути , Таньо каза:

И аз мисля, че е така, но при връщане на пари ми взеха различни суми, така чее възможно превалутирането да влияе.

Също е възможно при връщане на пари в лева и във валута над определена стойност този процент да се променя.

Точният отговора трябва да е от @Банка ДСК

По тарифата на банката

Цитат

26. Получаване на суми по карта чрез терминално устройство 0.5%

Изключение правят единствено виртуалните Visa и Mastercard, при които таксата е 0.0%

• Харесвам 4
Публикувано:

0,5% е. 

Края на май ми върнаха депозит от място на настаняване 200 евро, видях в ДСК Директ таксата на банката е 1.95 лв.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• dessyy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.