Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 30 минути , georgebg каза:

Малко е бъгава справката за натрупаните точки все още (с бутоните отдолу, като се стигне края на справката и се натисне пак десния бутон дава системна грешка, но не всеки път

Ти си щастливец, че си успял да получиш справка... 🙂  При мен всеки път е това

image.png

• Харесвам 2
Публикувано:
2 minutes ago, chandni said:

Ти си щастливец, че си успял да получиш справка... 🙂  При мен всеки път е това

image.png

И при мен се вижда справката за бонус точките, формирани от всяка отделна транзакция. Един път само ми даде тази грешка.

Публикувано:
преди 3 минути , Фичо каза:

нещо не си била послушна :grin:

image.png.6de687dc6fd134e0a37f52fbbc9ac2eb.png

При мен картата е Visa Galaxy, а не Wizzair-ската, но предполагам, че не е там "ключът от бараката".

Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Ти он лайн ли кандидатства?

Да и сега, и преди. Най-мразя да се разкарвам по институциите. Ако може нещо да се свърши онлайн, го предпочитам.

Публикувано:
3 minutes ago, AlexandraKo said:

Да и сега, и преди. Най-мразя да се разкарвам по институциите. Ако може нещо да се свърши онлайн, го предпочитам.

Така е, но веднъж като прокараш пътеката, следващият път ще бъде онлайн🙂

На мен по телефона ми обясниха, че нямат данните ми и трябва да отида. Така или иначе ще трябва да ходиш, даже повече от един път🙂

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

@Банка ДСК, благодаря за въвеждането на подробна справка - много полезно. Като поразгледах внимателно това обаче ме наведе на допълнителен въпрос. Има ли вариант, в който покупка с картата да носи по-малко от 2% кешбек? Моля погледнете внимателно последната транзакция от скриншота. При похарчени 75 лв. системата е начислила само 114 точки (вместо 150) - на какво може да се дължи това разминаване?

2019-07-31.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 31 минути , Георги Матеев каза:

@Банка ДСК, благодаря за въвеждането на подробна справка - много полезно. Като поразгледах внимателно това обаче ме наведе на допълнителен въпрос. Има ли вариант, в който покупка с картата да носи по-малко от 2% кешбек? Моля погледнете внимателно последната транзакция от скриншота. При похарчени 75 лв. системата е начислила само 114 точки (вместо 150) - на какво може да се дължи това разминаване?

2019-07-31.png

Ми то, никъде не ти е 2%, най-малко е при последното пазаруване.

Георги Матеев
Публикувано:

@AlexandraKo, реално винаги е 2% от кръглата сума в лева (игнорирай стотинките) - при всички транзакции.

С изключение на последната, където има очевидна грешка. При 75 лв трябва да се получат 150 точки, а не 114.

P.S. Бутонът за транзакциите изчезна при мен. Явно нещо дооправят.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

При похарчени 75 лв. системата е начислила само 114 точки (вместо 150)

Ето затова и аз отдавна чакам подробна справка, защото като един истински Тома Неверни подлагам на съмнение твърдения от типа "кешбекът е начиселн по всички транзакции" по кредитната карта.

@Банка ДСК, надявам се скоро да бъде решен казусът и за другите кредитни карти, защото аз и досега не виждам справка за начисления кешбек по Visa Galaxy.

P.S. Бутонът транзакции отново изчезна в Бонус точки.

Редактирано от chandni
Публикувано:
преди 17 минути , Георги Матеев каза:

@AlexandraKo, реално винаги е 2% от кръглата сума в лева (игнорирай стотинките) - при всички транзакции.

С изключение на последната, където има очевидна грешка. При 75 лв трябва да се получат 150 точки, а не 114.

P.S. Бутонът за транзакциите изчезна при мен. Явно нещо дооправят.

Здравейте,

Напълно сте прав, че за 75 лв. трябва да бъдат начислени 150 точки и реално толкова ще получите. Както вече с ставало въпрос тук, предвиждаме допълнителни разработки на тази функционалност, за да не се допускат подобни разминавания и информацията да бъде достоверна.

В конкретния случай бутонът за трансакции е станал видим с качването на нова версия на ДСК Директ вчера и беше наличен за кратко време. Към момента вече не е достъпен, за да не се заблуждават потребителите.

Хубав ден,
Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

А аз досега не знаех, че умножават сумата х 2 или 4 само до десетичната запетая. Например при сума 40,99 лв. точките са 80.

Много ощетяващо.

Я бързо прочети първите няколко страници на тези 54.

Смятали сме до стотинка дали ДСК не шмекерува нещо. :wink:

Единствено изключение може да бъде допускано при изчисляването на точките на @Георги Матеев и то със знак "-":laugh:

• Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

Така е, но веднъж като прокараш пътеката, следващият път ще бъде онлайн🙂

На мен по телефона ми обясниха, че нямат данните ми и трябва да отида. Така или иначе ще трябва да ходиш, даже повече от един път🙂

Обади ми се любезен младеж по телефона и се разбрахме, че срещу депозитот 560 лева ще ми издадат КК с лимит 500. 

Разбрахме се и в кой клон да отида,като намеря време,ще кажа , какво става нататък.

• Харесвам 1
Публикувано:

На далавера си :), на щерката направиха депозит за 600. Да не говорим, че в нашия клон пак само едно момиче знаеше за какво става въпрос. Сега чакаме одобрение, та да видим. Уж до края на вчерашния ден щеше да се получи отговора.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , EliDion каза:

На далавера си :), на щерката направиха депозит за 600. Да не говорим, че в нашия клон пак само едно момиче знаеше за какво става въпрос. Сега чакаме одобрение, та да видим. Уж до края на вчерашния ден щеше да се получи отговора.

Явно, както по- нагоре @Дияна В. каза, ще има ходене...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , AlexandraKo каза:

Обади ми се любезен младеж по телефона и се разбрахме, че срещу депозитот 560 лева ще ми издадат КК с лимит 500. 

Разбрахме се и в кой клон да отида,като намеря време,ще кажа , какво става нататък.

Разбери се с тях да отидеш в клон, който ти е удобен и да има кредитни инспектори. Кажи им че ще ходиш само веднаж. Те ще подготвят целия пакет документи (40-50 стр). Подписваш. И си взимаш кредитната карта на момента. Аз така направих.

После искаха пак да ходя, че да си взема моя комплект документи, подписан от тяхна страна (ти подписваш първа). Подарих им го.

Преди да тръгнеш си стегни китката с някой ластик (за да нямаш проблеми след подписването на десетките страници)

Да не забравиш да им заръчаш да подготвят всичко и за достъпа ти до ДСКДирект (интернет страницата им, дето си гледаш движенията, точките, …)

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
On 7/31/2018 at 11:38 AM, ven62 said:

При мен и точките вървят гладко т.е.

С 2-3 дни закъснение след осчетоводяване на конкретна транзакции се появяват и точките.

Пробвах и прехвърлянето им в wizz. Отразиха се на следващия ден.

Това което забелязвам е, че точките са цяло, четно число т.е. ДСК ги закръглява, но винаги надолу. От колцентъра твърдят, че като се натрупа цял лев от закръгления ще сложат съответните  точки.

Е, би могло да се желае доста повече. Например,  да се вижда от коя точно транзакция са съответните точки.

p.s. Картата, като кредитна такава си е ОК. Доста тежки тестове преминаха в Амстердам - на жена ми и дай да тества карти. :smile:

Това ли трябваше да прочета от осма страница? Направих си домашното @ven62

1 hour ago, ven62 said:

Я бързо прочети първите няколко страници на тези 54.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , ven62 каза:

Разбери се с тях да отидеш в клон, който ти е удобен и да има кредитни инспектори. Кажи им че ще ходиш само веднаж. Те ще подготвят целия пакет документи (40-50 стр). Подписваш. И си взимаш кредитната карта на момента. Аз така направих.

После искаха пак да ходя, че да си взема моя комплект документи, подписан от тяхна страна (ти подписваш първа). Подарих им го.

Преди да тръгнеш си стегни китката с някой ластик (за да нямаш проблеми след подписването на десетките страници)

Да не забравиш да им заръчаш да подготвят всичко и за достъпа ти до ДСКДирект (интернет страницата им, дето си гледаш движенията, точките, …)

Венчоооо, много ти благодаря!

Записвам си всичко , дето го казваш.

Какви 40-50 страници, че изпаднах в ужас?😑

То, за огромен кредит, се подписах на по- малко места. Тука, за 500 лева...

Публикувано:
преди 21 минути , ven62 каза:

Кажи им че ще ходиш само веднаж.

И освен че ще ходи само веднъж, може да започне разговора с познатата реплика от популярен ТВ-сериал:
"Слушайте внимателно, няма да повтарям!!!"
:grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
53 minutes ago, AlexandraKo said:

Явно, както по- нагоре @Дияна В. каза, ще има ходене...

26 minutes ago, ven62 said:

Да. Напомни им за активирането на ДСК Директ, че аз за това ходих допълнително два пъти, тъй като при първия опит имаха някакъв срив в системата. Абе общо към 6 пъти ходих, ако не и повечко, но поне офиса на банката ми е на 3-4 мин. пеша

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Венчоооо, много ти благодаря!

Записвам си всичко , дето го казваш.

Какви 40-50 страници, че изпаднах в ужас?😑

То, за огромен кредит, се подписах на по- малко места. Тука, за 500 лева...

Поискай да активират и смс известяването за временен код за 3D защита.

Картата позволява само три пъти да плащаш без да го имаш, после ходене на място в офис ...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Да. Напомни им за активирането на ДСК Директ, че аз за това ходих допълнително два пъти, тъй като при първия опит имаха някакъв срив в системата. Абе общи към 6 пъти ходих, ако не и повечко, но поне офиса на банката ми е на 3-4 мин. пеша

Стига де!:(((((Ще ме откажеш.

Значи, Дайнърс са отличници. Две КК ми издадоха,само със заявка по телефона и по веднъж, за да гиполуча.

В момента, Таньо каза:

Поискай да активират и смс известяването за временен код за 3D защита.

Картата позволява само три пъти да плащаш без да го имаш, после ходене на място в офис ...

И това си го записвам. 

Ама, като ви слушам, най- добре, да намеря някой, работещ там и да му възложа задачата, пък аз да ида, като са готови.

Публикувано:
1 minute ago, AlexandraKo said:

Значи, Дайнърс са отличници. Две КК ми издадоха,само със заявка по телефона и по веднъж, за да гиполуча.

Не, няма да се отказваш. При теб ще стане лесно и бързо. Вече понатрупаха и опит служителите. При мен се усложни от това, че съм самоосигуряваща се и т.н., не знаеха какви документи да нося, после се присещаха, че трябва още нещо ...

Сега е друго положението. Действай и скоро да се похвалиш👍

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , AlexandraKo каза:

Не се отказвай! Убеден съм, че ще си един от малкото клиенти с толкова нисък лимит и толкова високи бъдещи обороти. :)

Нищо чудно да те премират с нещо!

Картата има причина да бъде желана, а банката е сякаш една идея над средното ниво на българските банки.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.