Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
7 minutes ago, Vyara said:

Здравейте, при опит за регистрация на полет от Букурещ ми излиза следното съобщение: Sorry. There are no lounges available at your current airport. Please check back with us for your next flight.

Няма лонджове на летището или просто не работят с тях? Някой успял ли е да регистрира полет от Букурещ?

@Банка ДСК

Ами то си го пише - няма LoungeKey Lounge на това летище ....

И в търсачката на LoungeKey  също няма ....

Публикувано:
14 minutes ago, Vyara said:

В сайта на Дайнърс например също има пропуски. Не е отбелязан салон но на място се установява, че има.

С Дайнърс достъпа е без предварителна онлайн резервация - виждаш на даден салон логото и влизаш  т.е. няма нищо общо с тази услуга тук.

Тук ситуацията  много ми прилича на Фасттрака - някой (визирам банката) си е свършил работата като е сключил съответните договори с доставчика на услугата ... обаче май на същия не му пука дали ще я осигури. При Фасттрака на Т2 рано сутрин 5.00-5.30 няма жив служител на "специалния коридор" 😉 , 2-3 пъти се е налагало да го "издирват" ... всеки вдига рамене и няма от кого да си търсиш услугата.

Публикувано:

Може ли някой, който вече е ползвал услугата на някое летище да каже горе-долу колко време преди полета е получил нотификация, че полетът му ще има закъснение повече от час и  може да ползва lounge? Салоните ги ползвам с Diners, както всички останали, и при настоящото ограничение от 12 бр. на година ми е интересно как може да се избегне влизането в салон на Diners при закъснение.

Публикувано:
На 31.07.2019 г. в 10:17, ДиянаВ каза:

При бонус програмите, най вдясно транзакции.

Вие виждате ли още справката? При мен изчезна - отново, бутона "транзакции" ми липсва.

• Харесвам 1
Публикувано:
4 hours ago, EliDion said:

Вие виждате ли още справката? При мен изчезна - отново, бутона "транзакции" ми липсва.

Да, спряха справката коя транзакция колко точки е натрупала малко след като я пуснаха. Може би е било тестово и все още работят по тази опция.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Да, спряха справката коя транзакция колко точки е натрупала малко след като я пуснаха. Може би е било тестово и все още работят по тази опция.

Ще я пускат само от време на време, за да си свери @Георги Матеев точките и това е. На повече не се надявайте.

• Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
14 minutes ago, Goal & Boss said:

Ще я пускат само от време на време, за да си свери @Георги Матеев точките и това е. На повече не се надявайте.

И аз за това се сетих - случая на Георги Матеев и грешката при обръщането на сумата му в точки. Веднага след като сигнализира затвориха кепенците😁

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Аз вече се възползвах от точките, но при прехвърляне към уиз сметката ги закръгли надолу, после пък уиз ми ги прехвърлиха в евро на цена 2,05 лв. Но то две хубави неща няма 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Mistela каза:

Аз вече се възползвах от точките, но при прехвърляне към уиз сметката ги закръгли надолу, после пък уиз ми ги прехвърлиха в евро на цена 2,05 лв. Но то две хубави неща няма 🙂

Да това е така защото провила ти в Уиз е може би в евро а не лв и тъй, като точките се натрупват в лв малко е дървено получването им после в профила на Уиз. Аз поне съм в лв, но като се наложи да купя билет /онзи ден за първи път в евро/ и пак малко дървено ми обрърна кредита лв-->евро

Публикувано:

А колко точки минимум мога да прехвърля, искам да видя дали съм в лева или евро. мога ли с точки да купя билет за друг човек като аз не пътувам с него

Публикувано:
6 minutes ago, jujo_si said:

А колко точки минимум мога да прехвърля, искам да видя дали съм в лева или евро. мога ли с точки да купя билет за друг човек като аз не пътувам с него

Прехвърлих 100 за проба и сега си има цял лев в профила 🙂 .

Не - само ако участваш в пътуването ... дори и само с билет 😉

Публикувано:
На 9.09.2019 г. в 12:53, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Колегите вече разглеждат Вашия случай и ще се свържат с Вас.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Здравейте, има ли развитие по въпроса?

Публикувано:

Здравейте, 

След като вече се сдобих с една дайнърс/мастъркад, която се оказа, че не може да ми свърши работа, тъй като при проверка на БИН-а (първите 6 цифри)  мастъркарда излиза като дебитна, а дайнърса се приема в ограничен брой обекти, да попитам и за Уиз картата на ДСК:

1. При проверка на този сайт https://www.binbase.com/search.html като кредитна ли излиза?

2. Релефно ли са изобразени символите - номер, имена и т.н.?

3. Приема ли се от рентакар компаниите, включително по-малките регионални? На мен на първо време ще ми е необходима за района на Бари, Италия.

Публикувано:
34 minutes ago, pazo said:

Здравейте, 

След като вече се сдобих с една дайнърс/мастъркад, която се оказа, че не може да ми свърши работа, тъй като при проверка на БИН-а (първите 6 цифри)  мастъркарда излиза като дебитна, а дайнърса се приема в ограничен брой обекти, да попитам и за Уиз картата на ДСК:

1. При проверка на този сайт https://www.binbase.com/search.html като кредитна ли излиза?

2. Релефно ли са изобразени символите - номер, имена и т.н.?

3. Приема ли се от рентакар компаниите, включително по-малките регионални? На мен на първо време ще ми е необходима за района на Бари, Италия.

При тази карта проблем би бил лимита, защото от ДСК не са много ларж при отпускането на лимитите ...

Публикувано:
На 15.09.2019 г. в 9:43, mamaivy каза:

Здравейте, има ли развитие по въпроса?

Здравейте,

Извиняваме се за забавянето. За съжаление, към момента все още нямаме отговор от страна на партньорите ни по програмата каква може да е причината за неуспешната регистрация на полета, въпреки че веднага сигнализирахме за проблема. Ще се свържем с Вас веднага след като имаме информация по случая. 

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
Публикувано:
На 14.09.2019 г. в 0:07, jujo_si каза:

Здравейте,

От наша страна няма ограничение за броя точки, които могат да се прехвърлят към сайта на Уиз Еър, но ако сумата е на стойност под 1 лв, е възможно да не се визуализира веднага в профила Ви, а ще бъде налична при следващ трансфер. Както е посочил @bimbo, можете да използвате натрупаните точки за покупка на билет за трето лице, дори да не го придружавате в пътуването, но без да се възползвате от членството си в Wizz Discount Club.

Хубава вечер,

Екипът на Банка ДСК

• Благодаря 1
Публикувано:
На ‎14‎.‎09‎.‎2019 в 10:11, bimbo каза:

Мисля, че може да купиш билет за друг човек с точки, но на редовна цена, без уиз дискаунт.

Може ли да споделиш как точно става ? Пробвах през сайта, пробвах и през мобилното приложение, но като стигна до плащане не ми позволява да избера плащане с точки. Искам да купя един билет за една посока за друг човек, като аз няма да пътувам.

• Замислям се 1
Публикувано:

Първо трябва да махнеш да ти излизат цени с дискаунт и след като стигнеш до плащане/полето за карта има да избереш да платиш с ваучер/кредит и на следваща стъпка си избираш кредита. Не би трябвало да не стане.

7D7DC954-DC39-4D80-929C-12369EDC86A4.jpeg

50183653-4BA2-4387-9AC9-192278AD69F7.jpeg

Публикувано:
преди 21 часа, jorocontrola каза:

1. image.png.fae7e3ae212544d03fc32f093469cfd1.png

2. Да.

3. Да, тествана в Бари (но винаги може да има изключения).

Благодаря! А коя рентакар компания си ползвал?

И един генерален въпрос, не само към теб - уиз кредитна или обикновена виза/мастеркард е за предпочитане? При всички сличаи ще е от ДСК, където от дълги години имам дебитна с интернет банкиране и превод на заплатата.

Публикувано:
преди 1 минута , pazo каза:

И един генерален въпрос, не само към теб - уиз кредитна или обикновена виза/мастеркард е за предпочитане? При всички сличаи ще е от ДСК, където от дълги години имам дебитна с интернет банкиране и превод на заплатата.

Това са две различни карти. Ако летиш често/много/мислиш да ползваш Уиз кредитната, защото се трупат точки и получаваш членство с нея.

• Харесвам 1
Публикувано:
14 minutes ago, pazo said:

А коя рентакар компания си ползвал?

Значи ние ползвахме SicilyByCar. Като цяло не са с най-доброто реноме според оженките, но ние оплакване нямаме. Цените са им доста ниски. Взехме си и пълна застаховка от тях и за 4дни беше около 100Е. Пускаш някоя от търсачките и сравняваш цените.

Ако мислиш да пътуваш особено в WizzAir, тяхната карта си е голям плюс с точките, който се трупат.

Иначе карта като карта, нищо особено и няма.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.