Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Т.е.ще платя годишната такса 49,80 лв през декември 2020, а тази година - нищо.

Значи, трябва си по-внимателно четене, а не като мен - на тагадък. Сега се сетих, че това, което казваш, съм го чела в темата.

Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:

Темата стана обширна 😀 и не е проблем да се пита, дори за въпроси, които вече са обсъждани. Човек забравя, разколебава се дали правилно мисли.

Може и през ноември 2020 да ти удържат сумата за годишната такса, но не е от голямо значение дали през декември или ноември 2020. Моята карта е от ноември миналата година и още не са ми взели за таксата.

Публикувано:

На 22.10 получавам SMS от ДСК: Сумата за револвиране по ваша кредитна карта... (ала-бала). Краен срок за внасяне 05/11/2019

Днес, 01/11/2019, в 0900 часа получавам SMS от ДСК: Остават 2 работни дни за револвиране на кредитна карта... (ала-бала)... след което се удържа такса.

@Банка ДСК, бихте ли ми разяснили аритметиката в тези две съобщения? Всичката информация в тях ли е вярна и ако не - коя не е? В 0900 днес аз преброих поне три работни дни, които ми остават, да не кажа и повече, ако се отчете факта, че има клонове на банката, които работят и в събота и неделя.

Публикувано:
преди 4 минути , Goal & Boss каза:

На 22.10 получавам SMS от ДСК: Сумата за револвиране по ваша кредитна карта... (ала-бала). Краен срок за внасяне 05/11/2019

Днес, 01/11/2019, в 0900 часа получавам SMS от ДСК: Остават 2 работни дни за револвиране на кредитна карта... (ала-бала)... след което се удържа такса.

@Банка ДСК, бихте ли ми разяснили аритметиката в тези две съобщения? Всичката информация в тях ли е вярна и ако не - коя не е? В 0900 днес аз преброих поне три работни дни, които ми остават, да не кажа и повече, ако се отчете факта, че има клонове на банката, които работят и в събота и неделя.

Да но работното време на банките няма общо със това...тези вноски/извлечения винаги се смятат без почивните дни

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 1.11.2019 г. в 14:38, Goal & Boss каза:

Здравейте,

Съжаляваме за объркването, което се е получило, поради различните посочени дати и периоди в двете SMS известия, които сте получили.

Реалният краен срок за внасяне на сумата за револвиране по Ваша кредитна карта е този, който Ви е посочен в първоначалния SMS.

Ще препратим получената от Вас информация към отговорни колеги, с цел да бъде разгледана и анализирана.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:

В смс-а от 01.11, че остават два работни дни за револвиране вероятно е съобразено законово уреденото положение относно броенето на сроковете.

Чл. 72 от Закона за задълженията и договорите - Когато срокът се брои по дни, не се брои денят на събитието или на момента, от който започва да тече срокът. Срокът изтича края на последния ден.

Т.е. 01.11 не се брои, след което два работни дни са 04 и 05.11.

Може би това е заложено в програмата при смс-ите🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

В тарифата на ДСК се е появила World Debit Mastercard.

За сега в основния сайт не виждам информация за картата, но от тарифата виждам, че е с месечна такса 5 лв.

Както знаем от други банки, картата дава безплатен достъп до салоните в София и Виена, както и Fast Track на летище София. Обикновено за издаването й има определени условия.

Може би от акаунта на @Банка ДСК ще могат да споделят малко повече информация в аванс? 🙂

Публикувано:

Както знаем от други банки, там таксата е 2.50 лв на месец (или 2.10 беше)

Ще трябва да са доста облекчени условията за да се оправдае таксата от 5 лв. Или трябва да има кешбек

Публикувано:
преди 14 часа, yordanov каза:

В тарифата на ДСК се е появила World Debit Mastercard.

За сега в основния сайт не виждам информация за картата, но от тарифата виждам, че е с месечна такса 5 лв.

Както знаем от други банки, картата дава безплатен достъп до салоните в София и Виена, както и Fast Track на летище София. Обикновено за издаването й има определени условия.

Може би от акаунта на @Банка ДСК ще могат да споделят малко повече информация в аванс? 🙂

Здравейте,

Извиняваме се, че сме се забавили с публикуването на информация за услугата- предстои съвсем скоро. Междувременно сме на линия да отговорим на въпросите Ви по темата. Освен предимствата на дебитна карта, с World Debit Mastercard получавате достъп и до следните премиум предимства и услуги:

·         Безплатен интернет достъп на повече от 1 милион точки по целия свят;

·         Достъп до интернет в определени самолети по време на полет;

·         Безплатен достъп до бизнес салони на летищата в София и Виена;

·         Приоритетно преминаване през проверки на Терминал 2 на Летище София;

·         Безплатно Priority Pass членствo.

Можете да си заявите карата в удобен офис на банката. На разположение сме за допълнителна информация. 🙂

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК  

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря за информaцията, @Банка ДСК. Отдавна се надявах да пуснете World Debit Mastercard. 🍺

Имам няколко въпроса:

- има ли някакви конкретни условия за издаване на картата, като например наличие на определена сума по сметка в банката и т.н., както е при някои други банки?

- достъпът в салоните в София и Виена само за картодържателя ли важи или дава право и на 1 гост. В тази връзка, предполагам, че в София картата дава право на достъп до салони Преслав и Плиска, но не и Aspire (Витоша)?

- същото за Fast Track на летище София - само за картодържателя ли важи?

- Priority Pass членството стандартното ниво ли е?

Мерси пак и очакваме и още новини от вас (като например поддържане на Apple Pay, за да сте в крак с конкуренцията, която вчера обяви поддръжка на услугата). 🙂

Публикувано:
преди 5 минути , yordanov каза:

А какво е това членство?! за качване на борда или....

Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Благодаря за информaцията, @Банка ДСК. Отдавна се надявах да пуснете World Debit Mastercard. 🍺

Имам няколко въпроса:

- има ли някакви конкретни условия за издаване на картата, като например наличие на определена сума по сметка в банката и т.н., както е при някои други банки?

- достъпът в салоните в София и Виена само за картодържателя ли важи или дава право и на 1 гост. В тази връзка, предполагам, че в София картата дава право на достъп до салони Преслав и Плиска, но не ни Aspire (Витоша)?

- същото за Fast Track на летище София - само за картодържателя ли важи?

Мерси пак и очакваме и още новини от вас (като например поддържане на Apple Pay, за да сте в крак с конкуренцията, която вчера обяви поддръжка на услугата). 🙂

Здравейте,

Всеки клиент може да си заяви картата- нямаме изискване за минимална наличност по сметка. Салоните в София, до които имате безплатен достъп са „Плиска“ и „Преслав“, а салоните във Виена са бизнес салони Jet Lounge и Sky Lounge. Предложението е валидно само за картодържатели, като за придружител е необходимо да се заплати съответната такса. Информация за салоните можете да откриете тук:  https://www.mastercard.bg/bg-bg/consumers/offers-promotions/priceless-specials/premium-programe/lounges.html

От услугата Fast Track може да се възползва картодържателят и един придружител.

Молим да ни извините, тъй като в предходния отговор допуснахме грешка като посочихме, че получавате безплатно Priority Pass членство – услугата до която получавате достъп е LoungeKey . Членството включва неограничен брой платени посещения на салони, които са част от програмата.

Хубава вечер,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 3
Публикувано:

Първи опит да изкарам карта - неуспешен.

@Банка ДСК, току ще посетих ваш офис, в който ми казаха, че за да заявя подобна карта, трябва да закрия абсолютно всичко - сметки, други дебитни карти и наново да открия сметка, по която мога да имам единствено и само World Debit Mastercard!? 

Не ми се вярва това да е така, но можете ли да изясните? Имам разплащателна сметка с 3 дебитни карти - Visa Debit, Mastercard Debit и Maestro. Мислих да закрия сегашната Mastercard Debit, за да мога да заявя World Debit Mastercard към съществуващата сметка, но, според служителката, трябва всичко да бъде закрито?!

Мислих, че ще е лесно и бързо - все пак е просто дебитна карта, но не би.

• Шок 1
Публикувано:
Преди 1 час, yordanov каза:

Първи опит да изкарам карта - неуспешен.

@Банка ДСК, току ще посетих ваш офис, в който ми казаха, че за да заявя подобна карта, трябва да закрия абсолютно всичко - сметки, други дебитни карти и наново да открия сметка, по която мога да имам единствено и само World Debit Mastercard!? 

Не ми се вярва това да е така, но можете ли да изясните? Имам разплащателна сметка с 3 дебитни карти - Visa Debit, Mastercard Debit и Maestro. Мислих да закрия сегашната Mastercard Debit, за да мога да заявя World Debit Mastercard към съществуващата сметка, но, според служителката, трябва всичко да бъде закрито?!

Мислих, че ще е лесно и бързо - все пак е просто дебитна карта, но не би.

Здравейте,

Много съжаляваме за тази ситуация. Както сте предположили, информацията, която сте получили не е вярна и ще обърнем внимание на колегите. Молим само да посочите кой наш офис сте посетили. Можете и да ни пишете на лични кога Ви е удобно отново да посетите клона, за да съдействаме за заявяването на картата, без да се налага да изчаквате реда си повторно.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:

Тихомълком и без уведомления към клиентите си, @Банка ДСК е публикувала следното на сайта си:

9F516F9E-0154-4C48-B79C-2952576FADC7.png

При сегашна годишна такса от 300 лв и максимален годишен бонус 1000 лв при 1.5% кешбек, новите условия са такса 300 лв, максимален годишен бонус 600 лв и 1% кешбек. 
Време е който има такава карта, да си вземе бонусите на 1 декември и да я закрие. 
За сравнение @Diners Club Bulgaria дава 1000 лв годишен бонус + 12 БЕЗПЛАТНИ салона срещу 48 лв годишна такса

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 4 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

Много съжаляваме за тази ситуация. Както сте предположили, информацията, която сте получили не е вярна и ще обърнем внимание на колегите. Молим само да посочите кой наш офис сте посетили. Можете и да ни пишете на лични кога Ви е удобно отново да посетите клона, за да съдействаме за заявяването на картата, без да се налага да изчаквате реда си повторно.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Благодаря, ще ви пиша.

Публикувано:

И колко навреме - уведомление точно 1 месец преди началото на новия кешбек период.

Доста слабо, но не и неочаквано.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 36 минути , Hollywood каза:

Хубаво би било да добавите карта в ДСК Директ.

Здравейте,

Да, ще добавим опция за издаване на картата и през ДСК Директ. 😊

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте,

Вече можете да получите информация от сайта ни за условията, допълнителните услуги и премиум предимствата по картата: https://bit.ly/2KdBRUP. 🙂

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 5
Публикувано:

От “БЕЗПЛАТНО Priority Pass” членство до “неограничен брой ПЛАТЕНИ посещения” има доста голяма разлика. 
Все пак колко струва едно посещение на салон за притежател на картата и колко струва за негов гост?

Ако нямам точно вашата карта, за мен ограничен ли броя на ПЛАТЕНИТЕ посещения в тези салони?

Не разбирам точно какъв е бонуса в предоставянето на платени посещения в салоните...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.