Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 42 минути , ngshec каза:

Здравейте,

искам да попитам дали на някого се е случвало да спрат да му се трупат бонус точки?

Със съпругата ми използваме картите си ежедневно, но не ни се трупат никакви точки. Свързах се с банката по-миналата седмица, щяха да проверяват и да се свържат с мен. Миналата седмица си поиграх да опиша всичките ни транзакции и така стана ясно, че точки са спрели да се начисляват между 21ви и 22ри октомври. Звъннах втори път в банката, за да ги информирам, че знам от кога горе-долу не се трупат точки. Фрапиращото е, че точки продължават да не се трупат. 

Тааа дали се е случвало нещо подобно на някого?

Здравейте,

Молим да ни пишете на имейл: call_center@dskbank.bg, като посочите номера на сметката си. Можете да ни пишете на лични, след като изпратите имейла, за да проверим случая максимално бързо.

Хубав ден, 

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
На 8.11.2019 г. в 13:43, Банка ДСК каза:

Изяснихте ли условията и цените за Lounge Key? 

Обмисляте ли  да включите застраховка към картата?

Публикувано:
преди 1 час, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Молим да ни пишете на имейл: call_center@dskbank.bg, като посочите номера на сметката си. Можете да ни пишете на лични, след като изпратите имейла, за да проверим случая максимално бързо.

Хубав ден, 

Екипът на Банка ДСК

Здравейте,

Получихме информация от колегите от контактния център, че са се свързали с Вас и сте уточнили въпроса. 😊

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
Публикувано:

Абсолютно неизгодни са - 24 евро на салон, същата е цената и при всички други банки, които предлагат картата. 
Продължавай да си ползваш Дайнърс срещу 15 евро

• Харесвам 1
Публикувано:

За съжаление силно ми убягва смисъла на World Debit Mastercard картата. Ползите са минимални, а годишната такса от 60 лв. не е особено ниска. Може би има смисъл главно за хора, които летят често през Виена, но извън това не виждам нищо интересно. Безплатен достъп до софийските салони има по още няколко начина, така че това не е нещо нечувано.

Сравненията с Diners са неизбежни, като Diners печели изключително убедително и отвява всякаква конкуренция - включително тази на значително по-скъпи продукти като Частното Банкиране на Банка ДСК.

Надявам се само @Diners Club Bulgaria да не се подведат по последната мода на "подобрения" и "актуализации" на повечето банки и да не развалят сегашните си прекрасни условия. 1% кешбек до 1000 лв. годишно, 12 безплатни салона и едва 30 лв. такса за салон след изчерпване на 12-те е много повече, отколкото всички останали дават в момента.

• Харесвам 8
Публикувано:

@Банка ДСК 

Опитвам се да регистрирам два полета на WizzAir от София до Ейлат и обратно (W64435 и W64436). За съжаление получавам съобщение за грешка, че този полет към момента не се поддържа. Свързах се с fdp, но оттам изобщо не можаха да ми помогнат. Има ли как да се регистрират тези полети? 

Flight WizzAir.JPG

Публикувано:
преди 12 часа, Aureliano каза:

@Банка ДСК 

Опитвам се да регистрирам два полета на WizzAir от София до Ейлат и обратно (W64435 и W64436). За съжаление получавам съобщение за грешка, че този полет към момента не се поддържа. Свързах се с fdp, но оттам изобщо не можаха да ми помогнат. Има ли как да се регистрират тези полети? 

Flight WizzAir.JPG

Здравейте,

Ще проверим каква е причината за проблема и ще Ви пишем допълнително.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 часа, Hollywood каза:

Изяснихте ли условията и цените за Lounge Key? 

Обмисляте ли  да включите застраховка към картата?

Здравейте,

Извиняваме се за забавянето на отговора. Към момента таксата за услугата е 28 EUR, като на този етап не предвиждаме застраховка към картата. 

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
18 hours ago, Георги Матеев said:

За съжаление силно ми убягва смисъла на World Debit Mastercard картата. Ползите са минимални, а годишната такса от 60 лв. не е особено ниска. Може би има смисъл главно за хора, които летят често през Виена, но извън това не виждам нищо интересно. Безплатен достъп до софийските салони има по още няколко начина, така че това не е нещо нечувано.

Сравненията с Diners са неизбежни, като Diners печели изключително убедително и отвява всякаква конкуренция - включително тази на значително по-скъпи продукти като Частното Банкиране на Банка ДСК.

Надявам се само @Diners Club Bulgaria да не се подведат по последната мода на "подобрения" и "актуализации" на повечето банки и да не развалят сегашните си прекрасни условия. 1% кешбек до 1000 лв. годишно, 12 безплатни салона и едва 30 лв. такса за салон след изчерпване на 12-те е много повече, отколкото всички останали дават в момента.

А това, че дават безплатен интернет с Global Wi-Fi Boingo не е ли полза дето да си заслужава? 🙂 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 11 часа, Ou7law каза:

А това, че дават безплатен интернет с Global Wi-Fi Boingo не е ли полза дето да си заслужава? 🙂 

Колкото е от полза и интернета на Дайнърс

• Смея се 1
Публикувано:
2 minutes ago, ivelina666 said:

Случайно или не, страницата на Бонус програми не се зарежда и изписва грешка. Съответно не мога да си усвоя точките.

И при мен не се зарежда в момента, но по-рано сутринта беше ОК.

• Харесвам 1
Публикувано:
11 minutes ago, ivelina666 said:

Случайно или не, страницата на Бонус програми не се зарежда и изписва грешка. Съответно не мога да си усвоя точките.

Единствената гаранция на тази банка е, че след 22 ч. всеки ден банкирането им със сигурност не работи и така обикновено до сутринта.

За останалото време, ако няма задължителна профилактика, има вероятност да може човек да свърши някаква работа, без да чака опашка час-два в някой клон, а да си чака тези час-два удобно седнал пред компютъра/телефона ...

Вече дори не е разумно да използваме клишета от рода "в 21ви век сме вече", защото минаха доста години на този "21ви век", а някой ни пробутват "екстри" още с технологии от началото на 90-те ...

Но всикчи трябва да се успокоим, защото както е видно "грешката е регистрирана" 😉

image.png.4bc68007a4f97c8240f66e363c9f863a.png

Публикувано:

Здравейте,

Информацията за бонус точките беше временно недостъпна, поради технически проблем със системата, която поддържа тази функционалност. Към момента услугата отново е достъпна. Наистина съжаляваме за неудобството и Ви благодарим за разбирането.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
3 hours ago, Банка ДСК said:

Здравейте,

Информацията за бонус точките беше временно недостъпна, поради технически проблем със системата, която поддържа тази функционалност. Към момента услугата отново е достъпна. Наистина съжаляваме за неудобството и Ви благодарим за разбирането.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Te точките малко трудно, но се показват почти всеки път вече, но пък има нови изненади, е за мен не са изненади де:

image.png.e2cb0487447ae5669ffed52daa71ede9.png

А е само 17.15 ч. , все до 22.00 ще успеем и някоя друга справка поне да направим ...

Публикувано:

Мога ли с кредита от точки да закупя билет на друг пътник? Собственикът на картата и уиз профила няма да е сред пътниците. Благодаря!

Публикувано:
16 minutes ago, damyang said:

Мога ли с кредита от точки да закупя билет на друг пътник? Собственикът на картата и уиз профила няма да е сред пътниците. Благодаря!

Този въпрос беше задаван в темата за Уиз. Отговорът е, че не може😔

Публикувано:
преди 50 минути , damyang каза:

Здравейте,

И ние потвърждаваме, че няма такава възможност.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:

Въпрос, свързан с част от аспектите на ползване на картата. 

А бе, @Банка ДСК, има ли причина най-удобният ми за погасяване банкомат на 5 минути от вкъщи, на път от работа към дома, между 17.30 и 20.00 часа да не позволява вноска по сметка? Става дума за този в сградата на Булгартабак срещу стария нотариат в София. Нарочно към мен ли е насочено  😎 или има някаква техническа причина? Другият, който съм ползвал за това упражнение, този на Витошка и Парчевич (БТПП) не прави такива номера.

Публикувано:

Здравейте!

Имам такава карта от два месеца, ползвам я за плащания, имам и дск директ от години, само не мога да разбера къде се виждат тези точки.

В уиз акаунта наскоро ми осчетоводиха няколко бонус точки от резервации на хотели и рентакар през сайта на уиз, но за плащанията през картата няма нищо.

Публикувано:

Сега виждам и много благодаря!

Предполагам прехвърлянето ще стане като избера "Усвояване"? Има ли значение кога ще го направя и каква е стойността на 1 точка?

Публикувано:

Една точка е една стотинка. По всяко време можете да усвоите точките или част от тях, но валидността им след прехвърлянето е само 1 година.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да от усвояване. Можеш сам да определяш колко точки да усвоиш, т.е. може и по-малко от наличните. 1000 са 1 лв. Постъпват в уиз акаунта до 2 работни дни, но обичайно е до един ден.

Добавям, че в ДСК валидността им е 2 години.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.