Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 minute ago, antea said:

тези пък твоите драми с внасянето в клонове и банкомати са ми много странни 🙂 споделял си, че въртиш егати оборотите през десетки карти, и въпреки това ти се налага да си ги захранваш кеш ли? буквално не мога да се сетя за вариант, при който на човек с висока финансова грамотност (а ти претендираш за такава), да му се налага да борави с пари в брой, или да си получава доходите по такъв начин, не за друго, ами поне заради ЗОПБ, който на всичкото отгоре, считано от 3 декември е още по-рестриктивен отпреди

Спокойно 🙂 , не съм стъпвал в банка ДСК от получаване на картата си, но и тогава драмата беше подобна 😉, дори в частта на самолета, задух и .....

Не мога да разбера законите в тази Европа - карта могат да ми издадат само след сканирана ЛК или видеочат, после от на м@йната си могат да ми пратят с обикновена поща, а тук в БГ, където има достъп до всичките ми данни и т.н., трябва да подписвам задължително в офис, а после и да ходя по опашки за картата ?

И ЗОПБ не го познавам, защото наистина не работя с пари в брой, само наем плащам в брой, защото вероятно някой си спестява данъци 😉 ...

Всичко ми е легално даже дотолкова, че ме е яд за всички пари , които давам на държавата, а тя не връща жеста по никакъв начин .....

Публикувано:
преди 6 часа, logist13 каза:

Поради смешния лимит, откакто я имам тази карта, си я ползвам като дебитна

Колко ти е лимитът? Аз нарочно пожелах моят да е нисък и сега леко съжалявам... Но скоро ще го променя, както @Банка ДСК обясни по-горе. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
36 minutes ago, WanderlustME said:

Колко ти е лимитът? Аз нарочно пожелах моят да е нисък и сега леко съжалявам... Но скоро ще го променя, както @Банка ДСК обясни по-горе. 😉

Лимита е една цифра, която колкото е по-голяма толкова по-добре, защото ти дава по-голяма свобода. Единствения минус е, че влиза като сума в кредитния регистър и ако след това кандидатстваш за някакъв тип кредит (потребителски или ипотечен)  влиза в изчисленията: доход - вноски = остатък .....

Но пък добрата страна е, че политиката на всяка банка е различна, аз съм минал през доста кредити досега, към 25 г. почти нямам забавена вноска, доста приключени изрядно кредити, но едната т.е. тази банка, имаща явно супер консервативна политика ми "гласува" да кажем 1к лимит, друга пък дори с това допълнително "утежнение" в кредитния регистър ми даде десет пъти по-голям лимит. 

ББС, какво да правиш... (Българска Банкова Система) 😉 

Публикувано:
преди 12 часа, SpeeDemoN5 каза:

Въй, това съм го пропуснал хаха 😄 Другия път явно ще трябва на 2 пъти..

Когато говориш с служител винаги питай колко ще ти струва операцията. дори за неща които очакваш че са безплатни. интересно че обикновено всички служители казват още преди да попиташ за това че има някаква допълнителна такса, но теб не са те питали а директно са ти я взели.

Публикувано:
преди 17 часа, cybersimo каза:

Това с купюрите го оправиха. Приема всичко на банкомат. Аз зареждам само така или с банков превод.

Здравейте,

В темата за задържани банкноти Ви информирахме, че  новата серия банкноти с номинал 50 лв., ( в обращение от м. ноември) все още не се приема от банкоматите ни с депозитна функция. При поставянето на този вид банкноти в устройството, те автоматично се връщат, но е възможно и да бъдат задържани . В този случай, след извършване на проверка, сумата на задържаните банкноти се възстановява по сметката на вноската.

При техническа готовност за приемането на банкноти от новата серия, ще Ви пишем допълнително.

Весели празници!

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако банкнота бъде задържана от Ваш банкомат (досега не ми се е случвало), нужно ли е да предприемем някакви действия или Вашите служители ще направят проверката и ще захранят сметката без да ги уведомяваме изрично?

Публикувано:
преди 5 минути , Ilian359 каза:

Ако банкнота бъде задържана от Ваш банкомат (досега не ми се е случвало), нужно ли е да предприемем някакви действия или Вашите служители ще направят проверката и ще захранят сметката без да ги уведомяваме изрично?

Ходи се в клон по възможност веднага и се пази касовата на нея пише, че е задържана банкнота и се описва часа и датата и се прикрепя към формуляр, който се попълва за отказ от транзакция и до два-три дни се връщат по сметката в която е искано да бъдат захранени.

До сега три пъти ми се е случвало и си мислий,че просто влизам в клон и ми дават парите 🤣🤣, но реално задържаниите пари отиват в отделно оделение на банкомата и според часа и номера на транзакцията определят твойта и ако е фалшива не ти я връщат

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Ilian359 каза:

Нужно е или да подадеш заявление в клон или да се обадиш по телефона и да го подадеш през телефона и после да чакаш около 2 седмици за решение. Да подадеш заявление в клон значи че ще чакаш минимум 30 минути така че остава телефона.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , jujo_si каза:

Нужно е или да подадеш заявление в клон или да се обадиш по телефона и да го подадеш през телефона и после да чакаш 2-3 седмици за решение. Да подадеш заявление в клон значи че ще чакаш минимум 30 минути така че остава телефона.

Е как 2-3 седмици аз до три дена ми идват в сметката задържаните и ти подаваш лично формуляра искат копие от бележка и подписи?!

Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Е как 2-3 седмици аз до три дена ми идват в сметката задържаните.

На мен 2 седмици, има такъв раздел с моя случай в под-форума на ДСК

Публикувано:

На мен веднъж ми е задържана банкнота и без да правя абсолютно нищо се появи в сметката ми след 3-4 дни. Не съм се обаждал на никого и не съм попълвал нищо в банка. 
Банкомата “знае” в чия сметка трябва да отиде задържаната банкнота

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Ilian359 каза:

Здравейте,

Ние ще възстановим сумата по съответната сметка и без да ни  уведомявате изрично. Но за Ваше спокойствие, а и за да проследим по-лесно случая ( например, ако има забавяне), препоръчваме да подадете сигнал, като се свържете с нашия контактен център на телефон 0700 10 375, кратък номер *2375 (*BDSK) или на имейл: call_center@dskbank.bg.

Хубав ден и весели празници!

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:
59 minutes ago, WanderlustME said:

Ще се радвам @Банка ДСК да обясни в какви случаи може да се "влезе" в неразрешен овърдрафт с КК ДСК Уиз 🙂 

За да имаш неразрешен овърдрафт, трябва да имаш овърдрафт, а тази карта не е към овърдрафт сметка.

При овърдрафт плащаш винаги лихва за използваната част от лимита, а при кредитната карта имаш лимит до който можеш да разполагаш.

Единствения начин да надвишиш лимита си е ако го използваш целия и имаш такса към транзакция, която се начислява постактум.

Публикувано:
преди 34 минути , georgebg каза:

За да имаш неразрешен овърдрафт, трябва да имаш овърдрафт, а тази карта не е към овърдрафт сметка.

При овърдрафт плащаш винаги лихва за използваната част от лимита, а при кредитната карта имаш лимит до който можеш да разполагаш.

Единствения начин да надвишиш лимита си е ако го използваш целия и имаш такса към транзакция, която се начислява постактум.

Или пък ако имаш транзакция, изпълнена в офлайн режим (например покупка на стока на борда на самолет) при почти изчерпан лимит.

Публикувано:
преди 4 часа, WanderlustME каза:

Ще се радвам @Банка ДСК да обясни в какви случаи може да се "влезе" в неразрешен овърдрафт с КК ДСК Уиз 🙂 

Здравейте,

В някои случаи (например: при  удържане на такси или при превалутиране) е възможно да надвишите кредитния лимит по картата си  (използваме термина надвишен кредитен лимит, вместо неразрешен овърдрафт). В този случай на падежна дата, освен минималната сума за револвиране (MRA), e дължим и пълният размер на сумата, с която сте надвишили лимита си. 🙂

Весели празници!

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
На 17.12.2019 г. в 16:38, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Средствата по бонус програмата ще бъдат изплатени до края на седмицата.

Хубава вечер,

Екипът на Банка ДСК

Да, ама не...

• Харесвам 2
Публикувано:
1 hour ago, Ilian359 said:

Да, ама не...

Знае ли се дали при фалит на банка, такива обещани, но неизплатени бонуси, могат да се предявяват заедно с другите вземания 😑 ...

Публикувано:
преди 35 минути , georgebg каза:

Знае ли се дали при фалит на банка, такива обещани, но неизплатени бонуси, могат да се предявяват заедно с другите вземания 😑 ...

Какво се случи с натрупаните мили от програмата на AirBerlin...? За един прЕател питам... :girl_crazy:

• Смея се 2
Публикувано:
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

През октомври се шегувах, че до 50-те лева ще бъдат коледен бонус, а то ... Коледа дойде, бонуси ниц😆

Бонусът го получих на 31.10.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.