Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
7 hours ago, georgebg said:

Знае ли се дали при фалит на банка, такива обещани, но неизплатени бонуси, могат да се предявяват заедно с другите вземания 😑 ...

При депозитите до 100 000 евро ги гарантира фонда за гарантиране на влоговете, но това вземане можеш да си го предявиш като другите кредитори при ликвидатора. Ако има имущество с което да удовлетворят кредиторите, може и ти да получиш нещо...Има обаче ред по който се удовлетворяват кредиторите и това вземане вероятно ще е в края... цък

Публикувано:

Кешбека по програмата “Частно банкиране” е изплатен. Не беше до 20 декември, както беше обещано, но по-добре късно отколкото никога!

Прави чест на @Банка ДСК, че бонуса по евровите карти е изплатен по фиксинг на БНБ EUR/BGN. До последно се чудех дали няма да се полакомят и да го изплатят по курс “продава” + 1% тесла. 
Весели празници!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , imarev каза:

Май е избирателно плащането,при мен няма нищо все още 😄

По тази програма ли си?

При мен е изплатен с дата 23.12

Публикувано:

И при мен е така. Може би след клиентите на Частното банкиране ще започнат и с останалите. Миналата година са го изплатили на 18.12. 🤨

Публикувано:
Преди 1 час, imarev каза:

Да,кешбека е  на Галакси,само че в лева ми е картата.Стои си натрупаната сума в бонуси.

Аз заради това казах че е изплатено за златните карти на Частно банкиране. 
Галакси нямам

• Харесвам 1
Публикувано:
На 23.12.2019 г. в 14:58, Ilian359 каза:

Да, ама не...

Кешбекът вече е изплатен по Galaxy картите. При мен е с дата 30.12.2019

Публикувано:
На 20.12.2019 г. в 10:05, jujo_si каза:

На мен 2 седмици, има такъв раздел с моя случай в под-форума на ДСК

И аз съм писал.

Даже при мен се объркаха и ми върнаха х2, а след това си ги взеха..

Но си е разправии, звънене, чакане, дебнене, ще и кога ще върнат.

Публикувано:
преди 16 часа, ili каза:

Банка ДСК, от доста време не ми се начисляват точки по Wizz кредитната ми карта.

Изпратих имейл с данните си на  call_center@dskbank.bg от Илиана Митева.

Моля за съдействие!

Максималния оборот на който се начисляват точки е 40000 лв. годишно. Погледни да не би да е прехвърлен този оборот.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , Shlosera каза:

Максималния оборот на който се начисляват точки е 40000 лв. годишно. Погледни да не би да е прехвърлен този оборот.

На 30-ти ноември правят годишното засичане. От 01.12. би трябвало вече да се трупат новите точки (поне при Galaxy картите е така)

Публикувано:
преди 18 часа, ili каза:

Банка ДСК, от доста време не ми се начисляват точки по Wizz кредитната ми карта.

Изпратих имейл с данните си на  call_center@dskbank.bg от Илиана Митева.

Моля за съдействие!

Здравейте,

Проверихме случая - колегите от Контактния център също ще се свържат с Вас и ще получите по-конкретна информация. Както е предположил @Shlosera, причината e че трансакциите по картата за 2019 г. са на обща стойност над 40 000 BGN. От 01.01.2020 г. вече имате начислени точки за текущата година.  🙂

Хубав ден и успешна Нова година!

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Shlosera каза:

А как се проверява оборота?

Публикувано:
преди 57 минути , Банка ДСК каза:

трансакциите по картата за 2019 г. са на обща стойност над 40 000 BGN

20 000 BGN?

Специално пожелавам прекрасна 2020 на човека или хората, които пишат от името на БДСК тук 👍

преди 27 минути , Боян Димитров каза:

А как се проверява оборота?

Например със справка по транзакциите от 01.01 до текущата дата за желаната година. Би трябвало най-отдолу да излезе сумата на всички изходящи транзакции.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

На 30-ти ноември правят годишното засичане. От 01.12. би трябвало вече да се трупат новите точки (поне при Galaxy картите е така)

Здравейте,

Посоченият принцип не се прилага при бонус програмата на кредитна карта DSK- Wizz Air. Точките се начисляват в рамките на цялата календарна година до достигане на определения лимит от 40 000 BGN. Новият отчетен период стартира на 01.01. 🙂

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, WanderlustME каза:

@Банка ДСК скоро ще има ли възможност точките по Уиз програмата да се виждат и управляват през ДСК Смарт?

Здравейте,

Предвиждаме разработването на тази функционалност и за DSK Smart, но към момента не бихме могли да се ангажираме с конкретен срок.

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
преди 55 минути , Goal & Boss каза:

20 000 BGN?

Специално пожелавам прекрасна 2020 на човека или хората, които пишат от името на БДСК тук 👍

Много Ви благодарим. Пожелаваме на Вас и на всички потребители във форума щастлива и успешна година, изпълнена с нови незабравими пътешествия!

Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който

трупате точки е 40 000 BGN: https://dskbank.bg/docs/default-source/документи-за-кредитни-карти/условия-на-бонус-програма-dsk-wizz-air.pdf   🙂

• Харесвам 5
Публикувано:

Благодаря, да, прочетох. Не знам защо бях останал с убеждението, че границата е 40000 точки.

Тази година да очакваме ли нещо ново? В положителен аспект, имам предвид :)

Публикувано:

@Банка ДСК, да резюмираме, че малко се обърках:

За KK DSK-Wizz оборота върху който се начисляват точки е 40000 лв, независимо къде се пазарува т.е. теоретично може и само на wizzair.com

За KK DSK Galaxy е 20 000 лв.

Нали така?

Публикувано:
преди 8 минути , ven62 каза:

За KK DSK-Wizz оборота върху който се начисляват точки е 40000 лв, независимо къде се пазарува т.е. теоретично може и само на wizzair.com

image.png

Взето от условия на бонус програма DSK-Wizz. Според така разписаните условия, не виждам ограничение за брой точки, така че теоретично би следвало да можеш да натрупаш 160 000 точки ако изхарчиш всички 40 000 лв в Wizz. 

• Харесвам 1
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.