Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Goal & Boss каза:

:shok::shok::shok:

Ако изхарчи такава сума в Wizz, може и акционер да го направят... :laugh:

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 19 минути , chandni каза:

Ако изхарчи такава сума в Wizz, може и акционер да го направят... :laugh:

Ще имам още два бенефита:

1, Ще имам повече часове в небето от @Георги Матеев и @домосед, взети заедно.

:grin:

2. Представяте ли се какво мазало ще е следващата година със 160 000 точки в акаунта ми в Wizz

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 9 минути , ven62 каза:

2. Представяте ли се какво мазало ще е следващата година със 160 000 точки в акаунта ми в Wizz

Глупости. 160 000 точки няма да ти стигнат дори за 1 двупосочен билет до Лисабон от 2000 лв (да, понякога има и такива) 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Глупости. 160 000 точки няма да ти стигнат дори за 1 двупосочен билет до Лисабон от 2000 лв (да, понякога има и такива) 🙂

Еййй, веднага се включваш. Човек не може и да си помечтае малко.:wink:

• Смея се 6
Публикувано:
17 minutes ago, ven62 said:

Не разбрах т.2 за мазалото. Какво е, че жена ти те гони ли😁? Или те поставя под запрещение😂, на лечение към Карлуково.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 14 часа, ven62 каза:

@Банка ДСК, да резюмираме, че малко се обърках:

За KK DSK-Wizz оборота върху който се начисляват точки е 40

преди 15 часа, Goal & Boss каза:

Благодаря, да, прочетох. Не знам защо бях останал с убеждението, че границата е 40000 точки.

Тази година да очакваме ли нещо ново? В положителен аспект, имам предвид 🙂

Здравейте,

Надяваме се да успеем да Ви изненадаме приятно през новата година - предвиждаме да бъде финализирана функционалността за справка на натрупаните точки за всяка отделна трансакция ( знаем, че това е въпрос, който вълнува повечето от Вас 😊). В по-общ план, ключов приоритет за Банка ДСК е успешното приключване на процеса на интеграция с Експресбанк. Към момента с  картите на Банка ДСК вече можете да се възползвате от програмата за лоялност Merci, с която получавате отстъпки в над 900 обекта в цялата страна: http://bit.ly/2si9kHt.

Хубав ден, 

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 15 часа, ven62 каза:

@Банка ДСК, да резюмираме, че малко се обърках:

За KK DSK-Wizz оборота върху който се начисляват точки е 40000 лв, независимо къде се пазарува т.е. теоретично може и само на wizzair.com

За KK DSK Galaxy е 20 000 лв.

Нали така?

Точно така - максималният оборот, върху който се начисляват точки е 40 000 BGN, а сумата върху която се изплаща отстъпката от 1% по програмата Money-back e 20 000 BGN. 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте Банка ДСК!

DSK-Wizz Air  безконтактната кредитна карта с логото на MasterCard има ли ограничение като това

"13.11.2019 Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви за промени при безконтактните разплащания с банкови карти Visa и Mastercard. За всяка 6-та безконтактна трансакция под 50 лв., плащането ще може да се осъществи след въвеждане на чип и ПИН..."

на една друга банка https://www.postbank.bg/Za-nas/News/2019/11/Contactless ?

Публикувано:
On 1/6/2020 at 2:39 PM, Goal & Boss said:

Например със справка по транзакциите от 01.01 до текущата дата за желаната година. Би трябвало най-отдолу да излезе сумата на всички изходящи транзакции.

Не е вярно, защото сумата ти е на целия оборот, а точки се трупат само върху цялата част от транзакцията, като режат стотинките.

Обаче  остава подозрението, че максималния оборот от 40 000 лв. си го засичат на база реални суми на транзакциите, затова май никой минал този оборот за 2019 не е получил реално 80 000 (или повече) точки...

Май ще трябва да го сметна по-подробно, защото опитите ми да получа адекватен отговор, защо никой не е стигнал  80к точки при оборот от 42-45к среща много неадекватен "отпор" от телефона на банката ...

И без справката "транзакция->точки" ще продължат безкрайните спорове и неадекватността на банката.

Имам и подозрението, че програмата предстои да бъде закрита, затова няма, и няма и да има такава функционалност.

Публикувано:
преди 3 часа, georgebg каза:

Не е вярно, защото сумата ти е на целия оборот

Той това попита - как се проверява оборотът.

Публикувано:
преди 21 часа, ven62 каза:

Чак пък мазало с 1600лв за билети, след като вече си изхарчил 40к на сайта им (вероятно за билети), ми се вижда малко пресилено 😉 

Въпросът ми към ДСК е следният, макар и не свързан с УИЗ картата - след като станете изцяло една банка с Експресбанк, ще сменяте ли веднага  (новополучените) карти от вторите или ще изчакате да изтекат? 

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой може ли да ме осветли дали се прецаквам като плащам с тази карта в евро? Не става дума дали имам полза от точките, а дали курсът е дотолкова неизгоден, че не само убива точките, а и ме прецаква?

Публикувано:
преди 6 минути , bimbo каза:

Някой може ли да ме осветли дали се прецаквам като плащам с тази карта в евро? Не става дума дали имам полза от точките, а дали курсът е дотолкова неизгоден, че не само убива точките, а и ме прецаква?

Мисля, че си на нулата. При покупка в евро курсът е по-неизгоден с 1% или около 2 стотинки, а това са точно стотинките, които получаваш като точки за Уиз. Така че ако си използваш точките, може да се каже че нямаш бонус и не си прецакан. Ако не си ползваш точките си прецакан. При пазаруване в сайта на Уиз, завишеният брой точки неутрализира неприятния курс (при покупка на билети в друга валута), така че там ще е изгодно. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , bimbo каза:

По мои сметки, някъде в темата назад излиза,че ще прецаква след 5.02, ако се плаща само навън. Затова и ще спра плащанията с нея и ще се възползвам само от дискаунта й, което си остава на далавера

Публикувано:
преди 11 минути , Георги каза:

Мисля, че си на нулата. При покупка в евро курсът е по-неизгоден с 1% или около 2 стотинки

За 1 евро харчи грубо 2 лева, така на лев ще загуби по стотинка и пак ще е на някакъв мижав плюс.

Публикувано:

Грубо излизаш на 1% (малко по-малко) бонус при превалутиране и 3 %, ако е в сайта на wizz. в БГ си с 2 и 4%. Все пак, ако използваш дискаунт за повече от 2ма пак си струва, защото годишната цена на картата е малко под 50лв, а WDC е 120 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 7.01.2020 г. в 16:40, VladimirK каза:

Здравейте Банка ДСК!

DSK-Wizz Air  безконтактната кредитна карта с логото на MasterCard има ли ограничение като това

"13.11.2019 Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви за промени при безконтактните разплащания с банкови карти Visa и Mastercard. За всяка 6-та безконтактна трансакция под 50 лв., плащането ще може да се осъществи след въвеждане на чип и ПИН..."

на една друга банка https://www.postbank.bg/Za-nas/News/2019/11/Contactless ?

@Банка ДСК, има ли ограничение на броя на безконтактните трансакции с DSK-Wizz Air MasterCard?

Публикувано:

В клон на ДСК ми казаха, че не можело да се увеличи кредитния лимит, но преди време имало такава промоция!

Ако съм искал по-висок се кандидатствало за нова карта по реда.

Едно, че ми се струва абсурдно новото кандидатстване, второ как преди време е имало начин да се увеличи лимита, ако това не може, макар да е било на промоция.

Понеже всички знаем, че служителите не винаги знаят кое как е, питам @Банка ДСК за изясняване на казуса.

Публикувано:
22 hours ago, EliDion said:

По мои сметки, някъде в темата назад излиза,че ще прецаква след 5.02, ако се плаща само навън. Затова и ще спра плащанията с нея и ще се възползвам само от дискаунта й, което си остава на далавера

@EliDion, ако я свържеш с Curve и я дадеш на дъщеря ти, а оригиналната Wizz карта е дори при теб - няма да има 1% такса превалутиране, тъй като то ще се извършва от Curve (по MasterCard interbank exchange rates) и транзакцията, която достига до ДСК е в BGN вече. 🙂

Публикувано:

Здравейте, Магеланци,

Интересувам се мога ли да захранвам WIZ кредитна карта с ДСК Директ?  Имам разплащателна сметка и виртуална карта към банката. т.е. мога ли онлайн да превеждам пари по тази сметка от другите си сметки в банката и има ли някакви такси? ДСК Директ ми е активен и е много удобен за работа.

Благодаря Ви!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , dmovdid каза:

Здравейте, Магеланци,

Интересувам се мога ли да захранвам WIZ кредитна карта с ДСК Директ?  Имам разплащателна сметка и виртуална карта към банката. т.е. мога ли онлайн да превеждам пари по тази сметка от другите си сметки в банката и има ли някакви такси? ДСК Директ ми е активен и е много удобен за работа.

Благодаря Ви!

Можете. Такса за превод между собствени сметки няма.

Избирате "Създай нов превод" -> "Между мои сметки" и следвате инструкциите.

Публикувано:
преди 2 часа, boduroff каза:

@EliDion, ако я свържеш с Curve и я дадеш на дъщеря ти, а оригиналната Wizz карта е дори при теб - няма да има 1% такса превалутиране, тъй като то ще се извършва от Curve (по MasterCard interbank exchange rates) и транзакцията, която достига до ДСК е в BGN вече. 🙂

Но тогава влиза в сила ограничението на Curve за безплатно превалутиране - мисля че за стандартен план е 500 паунда на месец

• Харесвам 1
Публикувано:

Скъсаха ми нервите вчера от ДСК с карта ДСК-Wizz на сайта на Wizz - отказва и отказва транзакцията. От колцентъра - при нас няма проблем - проблемът е в сайта. Пак пробвах още два пъти - не, и не. Накрая платих с карта на пощенска - мина от раз... Явно зелените пестят от точки🤬

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Аз също съм имал проблеми с плащания към Wizz Air чрез дебитна карта на ДСК - не ги приема и се налага да ползвам друга банка. Това обаче ми се е случвало, когато искам да направя две поредни различни резервации, първата я плащам от ДСК, а втората - не успявам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.