Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , savagejo каза:

Поне търговеца няма да има такса за превалутиране  🙄

Много често DCC курсът по който те превалутират е по-неизгоден с доста повече от 1я % такса превалутиране, която ще ти сложи банка ДСК.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Ако изберете този вариант, превалутирането ще се извърши по курса на съответния търговец и е добре предварително да се информирате (освен ако не се визуализира веднага) дали този курс е по-изгоден.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Благодаря за отговора !

• Харесвам 2
Публикувано:

Днес ме викаха в банка ДСК да попълвам някаква анкетна карта за какво ще ползвам парите си по тази карта, някаква пенсионерка също бе извикана.

Предполагам е някаква стандартна процедура за всички, а не са ме набелязали нещо по друга причина?!

• Харесвам 1
  • Шок 5
Публикувано:
преди 11 минути , vinidj каза:

Днес ме викаха в банка ДСК да попълвам някаква анкетна карта за какво ще ползвам парите си по тази карта, някаква пенсионерка също бе извикана.

Предполагам е някаква стандартна процедура за всички, а не са ме набелязали нещо по друга причина?!

Не, не е стандартна процедура! Това е абсурдно!!!

@Банка ДСК

Публикувано:
преди 13 минути , vinidj каза:

Te за онлайн анкети не са ли чували...? Как така е те "викат" в банката, за анкети? 😳

• Харесвам 2
Публикувано:

Анкетна карта? Аз помня, че питаха при откриването на картата, но не беше анкетна карта, а част от формуляра. Може би ако не е било попълнено са го направили като декларация 😄 

Публикувано:
преди 10 минути , georgebg каза:

Направо лъхат на мухъл такива "процедури"... 

... "как да изядем времето на клиента безплатно" --- 🙂

Преди 1 час, vinidj каза:

Ти вземи си признай публично  потенциалните причини за недоверие и защо си съмнителен за @Банка ДСК.

Хем ще помогнеш на форума, хем ще ти го признаят някога като публично споделена информация.  🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, adreno каза:

Много често DCC курсът по който те превалутират е по-неизгоден с доста повече от 1я % такса превалутиране, която ще ти сложи банка ДСК.

По-скоро зависи от сумата. За малки суми - може би, иначе - не мисля че ще е по-изгодно.

Публикувано:
15 minutes ago, Таньо said:

... "как да изядем времето на клиента безплатно" --- 🙂

Ти вземи си признай публично  потенциалните причини за недоверие и защо си съмнителен за @Банка ДСК.

Хем ще помогнеш на форума, хем ще ти го признаят някога като публично споделена информация.  🙂

Разбирам, че банките прилагат мерки срещу изпирането на пари, но тази баба-пенсионерка защо я викат? Сетих се, за парлама😆

Публикувано:
преди 37 минути , ДиянаВ каза:

Разбирам, че банките прилагат мерки срещу изпирането на пари, но тази баба-пенсионерка защо я викат? Сетих се, за парлама😆

Смеете се вие, ама що пари изхвърлиха бабите през терасите, някои млади не са ги и сънували...🤪 Крайно време е да ги пита някой от ‘де ги имат...:laugh1:

• Смея се 5
Публикувано:
преди 2 часа, savagejo каза:

По-скоро зависи от сумата. За малки суми - може би, иначе - не мисля че ще е по-изгодно.

% си е % независимо от суматa.

Paypal щавят към 3% ако ползваш DCC, Wizzair са още по нагли - те са на 8%.

Аз досега не съм попадал на ситуация, в която DCC да е по-малко от 2% - дали на POS, дали на ATM

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 часа, chandni каза:

Te за онлайн анкети не са ли чували...? Как така е те "викат" в банката, за анкети? 😳

Причината била, че уж били забравили да се попълни при откриването на сметката и да попълня, че не съм депутат, президент и т.н.

• Харесвам 1
Публикувано:

какъв е лимитът за еднократна транзакция на пос, а също и дневният лимит? кредитният ми лимит е 1000 лв, но ще си внеса мои пари над него

начислява ли се кешбек при плащания за данъци?

Публикувано:
преди 18 минути , antea каза:

какъв е лимитът за еднократна транзакция на пос, а също и дневният лимит?

Задава се от настройките на картата от ДСК Директ - Карти - Лимити (бутон на съответната карта).

• Харесвам 1
Публикувано:
19 minutes ago, antea said:

Начисляват се бонус точки, "когато плащането е извършено с платежна карта чрез терминално устройство ПОС, включително виртуално". 

Аз плащам осигуровки и данъци чрез електронната услуга на НАП и виртуалния ПОС. Плащанията трупат точки. 

• Благодаря 1
Публикувано:

гледам, че там лимитите са 24-часови, но се надявам че могат да се прилагат и за еднократна транзакция

@Банка ДСК може ли информация дали плащането на данъци се третира като "плащане при търговец" по отношение на кешбек-а?

Публикувано:
преди 9 минути , antea каза:

@Банка ДСК може ли информация дали плащането на данъци се третира като "плащане при търговец" по отношение на кешбек-а?

Със сигурност. Аз така си ги плащам.

• Благодаря 1
Публикувано:

всичко много хубаво, само дето не получавам смс с 3-D кода и на практика не мога да си извърша плащането, няколко опита вече и нищо

Публикувано:

Пробвай по-късно или утре. Случва се понякога да забие системата им и след известно време идват всички вече с изтекла валидност кодове.

При мен се е случвало веднъж в една лятна буря. Да не би сега нещо от силния вятър да се е сринало🤔

До сега ползвала ли си картата за онлайн плащания на ПОС при други търговци?

13 minutes ago, antea said:

всичко много хубаво, само дето не получавам смс с 3-D кода и на практика не мога да си извърша плащането, няколко опита вече и нищо

Публикувано:
преди 18 часа, vinidj каза:

Здравейте,

Съжаляваме за неудобството и за отнетото време. Можете ли да уточните за кой офис на банката става въпрос и да посочите по-конкретно какъв вид информация сте предоставили? По-конкретна проверка бихме могли да направим, ако предоставите и Ваши данни на имейл: call_center@dskbank.bg

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:

Предполагам,че картите на ДСК са някакъв ювелирен шедьовър,щом направата им отнема толкова време 🙂

Миналата седмица в сряда поръчах Маестро,а в неделя подписах документите за ДСК Уиз.Срещу двете карти в ДСК Директ в момента стои надпис "в процес на производство".Подозирам,че трябва да се мине през още няколко етапа,докато стигнем до"вземане от посоченият офис".Май не съм чакала повече от 4ри работни дни за карта,като на четвъртият ден е налична в офис.Дори Револют дойде за по-малко от седмица.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, antea каза:

какъв е лимитът за еднократна транзакция на пос, а също и дневният лимит? кредитният ми лимит е 1000 лв, но ще си внеса мои пари над него

Здравейте,

Потвърждаваме, че при плащане на данъци чрез картата се начисляват точки. Информация за  дневните лимити за трансакция на POS  можете да получите на посочения линк: https://bit.ly/3aQHUdD

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, antea каза:

явно е била затлачена системата, изсипаха се току-що 8 кода

За тази работа с кодовете в България иди-дойди, сработва. Ама да си в чужбина и да се опиташ да свършиш нещо си е на практика невъзможно, имайте го предвид. СМС, ако въобще дойде, то е след толкова време, че валидността му изтекла отдавна...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.