Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 hour ago, Мари Николова said:

Предполагам,че картите на ДСК са някакъв ювелирен шедьовър,щом направата им отнема толкова време 🙂

Миналата седмица в сряда поръчах Маестро,а в неделя подписах документите за ДСК Уиз.Срещу двете карти в ДСК Директ в момента стои надпис "в процес на производство".Подозирам,че трябва да се мине през още няколко етапа,докато стигнем до"вземане от посоченият офис".Май не съм чакала повече от 4ри работни дни за карта,като на четвъртият ден е налична в офис.Дори Револют дойде за по-малко от седмица.

Зависи в кой ден е подадена картата за изработка. Стандартния срок е 10 работни дни, но в повечето случаи става по-бързо. 

Публикувано:
преди 26 минути , WanderlustME каза:

Някой пробвал ли е да изтегли кеш от банкомат чрез Curve? Как се осчетоводяват тези трансакции? 

Ако мине като паричен трансфер ще се набуташ жестоко 

1) такса 1лв+1%

2) няма кешбек

3) веднага почва да тече лихва за изтеглените пари, освен ако не си ги предплатил в дск-wizz

ако мине като POS плащане няма да се набуташ но май няма да имаш кешбек.

Публикувано:
2 hours ago, WanderlustME said:

Някой пробвал ли е да изтегли кеш от банкомат чрез Curve? Как се осчетоводяват тези трансакции? 

Curve имат и допълнителни условия - Fair Use Policy, и могат и те да те набутат допълнително с техни такси, ако се тегли от кретитна карта. Затова само от дебитна !

Curve strongly discourages using an underlying credit card in order to withdraw cash. Please note that your underlying credit card issuer may charge you fees for making such transactions with your Curve card.

In addition to the above fees, Curve may charge you an additional 2% for withdrawals above £200 (or currency equivalent) per calendar month, when using a credit card as the underlying card. Please note that this not a limit per credit card, but a cumulative for all credit card withdrawals using your Curve card in a calendar month. This charge does not apply to ATM debit card withdrawals.

Публикувано:

От 5.02 след като въведат новата такса превалутиране, коя дата ще се счита за прибавяне на таксата - датата на самата транзакция или датата на осчетоводяване ?

Защото на 4ти ще имам възможност за последно да изхарча някое и друго евро с тази карта 🙂 , но да не се окаже, че ще ме изненадат с курса ....

Публикувано:

Аз имах същия въпрос относно точките на Уиз. Транзакция 31 дек, осчетоводяване 3 януари, точки 4 януари - от ДСК ми отговориха че точките ще се броят в 2019, защото е важна датата на транзакцията

• Харесвам 1
Публикувано:
11 minutes ago, cybersimo said:

Аз имах същия въпрос относно точките на Уиз. Транзакция 31 дек, осчетоводяване 3 януари, точки 4 януари - от ДСК ми отговориха че точките ще се броят в 2019, защото е важна датата на транзакцията

Дано е така, че иначе ще е голяма разправия с неадекватни хора 😉 ...

Наскоро имах двойна транзакция в Лидл, нещо се ошашави терминала, и добре че сами си я върнаха след 3 дена, иначе бях готов да се откажа от спора за няколко лева 🙂, дотам са ми писнали разправиите...

Публикувано:

Може ли натрупаните кредити в Уиз да се похарчат за нещо извън полет? Например подарък ваучер платен с кредит или някаква друга услуга? Кола под наем... Моля споделете.

Публикувано:
преди 4 минути , bay_kolio каза:

Може ли натрупаните кредити в Уиз да се похарчат за нещо извън полет? Например подарък ваучер платен с кредит или някаква друга услуга? Кола под наем... Моля споделете.

Не

Публикувано:
На 30.01.2020 г. в 17:23, Plamsi каза:

Зависи в кой ден е подадена картата за изработка. Стандартния срок е 10 работни дни, но в повечето случаи става по-бързо. 

Имайте предвид че в момента тече преиздаването на картите на всички клиенти на Експресбанк , така че е нормално да има леко забавяне

• Харесвам 1
Публикувано:
33 minutes ago, SpeeDemoN5 said:

Имайте предвид че в момента тече преиздаването на картите на всички клиенти на Експресбанк , така че е нормално да има леко забавяне

Вероятно така изписват картите, та затова е бавно 🙂 

Публикувано:
На 8.01.2020 г. в 20:09, dmovdid каза:

Здравейте, Магеланци,

Интересувам се мога ли да захранвам WIZ кредитна карта с ДСК Директ?  Имам разплащателна сметка и виртуална карта към банката. т.е. мога ли онлайн да превеждам пари по тази сметка от другите си сметки в банката и има ли някакви такси? ДСК Директ ми е активен и е много удобен за работа.

Благодаря Ви!

Превод без проблем

Публикувано:

Историята на транзакциите и коя колко точки носи вече (отново) е видима в ДСК Директ - Карти -> Бонус програми -> Транзакции.

Дано само не е в тестов режим и да изчезне пак.

235197563_Screenshot2020-02-04at20_25_20.png.52e375dc796bf3562232d5c5a32db411.png

• Харесвам 7
  • Браво 4
Публикувано:
1 hour ago, Таньо said:

@Банка ДСК , за път път ползвам КК WIZZ в amazon.co.uk

Плащането мина без да ми бъде дадена парола. Така ли трябва да е.

Изискването на код е и функционалност на сайта, а май на Безос не му се дават пари за такива неща 🙂 , поне докато не го задължат.

Куриоз е ей това сайтче: https://www.airparks.de/  -  за първи път сайт ми взима пари от КК, без да изисква CVV/CVC код, как го направи не разбрах, иначе все щях да се подготвя с някоя снимка на друга карта 😉 ,,,

Публикувано:
1 hour ago, Таньо said:

Проверих си съобщенията от ДСК. Последно като съм купувала от англ. Амазон /това е лятото/ плащането е било без парола.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Таньо каза:

И аз съм пазарувал много пъти от всички сайтове на Амазон и никога няма 3д парола, независимо от типа на картата

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 40 минути , georgebg каза:

Куриоз е ей това сайтче: https://www.airparks.de/  -  за първи път сайт ми взима пари от КК, без да изисква CVV/CVC код, как го направи не разбрах, иначе все щях да се подготвя с някоя снимка на друга карта 😉 ,,,

Нищо куриозно - случва се относително често, особено в САЩ. Последно - вчера, дистанционно (без да съм там), пос терминала на един хотел в Йерусалим ми чарджна успешно картата само при подадени номер и дата на изтичане. Даже име не искаха, та камо ли cvv.

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 25 минути , cybersimo каза:

И аз съм пазарувал много пъти от всички сайтове на Амазон и никога няма 3д парола, независимо от типа на картата

Амазон ползва други методи за проверка, а не CVC, абсолютно винаги е било така

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , ipg каза:

Амазон ползва други методи за проверка, а не CVC, абсолютно винаги е било така

Аз нямам проблем с това и не ми е правило впечатление, просто пояснявам случая за @Таньо

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Амазон иска да направи покупката абсолютно възможно най effortless за клиента, затова не искат пароли, натискаш order и това е. За това удоволствие плащат по голям процент от транзакцията като такса, защото е по-рисково. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, cybersimo каза:

Аз нямам проблем с това и не ми е правило впечатление, просто пояснявам случая за @Таньо

Останал съм с впечатление, че друг път се е изисквало CVC, но очевидно греша. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.