Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Да похваля представителите на банката - 10 минути след като съпругът ми им изпрати имейла, му се обадиха. Въпросът все още не е решен, но проблемът е локализиран. 

Еееее, де! :angry: Ами че похвали и мъжа ти - че им е изпратил толкова хубав имейл, та да локализират проблема! :angry:

:grin:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Goal & Boss каза:

Еееее, де! :angry: Ами че похвали и мъжа ти - че им е изпратил толкова хубав имейл, та да локализират проблема! :angry:

:grin:

Може проблемът да е в мъжа, затова похвалата да е за банката. А и къде другаде да е.

• Смея се 3
Публикувано:
преди 11 часа, kali каза:

Направих го, 2 пъти за всеки случай 🙂 Няма промяна, случва се същото, както преди. 

Здравейте,

Съжаляваме за затрудненията. Ще потърсим съдействие от разработчика на приложението за установяване  и разрешаване на проблема. Молим само да уточните модела на телефона и версията на операционната система, които използвате, както и дали успявате да ползвате безпроблемно другите функционалности на DSK Smart.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Един въпрос към банка ДСК.

Защо след като от 23.12.2019г до сега съм натрупал оборот от 6095.95лв.  на картата си - VISA GALAXY, в dskdirect в меню Бонус програми,

показва НАТРУПАНИ ОТСТЪПКИ/ТОЧКИ - 24,68лв. По мой калкулации би трябвало да са 60,96лв.

Периода на отчитане на картата ми е 21-во число на месеца.

Благодаря предварително.

Публикувано:
На 28.02.2020 г. в 18:28, nbn каза:

Здравейте,

Един въпрос към банка ДСК.

Защо след като от 23.12.2019г до сега съм натрупал оборот от 6095.95лв.  на картата си - VISA GALAXY, в dskdirect в меню Бонус програми,

показва НАТРУПАНИ ОТСТЪПКИ/ТОЧКИ - 24,68лв. По мой калкулации би трябвало да са 60,96лв.

Периода на отчитане на картата ми е 21-во число на месеца.

Благодаря предварително.

Здравейте,

За да установим каква е причината за разминаването, е необходимо да ни предоставите Ваши данни (имена и номер на сметка). Молим да ги изпратите на имейл: call_center@dskbank.bg, след което да потвърдите тук (може и на лични), за да реагираме максимално бързо.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
На 27.02.2020 г. в 9:45, Банка ДСК каза:

Молим само да уточните модела на телефона и версията на операционната система, които използвате

Това е:

Иначе за другите функционалности - ползвам най-вече бързата справка, още не мога да свикна да използвам за проверка на авторизации и транзакции, че преди не бяха наред в приложението и нямам навик още 🙂

Screenshot_20200227-101426.jpg

Публикувано:

Здравейте,

Имам следния казус, към КК WIZZ исках да извадя на мой близък човек допълнителна карта и с един кредитен лимит да трупаме заедно точки.

Версиите на ДСК се разминават. При зададения въпрос в офис ми казват, че и двете карти си трупат точки и няма проблем. В кол център ми казват, че само основната карта трупа точки. Та кой греши

Някой с опит?

@Банка ДСК

Публикувано:
преди 2 минути , lio каза:

Здравейте,

Имам следния казус, към КК WIZZ исках да извадя на мой близък човек допълнителна карта и с един кредитен лимит да трупаме заедно точки.

Версиите на ДСК се разминават. При зададения въпрос в офис ми казват, че и двете карти си трупат точки и няма проблем. В кол център ми казват, че само основната карта трупа точки. Та кой греши

Някой с опит?

@Банка ДСК

Издава се втора пластика и годишната такса за нея е 20лв.

Публикувано:
преди 7 минути , penkoyordanov каза:

Издава се втора пластика и годишната такса за нея е 20лв.

Не това беше въпросът.

А дали втората карта може също да трупа точки WIZZ. Служителите на ДСК твърдят различни неща,

Публикувано:
В момента, lio каза:

Не това беше въпросът.

А дали втората карта може също да трупа точки WIZZ. Служителите на ДСК твърдят различни неща,

Според условията, точките се трупат на основния картодържател цък. Таксата за допълнителна карта вече е 25лв.

Другия възможен вариант който ползваме в моето семейство е карта Curve->DSK Wizz за втора карта.

Публикувано:
преди 26 минути , lio каза:

Не това беше въпросът.

Здравейте,

При  покупки на ПОС с допълнителната карта също се  натрупват точки, но на името на основния картодържател. Предимството е, че двамата картодържатели „работят“ съвместно за достигане на максималния годишен оборот от 40 000 BGN. 

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:

Значи в кол центъра грешат, директно ме отрязаха с това, че не ми трябва втора карта, защото тя не носела никакви точки...

А точно от кол центъра ми "вадят" картата ...

Публикувано:
На 26.02.2020 г. в 21:52, chandni каза:

Да похваля представителите на банката - 10 минути след като съпругът ми им изпрати имейла, му се обадиха. Въпросът все още не е решен, но проблемът е локализиран. 

Ъпдейт по казуса. След първоначалното добро впечатление, когато писах, че 10 минути след имейла са потърсили съпруга ми по телефона, дойде и разочарованието. Служителят е обещал да се свърже с него на следващия ден, но до ден днешен - ни вест, ни кост, нито решаване на проблема!

Публикувано:
преди 9 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

При  покупки на ПОС с допълнителната карта също се  натрупват точки, но на името на основния картодържател. Предимството е, че двамата картодържатели „работят“ съвместно за достигане на максималния годишен оборот от 40 000 BGN. 

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Значи служителите не са наясно точно какво правят и каква услуга предлагат.

И този кредитен оборот от 40000 е за двете карти на година общо ли?

Защо тогава на сайта на ДСК има калкулатор който смята какви точки ще получиш при определени суми и възможностите на калкулатора включват по 10000 на месец и сайта смята годишен оборот на картата в размер на 120 000 лева и какви ще са точките за него? Пак разминаване в политиката на продукта ви @Банка ДСК

Публикувано:
На 2.03.2020 г. в 12:16, Банка ДСК каза:

Здравейте,

За да установим каква е причината за разминаването, е необходимо да ни предоставите Ваши данни (имена и номер на сметка). Молим да ги изпратите на имейл: call_center@dskbank.bg, след което да потвърдите тук (може и на лични), за да реагираме максимално бързо.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Здравейте,

Потвърждавам Ви, че вчера съм ви изпратил мейл със данните ми.

Публикувано:
преди 58 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Аз имам следния въпрос - ако нямам доходи, които мога да докажа в бг, мога ли да си извадя ДСК Уиз карта с някакъв депозит например.

И ако се издаде допълнителна карта, какво означава двамата картодържатели да "работят" съвместно до достигане на оборота 40 000 BGN - ако се успее с достигането му , някаква по-специална награда ли се получава ?

Публикувано:
преди 5 минути , Климент каза:

По-специалната награда е, че спира да ти се трупат точки по програмата.

Тогава какъв е смисъла от допълнителна карта, с която да се ограничава натрупването на точки и да се ограничава и използването в сайта на уизеър, защото както разбирам от прочетеното, то за да се купуват билети с точки, е необходимо основния картодържател да пътува.

Не е ли по-разумно всеки да си има членство и всеки да си трупа собствени точки, като разликата между 2 карти и една + допълнителна е минимална т.е. около 20 и няколко лева ?

Не разбирам много ... от изказването на банка ДСК останах с впечатлението, че е много важно да се "работи" заедно за този оборот ?

Публикувано:
преди 20 минути , rip каза:

Тогава какъв е смисъла от допълнителна карта, с която да се ограничава натрупването на точки и да се ограничава и използването в сайта на уизеър, защото както разбирам от прочетеното, то за да се купуват билети с точки, е необходимо основния картодържател да пътува.

Не е ли по-разумно всеки да си има членство и всеки да си трупа собствени точки, като разликата между 2 карти и една + допълнителна е минимална т.е. около 20 и няколко лева ?

Не разбирам много ... от изказването на банка ДСК останах с впечатлението, че е много важно да се "работи" заедно за този оборот ?

Смисъла на допълнителната карта е да я дадеш на дете или друг член на семейството, който няма право на кредитна карта да си пазарува с нея

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Смисъла на допълнителната карта е да я дадеш на дете или друг член на семейството, който няма право на кредитна карта да си пазарува с нея

Възможно ли е издаване на допълнителна карта на дете ?

Публикувано:
преди 17 минути , rip каза:

Аз имам следния въпрос - ако нямам доходи, които мога да докажа в бг, мога ли да си извадя ДСК Уиз карта с някакъв депозит например.

И ако се издаде допълнителна карта, какво означава двамата картодържатели да "работят" съвместно до достигане на оборота 40 000 BGN - ако се успее с достигането му , някаква по-специална награда ли се получава ?

Здравейте,

Можете да си заявите картата, ако предоставите депозит за обезпечение. В този случай кредитният лимит по картата може да бъде в размер до  90 % от размера на влога (при съответствие между валутата на кредита и валутата на депозита).

Не е задължително да достигате максималния лимит, но колкото по-голям оборот направите чрез картите, толкова повече точки трупате, съответно повече отстъпки ползвате.

Хубава  вечер,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
преди 5 минути , Банка ДСК каза:

(при съответствие между валутата на кредита и валутата на депозита).

Мога ли в евро да си я извадя ?

Публикувано:
Преди 1 час, lio каза:

Значи служителите не са наясно точно какво правят и каква услуга предлагат.

И този кредитен оборот от 40000 е за двете карти на година общо ли?

Защо тогава на сайта на ДСК има калкулатор който смята какви точки ще получиш при определени суми и възможностите на калкулатора включват по 10000 на месец и сайта смята годишен оборот на картата в размер на 120 000 лева и какви ще са точките за него? Пак разминаване в политиката на продукта ви @Банка ДСК

Здравейте,

Съжаляваме за противоречивата информация, която сте получили. Максималният годишен оборот на ПОС картите(основна и допълнителни), върху който можете да трупате точки е  40000 BGN.

Относно калкулатора в сайта, ще предадем обратна връзка на колегите, които отговарят за разработването на картовите ни продукти.

Хубава  вечер,

Екипът на Банка ДСК

Публикувано:
На 2.03.2020 г. в 18:02, kali каза:

Това е:

Иначе за другите функционалности - ползвам най-вече бързата справка, още не мога да свикна да използвам за проверка на авторизации и транзакции, че преди не бяха наред в приложението и нямам навик още 🙂

Screenshot_20200227-101426.jpg

Здравейте,

Според разработчиците на приложението, причината за описаното поведение е особеност свързана с Вашия модел устройство. От тяхна страна ще бъде направена корекция и при следващата актуализация на приложението (вероятно в началото на следващата седмица ще получите нотификация за нова версия) би следвало проблемът да е отстранен. Оставаме на линия за допълнителна информация.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Браво 1
Публикувано:
преди 21 часа, rip каза:

Здравейте,

Смисълът на допълнителна кредитна карта ( по принцип, не само на тази) е да я предоставите на Ваш близък, който няма опция да си заяви такава, с цел да му осигурите възможност да използва свободно такъв тип продукт. В конкретния случай,  40 000 BGN  не е сума, която всеки може лесно да изразходва в рамките на една година, но ако двама души (например двойка или членове на едно семейство) използват картите (основна и допълнителна) за ежедневните си плащания, те биха могли да натрупат много повече точки и да ползват повече отстъпки, отколкото ако само един от тях покрива разходите си с такъв тип карта.

Към една основна карта е възможно да бъдат издадени до 4 допълнителни карти и не би могло на всеки допълнителен картодържател да бъде осигурено членство за Wizz Discount Club на стойност 80 EUR.

преди 21 часа, rip каза:

Възможно ли е издаване на допълнителна карта на дете ?

Възможно е допълнителна карта да бъде издадена на непълнолетно дете (навършило 14 г.).

преди 21 часа, rip каза:

Мога ли в евро да си я извадя ?

Картата се издава само в лева, но депозитът може и да е в евро.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.