Прескочи до съдържание

Е-виза за Индия - проблем с подаването на документи

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 20.10.2025 г. в 13:26, Kalina0109 каза:

Поради каква причина ви отказват визи онлайн?

Да не би да ги подавате през посредник?

Аз два пъти съм получавала онлайн.

Виза може да бъде заявена  електронно, чрез достъп до интернет страницата: https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

https://indianvisaonline.gov.in/evisa/Registration

От 1 октомври 2025 г. всички чуждестранни граждани, влизащи в Индия, са длъжни да попълнят формуляра за електронно влизане (e-Arrival) преди пристигането си. Достъп до формуляра можете да получите на адрес https://indianvisaonline.gov.in/earrival/ 

Има проблем и не може да се попълни онлайн формуляра за виза. Третата страница я попълних 5 пъти днес и като кликна на "Save and continue", се презарежда пак същата страница, но непопълнена - все едно никакви данни не съм вписвал 😞 

Публикувано:

И на мен ми се е случвало, няколко пъти. Смених браузъра, така се оправи единия път, после някакъв символ от адрес може би беше проблем, защото го написах ръчно, не copy / paste и стана. Имах проблем и с имена / рождени дати на родителите - имаше данни за баща и за дядо, нямаше за майка и не ме пускаше нататък. Това мисля пак със смяна на бразуър се оправи. Също наистина внимавайте за линка, откъдето попъвате. Има много сайтове - посредници. Една приятелка подаде за 90 долара и и отказаха, а ние през официалния платихме 25 долара и я получихме на другата сутрин. Не винаги първия линк, който излиза като напишеш e visa India е официалния - тя изобщо не беше разбрала, че е през посредник. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, Ивайла каза:

И на мен ми се е случвало, няколко пъти. Смених браузъра, така се оправи единия път, после някакъв символ от адрес може би беше проблем, защото го написах ръчно, не copy / paste и стана. Имах проблем и с имена / рождени дати на родителите - имаше данни за баща и за дядо, нямаше за майка и не ме пускаше нататък. Това мисля пак със смяна на бразуър се оправи. Също наистина внимавайте за линка, откъдето попъвате. Има много сайтове - посредници. Една приятелка подаде за 90 долара и и отказаха, а ние през официалния платихме 25 долара и я получихме на другата сутрин. Не винаги първия линк, който излиза като напишеш e visa India е официалния - тя изобщо не беше разбрала, че е през посредник. 

В официалния сайт попълвам, вече 7-8 пъти не мога да премина трета страница от апликацията. Пробвах с Гугъл хром, Брейв и Интернет експлорър 😞 Сега ще опитам да сваля Модзила и да опитам и там, но съм се отчаял, защото трябва да сме там след няма и 10 дни...

Публикувано:
преди 33 минути , GeorgiD каза:

В официалния сайт попълвам, вече 7-8 пъти не мога да премина трета страница от апликацията. Пробвах с Гугъл хром, Брейв и Интернет експлорър 😞 Сега ще опитам да сваля Модзила и да опитам и там, но съм се отчаял, защото трябва да сме там след няма и 10 дни...

Скоро подавах, стана лесно през Chrome. Внимавайте със символите при изписване, предполагам в това е проблема.

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 25.01.2026 г. в 0:21, GeorgiD каза:

Има проблем и не може да се попълни онлайн формуляра за виза. Третата страница я попълних 5 пъти днес и като кликна на "Save and continue", се презарежда пак същата страница, но непопълнена - все едно никакви данни не съм вписвал 😞 

Здравейте, дали успяхте с изпращане на формуляра и получаване на виза? Имам същия проблем-постоянно ме изхвърля от страницата.

Публикувано:

Здравейте, аз също се опитвам да попълня формуляра онлайн, но непрекъснато ме изхвърля. Пробвах с различни браузъри и IP адреси, но неуспешно.

Публикувано:
преди 4 часа, Tonitr каза:

Здравейте, аз също се опитвам да попълня формуляра онлайн, но непрекъснато ме изхвърля. Пробвах с различни браузъри и IP адреси, но неуспешно.

Снощи успяхме да попълним и платим през Mozilla, днес ги получихме 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 часа, rosi0102 каза:

Снощи успяхме да попълним и платим през Mozilla, днес ги получихме 🙂 

И аз успях днес, дано и ние получим виза скоро. Голямо предизвикателство е този сайт. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , Tonitr каза:

И аз успях днес, дано и ние получим виза скоро. Голямо предизвикателство е този сайт. 

Оооо, даа, скъса ми нервите този сайт... 🙂 Супер, че сте успели. Имайте предвид, че не изпращат имейл за одобрението. Трябва да проверявате в сайта. Утре ще получите, 100% 😉 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 22.02.2026 г. в 19:45, rosi0102 каза:

Здравейте, дали успяхте с изпращане на формуляра и получаване на виза? Имам същия проблем-постоянно ме изхвърля от страницата.

Да, успяхме, мисля, че чак като изтеглих Modzila Firefox и подадох оттам. А плащането през Револют. Даже вече се и върнахме 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 часа, rosi0102 каза:

Оооо, даа, скъса ми нервите този сайт... 🙂 Супер, че сте успели. Имайте предвид, че не изпращат имейл за одобрението. Трябва да проверявате в сайта. Утре ще получите, 100% 😉 

Издаването на виза отне много по-малко време от подаването на сайта. Вече може спокойно да стягаме багажа. Благодаря за полезната информация.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.